הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה קורעת

יוסף המעופף

משתמש מתחיל
136
0
נק' מוניטין:
157
136
0
נלקח מדף ההנחתה של האתר המתחרה (שימו לב לפיסקה השנייה ואחת לפני אחרונה)

44444z.jpg

ציטוט:

"אצלנו לא תקבלו הודעות מוטיבציה מעצבנות למה צריך לאכול נכון או למה אתם צריכים לחדר כושר, אצלנו תקבלו את המידע איך להתאמן לאכול נכון , בלי בלבולי שכל!"

זה חתיכת בלבול שכל מעצבן שלא ברור גם מה הם רוצים. להתאמן לאכול נכון? הכוונה לסטים של אכילת חזה עוף ב3 חזרות לסט? או שלא יבלבלו לנו את השכל שצריך לאכול נכון ואפשר בעצם לגדול מאכילת המבורגרים ושווארמה בתוספת לנקיקיות מרגז?

אני לא מבין מה הבעיה עם הפלייר הזה

1+

מסכים עם עדי. הם חברה מסחרית זכותם לפרסם איך שהם רוצים

שיהיה ברור, גם אני חושב שהם ליצנים, אבל אי אפשר לשפוט, זכותם לפרסם כמו כל חברה שרוצה להרוויח.

1+

מסכים עם עדי. הם חברה מסחרית זכותם לפרסם איך שהם רוצים

שיהיה ברור, גם אני חושב שהם ליצנים, אבל אי אפשר לשפוט, זכותם לפרסם כמו כל חברה שרוצה להרוויח.
זכותם גם להגיד לך שאם תשתה את החלבון שלהם תהפוך לס1ס בגודל פיל ורוד. זה לא משנה את העובדה שהם מעוותים מסקנות מוכחות בשטח של מחקרים, מוכרים מיתוסים ובעיקר גורמים לסטיגמות מוטעות לגביהם - הכל בשם הרווח הכספי. איפה הרגשת השליחות ולו הקטנה ביותר?

אז מה אתה מציע? שלא יפרסמו?
או שיפרסמו "אנחנו מבטיחים שטויות,הצטרפו אלינו".
פלייר, כולו כולו פלייר מסכן.

זכותם גם להגיד לך שאם תשתה את החלבון שלהם תהפוך לס1ס בגודל פיל ורוד. זה לא משנה את העובדה שהם מעוותים מסקנות מוכחות בשטח של מחקרים, מוכרים מיתוסים ובעיקר גורמים לסטיגמות מוטעות לגביהם - הכל בשם הרווח הכספי. איפה הרגשת השליחות ולו הקטנה ביותר?

בתור מי שעבד בחנות, אין לי מושג על מה אתה מדבר. לעולם לא נאמר לצוות העובדים לעוות עובדות ויתרה מכך, הרבה פעמים אנשים באו לקנות הרבה מוצרים מתוך גישה של "יותר זה יותר טוב" והגישה בחנות היתה לתת הכוונה רצינית, כנה ואמיתית ודווקא להמליץ רק על מה שחשוב כדי שהלקוח יהיה מרוצה ויהפוך ללקוח קבוע. אני מבין שיש תחרות כלשהי בין הפורומים, אני אישית כבר מזמן לא בתחום ואני לא בא לשמש כסנגור של הצד השני אבל נראה לי שזה קצת לא מכובד לנסות להשמיץ את הצד השני וזה גם לא מעלה את רמת הפורום הזה...
אני לא רואה שום פסול בכיתוב של התמונה שפרסמת, רק הודעות שנאה לא מוצדקות.

לא, כי לכתוב "אללללההההה אוריאו וSS" זה יותר טוב.

וחוץ מזה הם לא כתבו שם משהו ליצני, לפחות לא ברמה מוגזמת.

בתור מי שעבד בחנות, אין לי מושג על מה אתה מדבר. לעולם לא נאמר לצוות העובדים לעוות עובדות ויתרה מכך, הרבה פעמים אנשים באו לקנות הרבה מוצרים מתוך גישה של "יותר זה יותר טוב" והגישה בחנות היתה לתת הכוונה רצינית, כנה ואמיתית ודווקא להמליץ רק על מה שחשוב כדי שהלקוח יהיה מרוצה ויהפוך ללקוח קבוע. אני מבין שיש תחרות כלשהי בין הפורומים, אני אישית כבר מזמן לא בתחום ואני לא בא לשמש כסנגור של הצד השני אבל נראה לי שזה קצת לא מכובד לנסות להשמיץ את הצד השני וזה גם לא מעלה את רמת הפורום הזה...
אני לא רואה שום פסול בכיתוב של התמונה שפרסמת, רק הודעות שנאה לא מוצדקות.
אני לא מייצג פה שום צד. נתתי את נקודת המבט שלי על איך שמתנהלים שמה דברים לפי ניסיון אישי.
בכלל, אני מרגיש ממורמר על התפיסה פה בארץ שכל דבר שמיובא צריך להמכר ב-100% רווח, לא רק תוספי תזונה אלא בכלל. איזה אינטרס יש לי לקנות פה כשאני מזמין מויטה בחצי מחיר אחרי מכס+מע"מ?

זהו פרקתי 😣

אני לא מייצג פה שום צד. נתתי את נקודת המבט שלי על איך שמתנהלים שמה דברים לפי ניסיון אישי.
בכלל, אני מרגיש ממורמר על התפיסה פה בארץ שכל דבר שמיובא צריך להמכר ב-100% רווח, לא רק תוספי תזונה אלא בכלל. איזה אינטרס יש לי לקנות פה כשאני מזמין מויטה בחצי מחיר אחרי מכס+מע"מ?

זהו פרקתי 😣
חנויות בדרך כלל עושות רווח של 50% וגם זה במזל. היבואן עושה עוד 80-100% רווח, אז יוצא שאתה משלם יחסית הרבה כי זה עובר הרבה ידיים בדרך. גם ויטה ו BB ושאר החנויות בעולם מרוויחות מספיק ואגיד גם שיותר מ-50%. פשוט במקרה שלהם אין שרשרת ייבוא-ייצוא-מכירה כזו גדולה, אז הם יכולים להציע מחירים נמוכים יותר ועדיין להרוויח יפה.

כל פרסומת מבוססת על "עיוות" מסויים של המציאות אתה בתור צרכן זכותך לבחור האם לרכוש את המוצר המפורסם או לא. זה ביזנס אין לא שליחות ולא נעליים. אני לא רואה שום פגם בפלייר הפירסומי הזה.

כל פרסומת מבוססת על "עיוות" מסויים של המציאות אתה בתור צרכן זכותך לבחור האם לרכוש את המוצר המפורסם או לא. זה ביזנס אין לא שליחות ולא נעליים. אני לא רואה שום פגם בפלייר הפירסומי הזה.
ובשם אותו ביזנס יש כל כך הרבה שמנים בעולם הזה. כי לאף אחד לא באמת אכפת אם מה שהוא מוכר נכון, העיקר למכור.
משכנעים אנשים לקנות תוספים, לקנות אימונים אישיים, להרשם לחוגים, גורמים להם להרגיש כאילו הם עכשיו בריאים ומסוקסים כשהסיבה האמיתית היא שפשוט נוח יותר למכור שקרים ולהשאיר את כולם שמנים. הכל בשם הכסף!

מה שמצחיק שהם מתוסבכים במיתוסים של עצמם, ספיגה איטית זה בכלל הקזאין לא הטונה...

ובשם אותו ביזנס יש כל כך הרבה שמנים בעולם הזה. כי לאף אחד לא באמת אכפת אם מה שהוא מוכר נכון, העיקר למכור.
משכנעים אנשים לקנות תוספים, לקנות אימונים אישיים, להרשם לחוגים, גורמים להם להרגיש כאילו הם עכשיו בריאים ומסוקסים כשהסיבה האמיתית היא שפשוט נוח יותר למכור שקרים ולהשאיר את כולם שמנים. הכל בשם הכסף!
אחי בשם הכסף נעשים זוועות הרבה יותר גרועות מפלייר שמנסה למכור שטויות עזוב אותך בחייאת

ברוך הבא למציאות, אתה לא יכול להאשים בן אדם שהוא קנה משהו כי הוא השתכנע מהפרסומת.

בשביל זה אלוהים נתן לנו שכל, בשביל לחשוב על דברים, מי שקונה דברים ואחר כך מתפלא הוא לא פחות מטמבל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית