הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנוגע לחיטוב וימי צ'יט

Beast and cheat

מושעה
5,874
2,127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
9,550
5,874
2,127
נהלל, טבעון, וינגייט
שלום לכולם
בהמשך לנושא הקודם שפתחתי ("התקפי אכילה"), מספר שאלות מעניינות אותי:
1. בזמן חיטוב, כאשר אני חווה בולמוס אכילה "קטן" (~6000 קל' מעל הניטרלי באותו יום), האם יש מצב שבאותו יום "הרווחתי" גם קצת מסת שריר (בהנחה שאני מתאמן כל השבוע ואפילו שבאותו יום התאמנתי), או שזה יהיה נטו שומן? חשוב לציין כי זה ביום העמסה והערכים הסופיים של אותו יום הם סוג של "נקיים" יחסית להעמסה, פשוט גדולים - איזור ה250 גר' חלבון, 130 גרם שומן (זה הרבה אבל ביחס לקלוריות זה מעט) וכל השאר פחמימות.
2. האם התשובה לסעיף 1 תהיה שונה בין שני מתאמנים זהים, כאשר מתאמן אחד עם חומרים והשני בלי?
3. למה למעשה צריך לצאת לשבועיים ניטרלי בסוף החיטוב לפני שעוברים למסה?
4. ולמה לא צריך לצאת לשבועיים ניטרלי בסוף המסה לפני שעוברים לחיטוב?

תודה רבה לכולם 😃

אתה סתם דופק לעצמך את החיטוב עם צ'יטים כאלה.
נגיד ואתה נמצא בגרעון גדול יחסית של 800 קלוריות ביום, 800 6 ימים בשבוע (בהנחה שזה קורה לך פעם בשבוע) = 4,800... ביום אחד שאתה נמצא בפלוס של 6,000 יוצא שבסופו של דבר אתה סוגר את השבוע על מאזן חיובי של 1,200 קלוריות. מאזן שהוא לדעתי נמוך מדי בשביל לעלות בצורה כלשהי בשריר (במיוחד בהתחשב בזה שרוב האימונים אתה נמצא על כמות קלוריות נמוכה מאוד), והחיטוב מן הסתם לא ילך בכלל.

"בזמן חיטוב" "6000 קלוריות" - איך זה הולך יחד?
עזוב את זה שזה 6K מעל הניטרלי... בוא נגיד שזה רק 6K,
איפה אתה רואה כאן חיטוב?

אתה חייב למצוא דרך להשתלט על הבולמוסים האלה, אתה לא תתחטב לשום מקום ככה... אולי גיון יומיומי בתפריט יכול לעזור לך לשמור על שפיות.
בנוסף אתה יכול לתכננן את הצ'יטים שלך מראש.

• פותח/ת השרשור
אתה סתם דופק לעצמך את החיטוב עם צ'יטים כאלה.
נגיד ואתה נמצא בגרעון גדול יחסית של 800 קלוריות ביום, 800 6 ימים בשבוע (בהנחה שזה קורה לך פעם בשבוע) = 4,800... ביום אחד שאתה נמצא בפלוס של 6,000 יוצא שבסופו של דבר אתה סוגר את השבוע על מאזן חיובי של 1,200 קלוריות. מאזן שהוא לדעתי נמוך מדי בשביל לעלות בצורה כלשהי בשריר (במיוחד בהתחשב בזה שרוב האימונים אתה נמצא על כמות קלוריות נמוכה מאוד), והחיטוב מן הסתם לא ילך בכלל.
מבחינת החישובים זה ידוע לי אבל סתם התעניינתי אם יש מצב שמה שנבנה זה גם שריר בכמות כלשהי או שזה סתם חרטא ואני עולה רק בשומן בצ'יטים האלה. אבל תודה על התגובה 😃

"בזמן חיטוב" "6000 קלוריות" - איך זה הולך יחד?
עזוב את זה שזה 6K מעל הניטרלי... בוא נגיד שזה רק 6K,
איפה אתה רואה כאן חיטוב?
חחח אתה אמיתי?
מה אתה בא אלי בטענות כאילו אני אומר שככה מתחטבים ושזו הדרך לאחוזי שומן חד ספרתיים... אתה רוצה לענות על השאלות - בשמחה, אבל מה אתה מבקר אותי ועושה לי ריגשי שלא קשור למה ששאלתי. בקיצור, אף אחד לא חושב שממאזן חיובי של 6000 קל' מתחטבים. אל תטריל.

אתה חייב למצוא דרך להשתלט על הבולמוסים האלה, אתה לא תתחטב לשום מקום ככה... אולי גיון יומיומי בתפריט יכול לעזור לך לשמור על שפיות.
בנוסף אתה יכול לתכננן את הצ'יטים שלך מראש.
האמת שהתחלתי טיפול עצמאי כלשהו שמתחיל ממחר, אני מקווה שזה ילך טוב... השערה שלי - כל השבוע ילך בלי בעיות מיוחדות, אבל הטירוף מתחיל בלילה שלפני ההעמסה. הפעם אני מאמין שהדברים יראו אחרת, אבל את השיפור שיהיה (או לא יהיה) אעדכן בטווח הרחוק יותר ;susss

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית