הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור Eyal45
  • פורסם בתאריך

Eyal45

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום,אני הייתי ספורטאי מצטיין בצהל. מתאמן שנים חדר כושר תפריט תזונה קפדי אצל דיאטנית מפורסמת אני שוקל 80 קילו על 1.78. פוטנציאל גנטי מחורבן למסה אבל אירובי מעולה. אני רוצה להתחיל סייקל אחרי במשך תקופה חקרתי את הנושא, מה מומלץ להזריק הסיקל ראשון ומה המינונים המתאימים?

חחחחח איזה בדרן אתה.. חקרת את הנושא, אבל אתה שואל מה מומלץ להזריק ומה המינון.. אם חקרת אתה אמור לדעת את זה כבר לא?.. אחרת מה חקרת בדיוק?

מהחקר היתה צריך לדעת שזה מוקדם לסטרואידים אתה 80 קילו על 1.78 מטר .זה ממש מצחיק לקחת סארואידים יש לך עוד מספיק זמן לעלות מסה בצורה טבעית, שתגיע לתשעים קילו אז אפשר לדבר.

שלום,אני הייתי ספורטאי מצטיין בצהל. מתאמן שנים חדר כושר תפריט תזונה קפדי אצל דיאטנית מפורסמת אני שוקל 80 קילו על 1.78. פוטנציאל גנטי מחורבן למסה אבל אירובי מעולה. אני רוצה להתחיל סייקל אחרי במשך תקופה חקרתי את הנושא, מה מומלץ להזריק הסיקל ראשון ומה המינונים המתאימים?

או שאתה לא יודע להתאמן ולאכול
איך היית מתאמן ומה היית אוכל בתקופה שניסית לעלות במשקל ?

• פותח/ת השרשור
תשובה.

יש לי תפריט קפדני כבר שנים עם תזונאית בחירה. בוקר קערת קורנפלקס 2 כוסות+ 2 כוסות חלב. לאחר 3 שעות כריך חלבון או גבינה צהובה או פסטרמה. לאחר 3 שעות ארוחת צהרים 2 כוסות פחמימה ונתח של חזה עוף דג וכו לאחר 3 שעות פרוסה עם קוטג ולארוחת ערב 3-4 פרוסות לחם, טונה וביצה . ולפני השינה יוגורט עם גרנולה. אני בליגה אחרת , אני באתי לפורום הזה כדי להתייעץ עם אנשים שחוו את זה על גופם אבל אין לי שום קשר לפיתוח גוף, אני רקדן מצטיין רוקד בארץ ובחול ומייצג את המדינה בכבוד ,זה לא ספורט תחרותי ואומנות ולכן סטרואידים נחלתם של המון רקדנים. אין לי שום כוונה להפוך לאליי אנה, אלא לשפר את הביצועים הגופניים שלי וכמובן את יכולת ניצול החלבון ומאבק בסיבי השרירים האירובים שלי שמשאירים אותי שנים באותה נקודה. צריך יעוץ קל, את ההטפות מוסר אני אקבל מהדוקטור שלי,

אתה חושב שאם תזריק אז זה יעזור לך להלחם בסיבים האירוביים שלך ?
נפלת מהירח

אתה צריך להתאמן אימוני משקולות ולאכול יותר כדי להיות יותר שרירי (אני מניח שזה מה שאתה רוצה בעיקר ולא הכוונה להיות בודיבילדר אלא יותר שרירי)

אח שלי סטרואידים זה לא לרקדנים... 😆
זה עסק לא קל שדורש השקעה מטורפת ומשום מה לא ניראה לי שזה בישבילך.
ובתפריט של סייקל לא ניראה לי שתוכל כל כך לרקוד...

ידה ידה ידה...לשפר...את יכולת ניצול החלבון ומאבק בסיבי השרירים האירובים שלי שמשאירים אותי שנים באותה נקודה.,
הסיבים האירוביים שלך משאירים אותך שנים באותה נקודה כי אתה לא מנצל חלבון ?

או מה ??

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית