נק' מוניטין:
157
- 136
- 0
נלקח מדף ההנחתה של האתר המתחרה (שימו לב לפיסקה השנייה ואחת לפני אחרונה)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא מבין מה הבעיה עם הפלייר הזה
אני לא מבין מה הבעיה עם הפלייר הזה
זכותם גם להגיד לך שאם תשתה את החלבון שלהם תהפוך לס1ס בגודל פיל ורוד. זה לא משנה את העובדה שהם מעוותים מסקנות מוכחות בשטח של מחקרים, מוכרים מיתוסים ובעיקר גורמים לסטיגמות מוטעות לגביהם - הכל בשם הרווח הכספי. איפה הרגשת השליחות ולו הקטנה ביותר?1+
מסכים עם עדי. הם חברה מסחרית זכותם לפרסם איך שהם רוצים
שיהיה ברור, גם אני חושב שהם ליצנים, אבל אי אפשר לשפוט, זכותם לפרסם כמו כל חברה שרוצה להרוויח.
זכותם גם להגיד לך שאם תשתה את החלבון שלהם תהפוך לס1ס בגודל פיל ורוד. זה לא משנה את העובדה שהם מעוותים מסקנות מוכחות בשטח של מחקרים, מוכרים מיתוסים ובעיקר גורמים לסטיגמות מוטעות לגביהם - הכל בשם הרווח הכספי. איפה הרגשת השליחות ולו הקטנה ביותר?
אני לא מייצג פה שום צד. נתתי את נקודת המבט שלי על איך שמתנהלים שמה דברים לפי ניסיון אישי.בתור מי שעבד בחנות, אין לי מושג על מה אתה מדבר. לעולם לא נאמר לצוות העובדים לעוות עובדות ויתרה מכך, הרבה פעמים אנשים באו לקנות הרבה מוצרים מתוך גישה של "יותר זה יותר טוב" והגישה בחנות היתה לתת הכוונה רצינית, כנה ואמיתית ודווקא להמליץ רק על מה שחשוב כדי שהלקוח יהיה מרוצה ויהפוך ללקוח קבוע. אני מבין שיש תחרות כלשהי בין הפורומים, אני אישית כבר מזמן לא בתחום ואני לא בא לשמש כסנגור של הצד השני אבל נראה לי שזה קצת לא מכובד לנסות להשמיץ את הצד השני וזה גם לא מעלה את רמת הפורום הזה...
אני לא רואה שום פסול בכיתוב של התמונה שפרסמת, רק הודעות שנאה לא מוצדקות.
חנויות בדרך כלל עושות רווח של 50% וגם זה במזל. היבואן עושה עוד 80-100% רווח, אז יוצא שאתה משלם יחסית הרבה כי זה עובר הרבה ידיים בדרך. גם ויטה ו BB ושאר החנויות בעולם מרוויחות מספיק ואגיד גם שיותר מ-50%. פשוט במקרה שלהם אין שרשרת ייבוא-ייצוא-מכירה כזו גדולה, אז הם יכולים להציע מחירים נמוכים יותר ועדיין להרוויח יפה.אני לא מייצג פה שום צד. נתתי את נקודת המבט שלי על איך שמתנהלים שמה דברים לפי ניסיון אישי.
בכלל, אני מרגיש ממורמר על התפיסה פה בארץ שכל דבר שמיובא צריך להמכר ב-100% רווח, לא רק תוספי תזונה אלא בכלל. איזה אינטרס יש לי לקנות פה כשאני מזמין מויטה בחצי מחיר אחרי מכס+מע"מ?
זהו פרקתי 😣
כל פרסומת מבוססת על "עיוות" מסויים של המציאות אתה בתור צרכן זכותך לבחור האם לרכוש את המוצר המפורסם או לא. זה ביזנס אין לא שליחות ולא נעליים. אני לא רואה שום פגם בפלייר הפירסומי הזה.זכותם גם להגיד לך שאם תשתה את החלבון שלהם תהפוך לס1ס בגודל פיל ורוד. זה לא משנה את העובדה שהם מעוותים מסקנות מוכחות בשטח של מחקרים, מוכרים מיתוסים ובעיקר גורמים לסטיגמות מוטעות לגביהם - הכל בשם הרווח הכספי. איפה הרגשת השליחות ולו הקטנה ביותר?
ובשם אותו ביזנס יש כל כך הרבה שמנים בעולם הזה. כי לאף אחד לא באמת אכפת אם מה שהוא מוכר נכון, העיקר למכור.כל פרסומת מבוססת על "עיוות" מסויים של המציאות אתה בתור צרכן זכותך לבחור האם לרכוש את המוצר המפורסם או לא. זה ביזנס אין לא שליחות ולא נעליים. אני לא רואה שום פגם בפלייר הפירסומי הזה.
אחי בשם הכסף נעשים זוועות הרבה יותר גרועות מפלייר שמנסה למכור שטויות עזוב אותך בחייאתובשם אותו ביזנס יש כל כך הרבה שמנים בעולם הזה. כי לאף אחד לא באמת אכפת אם מה שהוא מוכר נכון, העיקר למכור.
משכנעים אנשים לקנות תוספים, לקנות אימונים אישיים, להרשם לחוגים, גורמים להם להרגיש כאילו הם עכשיו בריאים ומסוקסים כשהסיבה האמיתית היא שפשוט נוח יותר למכור שקרים ולהשאיר את כולם שמנים. הכל בשם הכסף!
ובשם אותו ביזנס יש כל כך הרבה שמנים בעולם הזה. כי לאף אחד לא באמת אכפת אם מה שהוא מוכר נכון, העיקר למכור.
משכנעים אנשים לקנות תוספים, לקנות אימונים אישיים, להרשם לחוגים, גורמים להם להרגיש כאילו הם עכשיו בריאים ומסוקסים כשהסיבה האמיתית היא שפשוט נוח יותר למכור שקרים ולהשאיר את כולם שמנים. הכל בשם הכסף!