הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הברך יצאה מהמקום

• פותח/ת השרשור Tenag
  • פורסם בתאריך

Tenag

משתמש מתחיל
27
0
נק' מוניטין:
0
27
0
אני יודע שזה לא הכי קשור לפה אבל אני ממש לא יודע מה לעשות, אולי מישהו ממכם היה לו אותו דבר ויכול להנחות אותי

לפני שבוע בערך היו לי כאבים חזקים בברכיים שהלכתי, נחתי כמה שיותר וזה כמעט עבר, לפני יומיים אני קם בבוקר והכאבים התעצמו ממש, כואב בכל רגע נתון גם במנוחה והליכה או דריכה על הרגל היא לא אפשרית
לצערי הייתי צריך לעלות כמה עשרות מדרגות וללכת כמה מאות מטרים כדי להגיע הביתה מבית הספר, ואחחרי כל הסבל הזה אני מגיע הביתה ורואה שהפיקה שלי כאילו לא מוחזקת במקום, אני יכול להזיז אותה והתנועה שלה חופשית
מאז הייתי עם גרב אלסטית על הברך אבל המצב לא משתפר ואפילו הולך ומחמיר, הפיקה עדיין זזה חופשי

מה אני יכול לעשות? אצל אורטופד הייתי לפני שבועיים שהבעיה עוד לא קרתה לי והוא הביא לי הפניה לפיסזיותרפיה ועדיין לא הלכתי
לקבוע עוד תור לאורתופד זה עוד שבוע לחכות, מה לעשות בינתיים? זה ממד מפריע לי אני כל כמה דקות מתעורר בלילה מכאבים... ללכת לרפואה דחופה? עצות בבקשה?

תודה

אתה צריך לפנות בדחיפות לעשות צילום על הברך. יש לך 2 אופציות:
1. לחכות ליום ראשון וללכת לעשות את זה בקופת חולים. לא צריך תור ולא שום דבר, אתה אומר שיש לך ככה וככה, תעשה את עצמך הרבה יותר מסכן ממה שאתה עכשיו, ויביאו לך תור לצילום ואורטופד במהירות.
2. ללכת לחדר מיון ויעשו לך הכל במקום.

אני לא הייתי מחכה, כי אם זה באמת ככה ממה שאתה מתאר, יכול מאוד להיות שיש לך משהו רציני באזור שדורש טיפול מיידי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית