הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה הפורטל מתעדכן כל כך מעט?

• פותח/ת השרשור oneo1
  • פורסם בתאריך
משה לא בא לי לפתוח אשכול, וזה שאתה סנוב ו"לא עונה להודעות בפרטי" ( ;) ) מגביל אותי כך שאנצל את השירשור פה.
למה אני לא מצליחה לראות תמונות באתר? אני רואה רק את הפריוויו

משה לא בא לי לפתוח אשכול, וזה שאתה סנוב ו"לא עונה להודעות בפרטי" ( ;) ) מגביל אותי כך שאנצל את השירשור פה.
למה אני לא מצליחה לראות תמונות באתר? אני רואה רק את הפריוויו
אני עונה בד"כ להודעות פרטיות, חוץ מדברים כמו "אחי, תעזור לי להשיג קוביות ו 500CC GH"
את לא רואה תמונות שמעלים לשרת של הפורום? (קוביות קטנות מתחת להודעה המקורית של המשתמש).
אם כן, איזה דפדפן את משתמשת?

גם גוגל וגם אקספלורר.. יש לי תצוגות קטנות אבל שאני נכנסת כלום לא עולה

גם גוגל וגם אקספלורר.. יש לי תצוגות קטנות אבל שאני נכנסת כלום לא עולה

את משתמשת במקרה בנטסטיק או באיזושהי הגבלה מבחינת הורדת תכנים כדי לא לעבור נפח גלישה או משהו כזה? (ואני מניח שאת לא מדברת על הטאב)

דרך המחשב באלחוטי בבית
למשל עכשיו נכנסתי ורשום לי בתחתית הדפדפן שזה "בוצע" וכל הדף נטען.
אבל התמונות לא מופיעות, כל הדף חוץ מהתמונה.

כי כולנו עושים את זה בהתנדבות וכולנו עסוקים עם החיים הפרטיים שלנו.
חוצמזה שיש בעיה למצוא אנשים שיודעים לתרגם והתרגום שלהם לא נראה כמו משהו שלקחו מ״קופיקו הולך לגן״
אם אתה מצפה ל3-4 מאמרים אני מציע שתתחיל לעבוד בלתרגם ולערוך אותם.

אני מוכן לתרגם (בעד כסף) אני לומד 7 יחידות אנגלית שזה כאילו 5+2 כאשר שתי הנקודות הנוספות הן על תרגום מאמר וזה מה שאני לומד עכשיו

אני רוצה לנסות את מזלי. משה, תואיל בטובך לשלוח לי מאמר לתרגום?

משה איך הסקת ש 95% מהמארים של לייל שווים לפח זבל? איך אתה יודע לסנן מידע ששוה או לא שווה מאותו הכותב?? באמת שאני רוצה להבין כדי שאני אדע למה להתייחס ממה שאני קורא...

את מוכנה לנסות דרך פיירפוקס ולראות אם זה אותו דבר?
ניסיתי וזה לא עובד
נראה לי שאני צריכה לעשות עדכון לאיזה תוסף או משהו.. נתקלתי בבעיה הזו גם בפייסבוק
שלא הצלחתי לשים תמונת קאבר.
אם יש לכם עוד רעיונות עד שאפתור את זה אני אשמח כי זו בעיה גורפת כנראה במחשבים שלי.

תעשי פרינט סקרין.

משה איך הסקת ש 95% מהמארים של לייל שווים לפח זבל? איך אתה יודע לסנן מידע ששוה או לא שווה מאותו הכותב?? באמת שאני רוצה להבין כדי שאני אדע למה להתייחס ממה שאני קורא...

כל המאמרים ששווים אצלו קריאה תורגמו לפורטל, לכן אתה יכול להפסיק לקרוא.

תמונות אצבע יש
תמונה מקורית אין

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.jpg
    KB 61.5 · צפיות: 165
  • 2.jpg
    2.jpg
    KB 55.2 · צפיות: 124
לא שיערתי שזו בעיה טכנית באתר כי כבר ניסיתי הרבה זמן הרבה פעמים.
אבל תודה רבה שניסיתם לעזור, אסתפק בתמונות שEMZ שלח לי בינתיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית