ייעוץ חיטוב שימוש בקפאין ועזרה בהרכבת תפריט

edi1213

משתמש מתחיל
21
1
נק' מוניטין:
-2
21
1
המשקל שלי הוא 89 ק"ג
אחוזי השומן כ-24%

אם תוכלו להגיד לי כמה חלבון בתפריט, כמה שומן בתפריט, וכמה פחמימות להתחלה.
ואיפה אני יכול לבנות תפריט, בנוסף אני לא אצליח להגיע באוכל לכמות החלבון הנדרשת ואשמח להמלצות על תוסף שבעזרתו אגיע לכמות החלבון הנדרשת

דבר אחרון זה איזשהו אתר או תוכנה שאפשר להרכיב דרכה תפריט.

בתודה אדי

---------- התגובה התווספה ב 21:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:21 ----------

עוד דבר ששכחתי קפאין של 4EVERFIT האם הריכוז של הקפאין בו ישפיע במידה הנדרשת?

---------- התגובה התווספה ב 21:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:21 ----------

ויש גם PROLAB אשמח לחוות דעת כללית על קפאין

1. היחס בתפריט החיטוב משתנה, תלוי באיזה סוג של חיטוב אתה בוחר. לתפריט עם גרעון קלורי סטנדרטי אני באופן אישי הייתי הולך על חלבון-2-2.5 גרם לק"ג גוף, שומן-70-80 גרם, וכל השאר לפחמימה.
תשתדל לבנות תפריט שיכיל יחס טוב של אומגה 3:6, עם שומן רווי, עם כמה שפחות שומן מן הצומח וללא שומן טראנס (לעיתים קוראים לשומן טראנס שומן צמחי מוקשה/שומן צמחי מוקשה חלקית, תזהר מההטעיות הללו כי מדובר בשומן טראנס) (!)

2. אני משתמש כבר יותר מחצי שנה בקפאין שלהם (4EVERFIT), הוא מעולה. משלב אותו לפעמים עם ג'ק וזה מעיף. ההשפעה של הקפאין משתנה מבנאדם לבנאדם בהתאם לרגישות שלו ולרמת הסבילות שהגוף מפתח לקפאין ככל שאתה צורך ממנו יותר. אם אתה צורך ביום יום הרבה קפאין, ואתה מרגיש שהאפקט של הכדורים חלש לטעמך, נסה להתנזר ממוצרי קפאין למשך כשבוע~שבועיים ואז תן ניסיון שני (מוצרי קפאין: תה, קפה, משקאות אנרגיה(מי ששותה את זה הוא אפס), שוקולד וכו').

לא השתמשתי ב-PROLAB, חכה לחוות דעת של מישהו שכן.

אל תשכיח להעמיס אחת לכמה זמן (בהתאם לכמות הפחמימות והגרעון הקלורי שאתה נמצא בו בתפריט).

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
לגבי 1 אני לא ממש מבין בשומן טרנס..
ועוד דבר אני לא בדיוק יודע מזה כל השאר כביכול אני מעוניין בהמלצה בהתאם למשקל ולאחוזי שומן בגוף שתגידו לי כמה פחמימות בגרמים כדי לעשות ירידה בפחמימות בהדרגה ובנוסף איזה העמסה בדיוק כדאי לי לעשות בהתאם..

לגבי ג'ק זה תוסף חלבוני בעיקר? כי אני חושב שלהגיע לכמות חלבון נדרשת זה לא ממש אפשרי בשבילי כשאין לי הרבה זמן לאכול..

אני חושב שאני אכן אלך על 4EVERFIT תודה על ההמלצה

המשקל שלי הוא 89 ק"ג
אחוזי השומן כ-24%

אם תוכלו להגיד לי כמה חלבון בתפריט, כמה שומן בתפריט, וכמה פחמימות להתחלה.
ואיפה אני יכול לבנות תפריט, בנוסף אני לא אצליח להגיע באוכל לכמות החלבון הנדרשת ואשמח להמלצות על תוסף שבעזרתו אגיע לכמות החלבון הנדרשת

דבר אחרון זה איזשהו אתר או תוכנה שאפשר להרכיב דרכה תפריט.

בתודה אדי

---------- התגובה התווספה ב 21:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:21 ----------

עוד דבר ששכחתי קפאין של 4EVERFIT האם הריכוז של הקפאין בו ישפיע במידה הנדרשת?

---------- התגובה התווספה ב 21:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:21 ----------

ויש גם PROLAB אשמח לחוות דעת כללית על קפאין

חלבון יש שאומרים כפול 1.5-1.8 מהמשקל גוף ויש כאלה שאומרים כפול 2-2.5 תבחר מה שאתה רוצה אני מחזק את 2 גרם חלבון פר קילו משקל גוף שזה בדיוק באמצע...
שומן 0.8 גרם על כל קילו משקל גוף.
פחמימות אתה משלים איתם את שאר הקלוריות שחסרות לך אחרי שחישבתה את כמות הקלוריות שמגיעות לך משומן וחלבון.
תוסף בשביל להגיע איתו לכמות החלבון הנדרשת יהיה אבקת חלבון רגילה למרות שאני ממליץ פשוט על חזה עוף, טונה ומאכלים רגילים בגלל שבחיטוב כל ביס מאוכל אמיתי עוזר בהרגשה של הרעב.

בעזרת האתר הזה אתה תוכל לחשב כמה קלוריות או ערכים יש בכל מאכל שאתה אוכל בתפריט וככה לבנות תפריט http://nutritiondata.self.com/ (יש גם תפריטים מוכנים בפורטל עם בא לך).

לגבי הקפאין אין לי מושג אני לא התנסתי בעבר בחיטוב הבא אני ינסה כנראה.

מקווה שעזרתי תמשיך להתאמן ושיהיה לך חיטוב קל 😉

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית