הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע תחרות פאוורליפטינג באפריל

minimonster

משתמשת כבוד
2,672
400
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,428
2,672
400
בבית
9.04.2012- אליפות ישראל הפתוחה בפאוורליפטינג בחסות אגף הספורט של עריית פתח תקווה.
כרגע עדיין לא ידוע אילו תחרויות יתקיימו במסגרת האליפות, הפרטים אמורים להיות בקרוב באתר פאוורליפטינג ישראל.
אני אשתדל לעדכן את זה כאן.

ה DL שלך יפה מאוד ה-bp בסדר .
חבל שלא תשתתפי בתחרות . המשקלים שלך יפים מאוד במיוחד ה דדליפט

בקשר לקטגוריות משקל. כן יש קטגוריות משקל וגיל
הקטגוריות יפורסמו בשבוע הקרוב באתר ה powerlifting

בברכת שבת שלום: ד״ר גל אדטו

אני יהיה בסוף חיטוב אז. שיאים נוכחים 170 דדליפט . 100 בנץ גיל 16 , אני יהיה כבר בן 17 בתחרות . אם אני יתחיל מסה עד התחרות ואני יכנס עד 82 אני מאמין שאני יוכל לתת גם בנץ 105 (תרגיל חלש אצלי ) דדליפט אני יקווה ל 180 . אם לא אז אולי אני אפילו יכנס למתחת 75 עם משקלים נמוכים יותר כמובן . לעיניין - יש לי מה לחפש שם אתם חושבים ? בכל מקרה אני מחכה שתפרסמו את הקטגורייות

אני יהיה בסוף חיטוב אז. שיאים נוכחים 170 דדליפט . 100 בנץ גיל 16 , אני יהיה כבר בן 17 בתחרות . אם אני יתחיל מסה עד התחרות ואני יכנס עד 82 אני מאמין שאני יוכל לתת גם בנץ 105 (תרגיל חלש אצלי ) דדליפט אני יקווה ל 180 . אם לא אז אולי אני אפילו יכנס למתחת 75 עם משקלים נמוכים יותר כמובן . לעיניין - יש לי מה לחפש שם אתם חושבים ? בכל מקרה אני מחכה שתפרסמו את הקטגורייות

אני לא יודע אם יש לך מה לחפש שם, אבל אם אתה תהיה בתחרות - לי לא יהיה מה לחפש שם. 🖕

אני באמת לא יודע מה המשקלים שלי יהיו אז, אבל אני משאר שדי נמוך.
אם אני אשתתף, זה יהיה סתם בשביל הכיף. אני חושב שאפילו סיכוי קלוש אין לי.

minimonster
איריס הבטיחה לא להתחרות על מנת לא לחסום אפשרויות ולא להפחיד בנות אחרות להכנס לענף 😃

• פותח/ת השרשור
minimonster
איריס הבטיחה לא להתחרות על מנת לא לחסום אפשרויות ולא להפחיד בנות אחרות להכנס לענף 😃
😃
להכנס לענף בשביל לזכות בתחרות זה קצת מוזר. נכנסים לענף כי כוח זה כיף.

לגבי מונוליפט ורוחב העמידה בסקוואט - אין קשר.
נשבר לי התווכח - לכו צפו בסרטונים של IPF בערוץ שלהם ביוטוב - כשלישי עושים סקוואט רחב עד רחב מאוד. אצל בנות - יותר במשליש.

מי שכותב שאי אפשר לעשות סקוואט רחב מהראק - כנראה פשוט לא יודע לעשות זאת.
הפיסוק נעשה אחרי הוצאת המוט.
4 או 5 צעדים - ימין אחורה שמאל אחורה, ימין לצד, שמאל לצד, תיקון עקבים אם צריך.

לגבי הגנה בלחיצת חזה - תשובה לאותו בחור שחושב שהוא בענף, אבל כנראה לא יצא לו לראות ספסלים מחוץ למכון שלו.
ספסל חתחרות תקני מצוייד בהגנות בשני הצדדים.
טוענים אמורים : לכוון גובה עמודים לפי גובה שהוזמן עלל ידי מתחרה לפני תחילת תחרות, לשים את המשקל על המוט, לכוון הגנות לאותה ספרה של גובה העמודים - בדרך כלל, גובה זה מספיק לבלום את המוט לפני שהוא מרסק את בית החזה.

תמונה להמחשה למתקשים בהסברים שלי :
http://wpc-wpomonstergym.com/wordpress/wp-content/gallery/1dala/girts_grenevics_4076.jpg

ב-2009 בצרפת קבלתי 125 ק"ג על הצוור. למרות שהיו 2 חברה בכל צד של המוט. הם פשוט לא הספיקו להגיב. ואחרי שהמוט נפל - קפאו במקום...
לא היה כיף בכלל.
לא אכנס יותר לתחרות ללא הגנות על בנץ'.

תמיד אנשים ימצאו על מה להתלונן...
רציתם תחרות - יש
רציתם הבדלה בין ציוד ל RAW - יש
רציתם יותר מבנץ' - יש

כאילו שמי שמארגן את האירועים האלה לא מעוניין בתרגיל הזה..
זה האילוצים כרגע וזה הרבה מעבר למה שהיה או שאולי באמת גמיע לאנשים שלא באמת מתכוונים להתחרות ולעזור לענף בישראל

אני אישית ידוע שאני יעשה את מריב המאמצים לבוא לתחרות ולצאת מהצבא להתחרות עם הקבוצה שלי
כן.. גם כשאין סקוואט.. כן גם כשאני לא ממש מתאמן בצבא.. כן גם כשאני יצטרך לשלם על זה כסף...

בעזהי"ת

לא הבנתי את טענת האיגודים או חברות הביטוח. אתה טוען שהסכימו לתת ביטוח (במחיר מפולפל מאוד, אגב) לתחרות בלי סקוואט, אבל לתחרות עם, לא?

מה זה "בעזהי"ת"?

תרשום בס"ד ( בנץ , סקוואט , דדליפט ), זה יכין אותך לתחרות יותר טוב.

בעזהי"ת

לגבי מונוליפט ורוחב העמידה בסקוואט - אין קשר.
נשבר לי התווכח - לכו צפו בסרטונים של IPF בערוץ שלהם ביוטוב - כשלישי עושים סקוואט רחב עד רחב מאוד. אצל בנות - יותר במשליש.

מי שכותב שאי אפשר לעשות סקוואט רחב מהראק - כנראה פשוט לא יודע לעשות זאת.
הפיסוק נעשה אחרי הוצאת המוט.
4 או 5 צעדים - ימין אחורה שמאל אחורה, ימין לצד, שמאל לצד, תיקון עקבים אם צריך.

יפה. צעד לפה, צעד לשם, עוד פעם צעד לפה, עוד פעם צעד לשם, תיקון עקבים עמוד דום ודגל שק. וכל התמרון הזה, הלוך חזור, תחת משקל שיא, כשטכניקה איכותית לסקוואט שואפת לחסוך ככל האפשר בצעדים החוצה מהסטנד. מהתחלה לא כתבתי שאין אפשרות לחלוטין, אלא שאין שום "אפשרות מעשית".

לגבי הגנה בלחיצת חזה - תשובה לאותו בחור שחושב שהוא בענף, אבל כנראה לא יצא לו לראות ספסלים מחוץ למכון שלו.

זה בסדר. מהתחלה, כדי לחסוך ממך את עול קרבות האגו, הבהרתי שאני ליצן מקלדת. בחור שבסך הכל רק לפני פחות משנתיים וחצי, ועוד בגיל 31, ראה בפעם הראשונה בחייו איך נראה חדר כושר מבפנים. עד אז היה מתעסק בצ'י גונג סיני וכל מיני גיי סטאף. אבל את אלופת עולם מסוקסת ומיוזעת, שכבר ב-2009 חטפה מוטות בנץ' פרס לצוואר.

👏

תיקון קל בהרמת משקולות האיגוד משלם על הביטוח, והספורטאי לא נדרש לשלם כלום
האיגוד גם שוכר את האולם + כל הוצאות האימונים והתחרויות
וגם משלם על הארגומטרי

לגבי ענפי הספורט האחרים הצדק איתך

בכל מקרה שיהיה בהצלחה אם לא אהיה פצוע כנראה אתחרה

באמת אתה פצוע?
מושבט מהאימונים לחלוטין?

ולנושא:
שמח שיש תחרות..אני כנראה אהיה מגויס באותה תקופה ואנסה להגיע בכל אופן (חבל שזה לא ביום שבת ככה היה יותר סיכוי שאהיה שם)

---------- התגובה התווספה ב 20:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:10 ----------

כןןןןןןן אחי אתה סוס תבוא אתה במקום הראשון בטוח וגם אם לא לפחות שני יגבר"

אמרתי לך שנסע ביחד יביצים למה אתה נאחס:s59:😣😣😣😣

בעזהי"ת

יפה. צעד לפה, צעד לשם, עוד פעם צעד לפה, עוד פעם צעד לשם, תיקון עקבים עמוד דום ודגל שק. וכל התמרון הזה, הלוך חזור, תחת משקל שיא, כשטכניקה איכותית לסקוואט שואפת לחסוך ככל האפשר בצעדים החוצה מהסטנד. מהתחלה לא כתבתי שאין אפשרות לחלוטין, אלא שאין שום "אפשרות מעשית".

זה בסדר. מהתחלה, כדי לחסוך ממך את עול קרבות האגו, הבהרתי שאני ליצן מקלדת. בחור שבסך הכל רק לפני פחות משנתיים וחצי, ועוד בגיל 31, ראה בפעם הראשונה בחייו איך נראה חדר כושר מבפנים. עד אז היה מתעסק בצ'י גונג סיני וכל מיני גיי סטאף. אבל את אלופת עולם מסוקסת ומיוזעת, שכבר ב-2009 חטפה מוטות בנץ' פרס לצוואר.

👏

אח שלי, אז למה, לעזעזל, אתה מדבר בטון כאילו יודע הכל?
קבעת שספוטר אנושי - הוא שיא הבטיחות והיתה נחרץ כאילו מאחורך לפחות 10 קריסות תחת משקל?

הנקודה היא לא השנה בה חטפתי את המוט, אלא העובדה שחטפתי אותו למרות שהיו בכל צד 2 חברה נחמדים מאוד שנראו מאוד אטלטים ואמינים.

לגבי יציאה בסקוואט -
ביצוע 4-5 צעדים לעמידה רחבה, לעומת ביצוע 2-3 צעדים לעמידה צרה נראה כבזבוז - רק למי שלא חזק בסומו.
אם אני אחסוך 2 צעדים ואשאר בצר - סקוואט שלי יאבד כ-20 ק"ג בללא ציוד. כמו כן, אעביר יותר משקל לגב הפצוע שלי.
טכניקה של סומו הרבה יותר מתאימה לגוף שלי - ולכן, אעשה את 2 הצעדים הנוספים בשביל להשיג תוצאה טובה יותר.

נ.ב. התחלתי להתענין בפאורליפטינג בגיל 28. אתה לא כזה זקן 😃

באמת אתה פצוע?
מושבט מהאימונים לחלוטין?

ולנושא:
שמח שיש תחרות..אני כנראה אהיה מגויס באותה תקופה ואנסה להגיע בכל אופן (חבל שזה לא ביום שבת ככה היה יותר סיכוי שאהיה שם)

---------- התגובה התווספה ב 20:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:10 ----------

כןןןןןןן אחי אתה סוס תבוא אתה במקום הראשון בטוח וגם אם לא לפחות שני יגבר"

אמרתי לך שנסע ביחד יביצים למה אתה נאחס:s59:😣😣😣😣

חחחחחחחח ואי חן איזה גבר אתה!

אני אבוא לצפות גם כדי לעודד את רן אם ייתחרה וגם כדי לראות את איש הלילה במציאות.

בכל מקרה הסקוואט של אד כהן פשוט אדיר, לא מבין מה הבעיה להביא 2 סטנדים כאלו ולתת לאנשים להסקביט, מקסימום זורקים את המוט אחורה. גם ככה יש ביטוח חוק הספורט...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית