למה הפורטל מתעדכן כל כך מעט?

• פותח/ת השרשור oneo1
  • פורסם בתאריך

oneo1

משתמש פעיל
678
1
נק' מוניטין:
128
678
1
המאמר האחרון מנובמבר....
תכלס המאמרים בו מתורגמים...אז למה לא מעדכנים יותר?
הייתי מצפה ל 3-4 מאמרים בחודש

וגם לעשות קצת סדר ועוד חלוקה לקטגוריות יעזור...(כמו באתר של לייל לדוגמא..)

אם אין לחברה שמתרגמים זמן, שייקחו עוד חברה מהפורטל...

ובלי קשר חברה תפציצו בתגובות שחברה חדשים שנכנסים יראו אתר פעיל, אני מאמין שיש די הרבה כניסות ביום לאתר כי כל מי שמחפש בגוגל פיתוח גוף/נושאים קשורים מוצא אותו בין הראשונים..

כי כולנו עושים את זה בהתנדבות וכולנו עסוקים עם החיים הפרטיים שלנו.
חוצמזה שיש בעיה למצוא אנשים שיודעים לתרגם והתרגום שלהם לא נראה כמו משהו שלקחו מ״קופיקו הולך לגן״
אם אתה מצפה ל3-4 מאמרים אני מציע שתתחיל לעבוד בלתרגם ולערוך אותם.

אתה יודע מה זה לתרגם 2000 מילים של מאמרים מדעיים?
שמע זה מתיש, מניסיון, לא רק שצריך למצוא תרגום עברי לכל מיני מושגים כמו שמות של הורמונים ותהליכים ביולוגים צריך גם להכניס אותם למשפט בצורה שתראה הגיונית ושלא תיראה כאילו גוגל translate תירגם את זה.

• פותח/ת השרשור
זה שזה לא קל זה נכון...
אבל אם יש לך 8 חברה שיודעים לתרגם, וכל אחד מתרגם מאמר אחד פעם בחודשיים יוצא 4 מאמרים בחודש.

אנשים רק רוצים ולוקחים. אף אחד לא נותן. אנחנו מוכנים לתת לכם כמה מאמרים שאתם רוצים.

זה שזה לא קל זה נכון...
אבל אם יש לך 8 חברה שיודעים לתרגם, וכל אחד מתרגם מאמר אחד פעם בחודשיים יוצא 4 מאמרים בחודש.
כן, אנחנו מחפשים בדיוק תורם לממן אותם. עולה 1600 ש"ח למאמר (כולל עריכה לשונית על ידי שונא אדם מטורף), אבל הם יסתפקו גם בפחות. כמה אתה מוכן לשים?

כן, אנחנו מחפשים בדיוק תורם לממן אותם. עולה 1600 ש"ח למאמר (כולל עריכה לשונית על ידי שונא אדם מטורף), אבל הם יסתפקו גם בפחות. כמה אתה מוכן לשים?

רק 1600 למאמר?? שעה אקדמית שלי עולה 500 ש"ח 😣

אנחנו מוכנים לתת מאמרים לתרגום. אתה מתנדב?

הוא אומר שיש להם מאמרים שמוכנים לתרגום, פשוט אין אנשים שקופצים על זה

• פותח/ת השרשור
אני לא מתרגם בשיא, אבל בכיף יתרגם אחד. תביא משו לא מורכב מידי סגנון מאמר של לייל על אימונים...

וחברה לקחתם כבד קצת, באתי לתת הצעה לקדם תפורטל....אני יודע שאנשים לא עושים את זה בשביל כסף ולא חייבים כלום

אני לא מתרגם בשיא, אבל בכיף יתרגם אחד. תביא משו לא מורכב מידי סגנון מאמר של לייל על אימונים...

וחברה לקחתם כבד קצת, באתי לתת הצעה לקדם תפורטל....אני יודע שאנשים לא עושים את זה בשביל כסף ולא חייבים כלום

עם כל הכבוד, לא נראה לי שאתה מועמד.

נשים רגע ציניות בצד:
1. הפורטל מורכב ממאמרים שבאמת צריכים תרגום או כתיבה. אני לא רוצה לזהם את הפורטל בכתבות "חפש אותי בפייסבוק", כי זה לא רציני למרות שזה מביא הרבה פירסום, זו לא המטרה של הפורטל. במקרה הזה אני מעדיף איכות על כמות.

2. אין לי זמן להתעסק עם זה כרגע.

3. יש מספר של מאמרים שמחכים לעריכה בפורום טיוטות, העורך היחידי שאני יכול לסמוך עליו זה חיים ולחיים יש חיים, כמו לכולנו. הוא עושה את זה בהתנדבות וכשבא לו הוא בודק וכשלא בא לו הוא לא בודק, ככה פשוט.

4. כל מי שרצה לתרגם, אמרתי לו אין בעיה בכיף אבל שיביא את המאמר שהוא רוצה לתרגם. אז הביאו לי מאמרים שהם לא מעניינים או נכונים. לדוגמה 95% ממה שיש באתר של לייל על אימונים שווה פח זבל, לכן דברים כאלו לא שווים תרגום מלכתחילה. יש לריפטו מאמרים על דברים שלא ממש מעניינים את ציבור הקוראים של LBS ולכן גם הם לא יתורגמו.
יש לך מאמרים ששווים תרגום? שלח לי למייל אשמח לעבור עליהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית