הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ לחץ דם גבוה

rednose

משתמש קבוע
1,021
390
נק' מוניטין:
726
1,021
390
לא ידעתי איפה לשים את הפוסט הזה ,
סיימתי את הסייקל לפני 5 חודשים סוס + טרן + ויני (סייקל של שלושה חודשים)הכל תקין ובטווח הנורמה מבחינת בדיקות הדם.
הרופאה בדקה אותי פעמיים והיה לי לחץ דם גבוה .140 על 85 ו150 על 90 משהו כזה.
רציתי לדעת האם יכול להיות שזה בגלל הסטרואידים ,העובדה שהם הגדילו לי את מסת השריר באופן משמעותי יש עליה בלחץ הדם מסיבית ?
מה יכול להיות הסיבה ?
אשמח לקבל תשובה מהמומחים .

נ.ב
אני אוכל מסודר בלי יותר מדי חריף ,שותה המון תה ירוק ,מתאמן 4 פעמים בשבוע פעמיים אירובי 25 דקות ואף פעם לא היתה לי בעיה של לחץ דם גבוה .

• פותח/ת השרשור
לא חושב שיש קשר... מה היה לפני זה?
ומה קשור חריף ותה ירוק?
חריף= מעלה קצת את לחץ הדם
תה ירוק = מוריד את הלחץ דם ומרגיע ויש לו עוד המון סגולות אחרות.
לפני זה הלחץ דם היה תקין.

לחץ דם גבוהה יכול לנבוע מהרבה סיבות אני אישית לא בוטח בבדיקה כי טיפה לחץ מטיס לך אותה למעלה.
תנסה להוריד קצת במלחים שאתה אוכל וללכת לבדוק ביום שאין לך אימון ולא אחרי אוכל.

פעם שהיה לי לחץ דם גבוה הרבה רופאים אמרו לי שתוצאות למשל כמו שלך 150 על 85 (יש הפרש גבוה, שם לב?) מדובר בדרך כלל ב"לחץ" רגעי - בזמן הבדיקה, מה שאני מאמין שיש לך.
יכול להיות שאתה טיפה "נלחץ" או "מתרגש" אז הלחץ דם קצת עולה..? או שכבר אתה "מפחד" שיצא גבוה אז נלחץ טיפה ובגלל זה התוצאות כאלה..??

• פותח/ת השרשור
פעם שהיה לי לחץ דם גבוה הרבה רופאים אמרו לי שתוצאות למשל כמו שלך 150 על 85 (יש הפרש גבוה, שם לב?) מדובר בדרך כלל ב"לחץ" רגעי - בזמן הבדיקה, מה שאני מאמין שיש לך.
יכול להיות שאתה טיפה "נלחץ" או "מתרגש" אז הלחץ דם קצת עולה..? או שכבר אתה "מפחד" שיצא גבוה אז נלחץ טיפה ובגלל זה התוצאות כאלה..??
חשבתי על זה ואני חושב שזו הסיבה , אבדוק כמה פעמים נוספות ...😃

---------- התגובה התווספה ב 10:39 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:38 ----------

תבדוק אם השרוול שבדקו אותך לא קטן מדי. פעם יצא לי 150 עם שרוול קטן וכשהחליפו שרוול זה פתאום ירד לו ל-130.

לטיסימוס השרוול בטוח קטן , היד שלי גדולה אין ספק בכלל ... אבל זה המכשיר היחידי שיש להם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית