הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג עוף סיזן של שחקן פוטבול שמן

• פותח/ת השרשור
אימון של אחרי מבחן:

סקוואט - 20,60,90,120,150 - היה הרבה יותר קל מאימון שעבר, כנראה שמרחק סביר בין אימון לאימון עושה את שלו
פרס - 20,40,50,60 *5 . 67.6*3*5
דדליפט - 140,120,60,80,100 - האחיזה בסט האחרון הייתה ממש גרועה אז עברתי למשולבת.
פוש פרס - סינגלים של 90 לפמפם קצת כתפיים ולראות איך התרגיל הזה (אף פעם לא עשיתי)
קצת בייצפס

• פותח/ת השרשור
אתמול בערב אירובי קל של שעה

היום:
אימון של אחרי מבחן:

סקוואט - 20,60,100,125,155 - היה סבבה לאללה, אימון הבא 160
פרס - 5 * 20,40,50,60,72.5
הרגשתי את הזוקפים יפה וגם לא רואה טעם לעשות דדליפט כבד יותר מפעם בשבוע, אבל בכל זאת רוצה למשוך:
דדליפט - 60 קילו * 3*3 - קצת טכניקה ולהחזיר גמישות
פאוור קלינים של 60 קילו (כמה סינגלים)

• פותח/ת השרשור
אימון היום:
קמתי ב6 בבוקר להתחיל ללמוד כדי שיהיה לי זמן להספיק אימון אחרי שכל השבוע איכשהו לא יצא לי.
לצערי זה גם השפיע על האימון, הרגשתי עייף וסחוט לאורך כל הדרך.
סקוואט חמישיות עד 160 - היה גיהנום. אימון הבא אנסה 165 עדיין בלי חגורה, מקווה שיהיה יותר נורמלי עם שעות שינה סבירות.

בשלב הזה של האימון הכל היה תפוס ללחיצות (רציתי לעשות בנץ סוף סוף), הלכתי לחדר של המשקולנים ואיזה זונה תפסה את הראק שם חצי שעה.
במקום זה מאמן (נתנאל) ניצל את ההזדמנות להתעלל בי קצת עם קטלבלס. עשיתי את התנועה שמדמה דדליפט עם התפרצות למעלה (גובה ראש) - אין לי מושג איך קוראים לזה באמת, משהו כמו מליון חזרות ואנסתי את הזוקפים יפה.
אחרי זה כדי לא לפספס לחיצה באימון עשיתי פרסים לחמישיות עד 70 קילו.
מתחיל לראות את באופק את סיום הליצנות

• פותח/ת השרשור
בחשיבה כבר על התוכנית אימונים הבאה:
כנראה שאצא לחיטוב למשך שלושה ארבעה חודשים (קיבלתי הוראה מלמעלה :( ) , חושב אולי לעשות תוכנית בסגנון מה שבנצרום פרסם פה:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5847&page=2

שני אימוני כח קלאסיים בשבוע + 1\2 אימונים סקייל קרוספיט שאעשה להם התאמה לפוטבול: הוספת סולם מהירות וכו'.

אשמח לשמוע פה עצות\הערות

למה לא לעשות קרוספיט פוטבול? יש להם אימונים שמתאימים לעוף סיזן.

• פותח/ת השרשור
למה לא לעשות קרוספיט פוטבול? יש להם אימונים שמתאימים לעוף סיזן.

יש לי זמן ל4 אימונים בשבוע מקסימום - שכנראה יהפכו ל3, אז אני מתכנן שני אימוני כח כרגיל כדי לשמר סקוואט \ לעלות , ועוד אימון יותר קרוספיטי, כשכנראה ככל שאתקרב לעונה(עוד חזון למועד) יהיה יותר קרוספיט מאשר כח, או רק שני כח וזהו (באמת עוד המון זמן, כרגע אין לי מושג).
בכל מקרה האימונים קרוספיט סטייל יהיו יותר בדגש על לפתח כח מתפרץ זריזות ומהירות מאשר לעמוד בזמנים של קרוספיט או משהו כזה. אני קורא לזה קרוספיט כי זה נראה לי הכי דומה

• פותח/ת השרשור
היה אתמול אימון פוטבול. מחר מתכנן אימון סקוואטים ובנץ ( סוף סוף)

• פותח/ת השרשור
אימון היום:
סקוואט - 20,60,100,130,165 - הסרט האחרון הלך רק לשלשה, אולי בגלל עייפות אולי בגלל לא יודע מה, אני אנסה אימון הבא ללכת על אותו משקל אבל אשים חגורה (נמנעתי עד עכשיו), נראה אם זה ייתן לי פוש לעוד כמה אימוני ליצנות כאלה
בנץ - עשיתי 80 5*5, באמת באמת שאין לי מושג מה לעשות עם התרגיל הזה כל עוד אין לי ספה מתאימה, זה פשוט מתסכל - הספות הרגילות צרות לי מדי, ואילו כשאני לוחץ על החמור בחדר של המשקולנים אז אני מרגיש שהוא רחב מדי כי הידיים שלי נתקעות בו בדרך למטה (אולי הטכניקה לא טובה, נראה).
בקיצר שונא את התרגיל המזדיין הזה

תרגילי זריזות עם סולם, פמפומים והביתה

תעשה פרסים ופוש פרסים
ואינקליין
או שטוח עם דאמבלים
יותר טוב לך, אף פעם לא תדחף מישהו ישר

הסיבה היחידה זה שאפשר להרים בזה יותר מכל שאר הלחיצות
(ולעשות אימוני ME)

• פותח/ת השרשור
כנראה מה שאעשה עכשיו (אחרי התייעצות עם רן) זה יום נפח בלחיצות אחרי סקוואטים רגילים, וביום אימון השני בשבוע (בתקווה) סקוואטים כרגיל ופרס עצימות. בקיצר קצת סדר אבל עדיין ליצנות.

היום היה משחק, קצת כאבים לא משהו מיוחד. מקווה להתאמן בשני או ראשון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית