הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע תחרות פאוורליפטינג באפריל

minimonster

משתמשת כבוד
2,672
400
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,428
2,672
400
בבית
9.04.2012- אליפות ישראל הפתוחה בפאוורליפטינג בחסות אגף הספורט של עריית פתח תקווה.
כרגע עדיין לא ידוע אילו תחרויות יתקיימו במסגרת האליפות, הפרטים אמורים להיות בקרוב באתר פאוורליפטינג ישראל.
אני אשתדל לעדכן את זה כאן.

כל הכבוד לעיריית פתח תקווה!
אם אתם גרים שם, תתחילו לשלם מיסים. 🤡

נראה לכם שיהיה גם תחרות לנוער/קדטים/איך שלא קוראים לזה?

מעניין אותי אם יהיה סקוואט או לא, כי לפי מה שקראתי יש כל מיני בעיות, בגלל שאין מונוליפט בארץ וכל מיני שטויות כאילו.

עריכה:
אביב - אין לך למה לנסות אפילו, כנראה תגיע למקום אחרון. 🖕

נערך לאחרונה:
מגיע!😃
משקל 75, טוטל באיזור ה-500 ק"ג, קטגוריה 16-18, שווה להתחרות?

זה 16-17 אם אני לא טועה
ואיך טוטאל 500 ? 😲

---------- התגובה התווספה ב 18:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:55 ----------

איזה חרא אני כבר אתגייס,נראה מה נעשה כדי להגיע

---------- התגובה התווספה ב 18:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:56 ----------

מקווה שיהיו רק שני תרגילים ולא שלוש
שלושתם יקח יומיים

פש אם זה באמת יקרה בפתח תקווה כנראה אני ירשם.. זה בטח יהיה רק בנץ' ודדליפט כמו כל שנה.. הלוואי ויהיה סקואט גם.. למה יחסית לסקואט והדדליפט שלי הבנץ' בריצפה למרות שיש הרבה זמן עד אפריל

למה שחוסר במונוליפט ישפיע?
מוציאים מהראק כמו שעשו פעם.
המונוליפט אמנם מייצר יותר שיאים, אבל הוא הפך את הסקוואט להרבה פחות מעניין, טכני ו"אמיתי".

בעזהי"ת

לקיים תחרות פאוורליפטינג בלי סקוואט, זה כמו לקיים סבב של ליגת הזהב, בלי ריצה למאה מטר. אם אכן זו "אליפות ישראל הפתוחה לפאוורליפטינג", לא עוד תחרות מקומית לבנץ'&דדליפט, מוטב לא להסתתר מאחורי טיעונים אודות חסרון במונוליפט, או קושי להקצות לתחרות יותר מיום בודד.

[
משק"ג 75
סקוואט 180
סנץ' 120-130
דדליפט 200-210
אז שווה ניסיון או לא? כמובן RAW

בהחלט שווה נסיון. לך על זה!

בעזהי"ת

"עדכונים בנושא התחרות:
1. בימים הקרובים תפתח הרשמה לתחרות. כל מי שנרשם לסקר התחרות בעבר, ייקבל הודעה באי מייל ברגע שההרשמה תפתח.
2. מקצים: ללא ציוד RAW - לחיצת חזה BP, קרב 2 - Push&Pull - BP&DL
עם ציוד EQ - לחיצת חזה BP, קרב 2 - Push&Pull-BP&DL
3. ניתן להתחרות באחד או יותר מקצים ללא הגבלה.
4. התשלום לתחרות מתחלק לשני חלקים :
תשולם לביטוח אישי של הספורטאי על פי חוק הספורט בישראל - סכום אחיד לכל המשתתפים.
תשלום עבור התחרות עצמה, גובה התשלום ילתחרות יהיה תלוי במספר מקצים שנבחרו.
5. אופן התשלום: כרטיס אשראי או מזומן, תהיה הנחה להרשמה מוקדמת (ייפורסם בהמשך).
6. דרושים ספוטרים לתחרות - אנשי צוות שמעמיסים ומורידים משקלים במהלך התחרות. אנו מודים מראש על כל מי שכבר הציע את עזרתו. בהמשך יעלו פרטי השופטים ופרטי הצוות המארגן".

powerlifting.co.il

למה שחוסר במונוליפט ישפיע?
מוציאים מהראק כמו שעשו פעם.
המונוליפט אמנם מייצר יותר שיאים, אבל הוא הפך את הסקוואט להרבה פחות מעניין, טכני ו"אמיתי".

לאדם השפוי באמת נראה מוזר ו/או מטומטם שצריך מונוליפט ואי אפשר להשתמש בסטנד או ראק, אבל איגודים וחברות ביטוח זה כבר משהו אחר...

תחרות תיהיה בפתח תקוה, 09/04 זה יום שני, חו"ל המועד פסח.

תהיה חלוקה למשקלים - כל הקטגוריות
ולגילאים - כל הקטגוריות
לפי חוקים

תהיה גם חלוקה ל"עם ציוד" ו"ללא ציוד" לכל מי שבכה.
לא שזה אומר שלא ימציעו תירוצים מגניבים אחרים - אלה מומחים לתחרויות מקלדות.

שווה לבוא לנסות את הכח - זה לא רק קרב עם המדליות אלא גם חוויה ענקית.

בעזהי"ת

אז בתור מומחה לתחרויות מקלדת, אין עלי אלא להביע צער על שתחת כותרת כה מחייבת כ"אליפות ישראל הפתוחה בפאוורליפטינג", לא מופיע מקצוע ה-RAW בשלמותו (ואנא: לשווא הם תירוצי המונוליפט). האם יתיימר אי מי לקרוא לאירוע שיארגן, בשם "אליפות ישראל פתוחה בהרמת משקולות", כשבפועל התחרות נערכת בלי מקצוע הסנאץ'?

כמובן: זכותו המלאה של מי שמארגן תחרות כלשהי לארגן אותה כאוות נפשו, ולא חייבים שום דבר לאף אחד. לפחות נשארה הזכות להביע דעה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית