הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה סקוואט

• פותח/ת השרשור Senior
  • פורסם בתאריך

Senior

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
שלום לכולם, שמי רועי בן 27 שוקל 65
התחלתי תוכנית SS שבוע שעבר ואני רוצה לקבל חוות דעת על הסקוואט לפני שאני מתקדם במשקלים

אני מקווה שאני לא עובר על החוקים, אני לא יכול לפרסם קישור כי אין לי מספיק הודעות...

תריצו בחיפוש ביוטיוב

video 2012 01 20 12 12 42

אשמח לתגובות..
אימון הבא אני אצלם דדליפט ופרס לקבל עוד חוות דעת
תודה לעונים

לעצלנים

אוקי קודם מה שאני שמתי לב אליו זה שאתה לא דוחף כלל את הברכיים החוצה. כשאתה יורד אתה אמור למשוך את הברכיים לצדדים הכי חזק שאתה יכול עד שתרגיש מתיחה באמסטרינג.
אתה צריך להחליף נעליים לנעליים עם סוליה שטוחה (כמו ALLSTAR למשל), נעליים גבוהות בדרך כלל יגרמו לך לחוסר יציבות, להתנדנד בסקוואט וכו'.
הגב התחתון שלך מתעגל. אתה לא מושך את התחת מספיק אחורה, מה שגורם לך להתיישב למטה במקום אחורה (מתיישבים למטה בHB ואחורה בLB).
תזכור את זה:
בירידה - פלג גוף עליון מכווץ
מוציאים ברכיים לצדדים
מושכים את התחת אחורה

בעלייה - פלג גוף עליון נשאר מכווץ
מוציאים ברכיים לצדדים
הפעם לא מושכים את התחת אחורה, הפעם הוא צריך לעלות למעלה.

תתקן את כל זה ותצלם מחדש, בהצלחה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
תודה על התגובה, לא פירסמתי לינק כי כמו שאמרתי אין לי מספיק הודעות ברגע שיהיה אני אפרסם עם לינק

תודה על הריג'קטים אני אתקן ויעלה שוב

שאלה קטנה כדאי להוסיף משקל ולנסות לתקן (כי 50 קילו זה עדיין דיי קל..) או לעשות עוד אימון עם אותו המשקל עד שהטכניקה תהיה יותר טוב?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית