הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר Official PR Thread

• פותח/ת השרשור Cobb
  • פורסם בתאריך

Cobb

משתמש פעיל
941
38
נק' מוניטין:
1,021
941
38
מוזר לי שאין פה כזה דבר עדיין, הקטע הוא שכל אחד יכול לפרסם פה את ה-PR שלו בכל תרגיל + סרטון ואז אפשר לעשות מזה רשימה בסגנון של "משקל מעל הראש".
כל מי שרוצה לפרסם שישים קישור לסרטון שלו + משקל ומס' חזרות ואני יערוך.

עד כמה שזכור לי יש זמן מסויים שאתה רשאי לערוך את ההודעה שלך, ואחרכך זה לא יתן לך, רק למנהלים.
לא?

• פותח/ת השרשור
עד כמה שזכור לי יש זמן מסויים שאתה רשאי לערוך את ההודעה שלך, ואחרכך זה לא יתן לך, רק למנהלים.
לא?

לא יודע, יש מצב.
בכל מקרה זה לא בעיה, או שמנהל כלשהו יערוך את זה או שאפשר לעשות שרשור של הרשימה ושכל אחד יוסיף את שלו.

כל אחד רושם את ה-PR שלו בלוג שלו, ואנשים שאכפת להם מאחרים מגיבים ומאחלים ומעודדים. כמו כן רוב התוכן של תת פורום powerlifting הוא פרסום סרטונים של PR-ים לצד פרסום סרטוני טכניקה לביקורת וכ'ו. ככה שיש מספיק דרכים שבהן אנשים יכולים לעשות את זה.

גם אם זה מוזר לך, זאת הסיבה שעד כה אף אחד לא ניסה לעשות ת'רד כזה, כי אין בזה צורך.

• פותח/ת השרשור
כל אחד רושם את ה-PR שלו בלוג שלו, ואנשים שאכפת להם מאחרים מגיבים ומאחלים ומעודדים. כמו כן רוב התוכן של תת פורום powerlifting הוא פרסום סרטונים של PR-ים לצד פרסום סרטוני טכניקה לביקורת וכ'ו. ככה שיש מספיק דרכים שבהן אנשים יכולים לעשות את זה.

גם אם זה מוזר לך, זאת הסיבה שעד כה אף אחד לא ניסה לעשות ת'רד כזה, כי אין בזה צורך.

לא לכולם יש לוג, במצב הנוכחי זה לא מרוכז, לא תמיד יש סרטונים ודיון כזה יכול להביא לעוד פרסומים של הרמות. הרבה יותר מעניין להסתכל על זה בתור רשימה של PR's עם סרטונים מלחפש בכל העמודים אחרי הרמות.

• פותח/ת השרשור
דווקא היה ניסיון לעשות אשכול טוטאל (מגובה בסרטונים). הוא מת די מהר.

Clapper_Take2.png

לא חייב להיות בהכרח טוטאל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית