ויכוח עם מישהו

• פותח/ת השרשור itayzl
  • פורסם בתאריך

itayzl

משתמש קבוע
1,621
451
נק' מוניטין:
2,265
1,621
451
פאנצ
לפני כמה ימים היה לי ויכוח עם מישהו במכון (הוא בן 17-18 והוא ג'ודוקאי).. הוא אמר הוא רוצה להתפתח ולהגיע לרמות הכי גבוהות (יש לו נתונים מצויינים והוא וחברים שלו אומרים שהוא ממש טוב). קיצר אמרתי לו שמתישהו הוא יצטרך להתחיל לקחת חומרים...

הוא אמר שג'ודו זה ספורט שנקי מסטרואידים וכל מיני תרופות ושיקותיאל וזאבי אף פעם לא לקחו כלום ובלה בלה בלה...

קיצר אני יודע שאני צודק וזה לא עוזר שתגידו לי רק אם אני צודק תתנו לי סימכוין או משו להגיד לו כדוגמא או איזה הודאה של ג'ודוקאי שמשתמש בחומרים או משו בסגנון.

תודה לעוזרים

גם בשחמט לוקחים סטרואידים 😆
אין כזה זה דבר ספורטאי ברמה אולימפית שלא לקח חומרים.

למה שג'ודקאי שמתחרה יצהיר שהוא משתמש בחומרים? ישר יעיפו אותו מהאגודה ויושעה מתחרויות, אין כזה.

ואתה יודע את זה בתור מה?

בתור צופה ספורט. עכשיו תצא קצת מהפוזה של אני מבין הכי טוב מכולם ותירד קצת מהעץ. אחרי שירדת תבין שכשתפסו את השייט הישראלי כביכול על "סמים" אמרו שבכלל סמים בענף הזה לא עוזרים ובגלל זה לא פסלו אותו.

מצטער אם קצת ניפצתי לך את האשליה של "כל יודע"
:(

יש ענפים אולימפיים שסטרואידים בכלל לא עוזרים...

בכל ספורט יש תוספים לא חוקיים שעוזרים .
לכל ספורט סיבולת יעזור כל דבר שיגרום להתאוששות יותר מהירה .
לירי ולדברים דומה יעזרו חומרים שיגבירו את הריכוז .
ולכח ולמהירות אתה יודע שיש חומרים לכך .

בתור צופה ספורט. עכשיו תצא קצת מהפוזה של אני מבין הכי טוב מכולם ותירד קצת מהעץ. אחרי שירדת תבין שכשתפסו את השייט הישראלי כביכול על "סמים" אמרו שבכלל סמים בענף הזה לא עוזרים ובגלל זה לא פסלו אותו.

יעזרו מאוד להתאושש מהפעילות הפיזית , הם כמה שעות כל יום על גלשן .

LOL

:)כל הדיון הזה טוב ויפה, אבל מישהו מכם קרא מה בדיוק פותח האשכול ביקש?

כולנו חכמים, וכולנו יודעים שהתופעה המדוברת קיימת. יש סימוכין לכך, שאתם יכולים להציג?

:)כל הדיון הזה טוב ויפה, אבל מישהו מכם קרא מה בדיוק פותח האשכול ביקש?

כולנו חכמים, וכולנו יודעים שהתופעה המדוברת קיימת. יש סימוכין לכך, שאתם יכולים להציג?

זה כמו שיש מפתחי גוף שאומרים שזה הכול טבעי.
אתה יכול להוכיח שהם לקחו משהו?

כול ספורטאי לוקח חומרים מסיבה אחת פשוטה, שהוא רוצה להשתפר כול הזמן כמה שיותר.
אם ספורטאי מתאמן 10 שנים ומגיע לרמה מקצועית ואל גבול היכולות שלו, הוא לא יכול להגיד, טוב הגעתי למקסימום שלי אני אעזוב ואלך להיות טכנאי מחשבים.
הוא ישאף לעוד לעוד ואם יש מישהו שהוא יותר טוב ממנו הוא לא יסבול את זה שהוא לא יוכל לעבור אותו וכול עוד קיימת האפשרות של מתיחת קצה גבול היכולת שלו הוא ישתמש בה.

מה נראה לך שנמצא ראיון עם אריק זאבי שהוא יגיד כן אני לוקח חומר X בתדירות כזו וכזו, רוצה גם?

נערך לאחרונה:
אתם קצת מגזימים. לא כל ספורטאי לוקח חומרים אסורים. אני בטוח שככל שעולים ברמה יש יותר ויותר חומרים כי המרווחים קטנים יותר והקופה גדולה יותר. אבל גם ברמות מאוד גבוהות יש אנשים שלא משתמשים בכלום.
אני אישית מכיר ספורטאי שהתחרה ברמה ארצית ועולמית (אליפויות ישראל, אירופה, עולם ומכללות בארה"ב) ולא השתמש בכלום וזה עוד באתלטיקה שבה יש כביכול הכי הרבה סמים.

זה כמו שיש מפתחי גוף שאומרים שזה הכול טבעי.
אתה יכול להוכיח שהם לקחו משהו?

כול ספורטאי לוקח חומרים מסיבה אחת פשוטה, שהוא רוצה להשתפר כול הזמן כמה שיותר.
אם ספורטאי מתאמן 10 שנים ומגיע לרמה מקצועית ואל גבול היכולות שלו, הוא לא יכול להגיד, טוב הגעתי למקסימום שלי אני אעזוב ואלך להיות טכנאי מחשבים.
הוא ישאף לעוד לעוד ואם יש מישהו שהוא יותר טוב ממנו הוא לא יסבול את זה שהוא לא יוכל לעבור אותו וכול עוד קיימת האפשרות של מתיחת קצה גבול היכולת שלו הוא ישתמש בה.

מצטער בן אדם, אבל אתה טוחן מיים. אני ממילא מסכים עם כל מה שאתם כותבים, וכך גם פותח האשכול. הוא ביקש דוגמאות קיימות לתופעה, לא הסכמה למה שהוא אמר.

הוא לקח תרופה נגד התקרחות ובגלל זה חא הענישו אותו

בקיצור אתם טוחנים מיים, אף ספורטאי לא יצהיר שהוא לוקח משהו מהסיבה הפשוטה שזה יהיה לדפוק את הראש בקיר ולומר תודה כל פעם.

• פותח/ת השרשור
אילו חומרים לדעתכם הג'ודוקאים לוקחים? כאלה שעוזרים להם בזריזות? כוח? ???

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית