הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

טוב מה קרה פה ...

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,432
מנהל
נק' מוניטין:
58,709
103,293
12,432
ברוב טיפשותי החלטתי לשדרג את המערכת כי היו פה חורי אבטחה , וגם הרסתי אותו בדרך והיה גיבוי רק מ3 בצהריים ...
לרמי אני הכי מבקש מחילה ממך , זה לא יקרה יותר וראיתי שהוצאתי כמה מאמרים היום והכל הלך .. , מצטער אחי אני עושה את מרב המאמצים לעשות את המיטב הטכני לפורום אבל לפעמים מתפקשש והיינו חייבים את השידרוג הזה , וגם לכל המשתמשים שההודעות שלהם נמחקו מצטער , ואל תשכחו מי מס' 1 ✌️

ד"א , אם אתם נתקלים בבעיה כולשהיא אנא דווחו פה

רמי כבר לא איתנו אחי... אחרי שהוא ראה מה שקרה פה הוא החליט לעשות צעד פזיז 😭

ברוב טיפשותי החלטתי לשדרג את המערכת כי היו פה חורי אבטחה , וגם הרסתי אותו בדרך והיה גיבוי רק מ3 בצהריים ...
לרמי אני הכי מבקש מחילה ממך , זה לא יקרה יותר וראיתי שהוצאתי כמה מאמרים היום והכל הלך .. , מצטער אחי אני עושה את מרב המאמצים לעשות את המיטב הטכני לפורום אבל לפעמים מתפקשש והיינו חייבים את השידרוג הזה , וגם לכל המשתמשים שההודעות שלהם נמחקו מצטער , ואל תשכחו מי מס' 1 ✌️

ד"א , אם אתם נתקלים בבעיה כולשהיא אנא דווחו פה
אפילו לעדכן מערכת אתה לא יודע?
יא אלה אתה פשוט כישלון:🙁
אבל...בלזיין תמח אתה טוב 🥰

• פותח/ת השרשור
אין אין אם אני רואה תראש הג'ינג'י שלך פעם הבאה במכון , חבל..

• פותח/ת השרשור
אני מתלמד ,עוד חודשיים אני יוכל להגיד לך שאני יכול להיות ברמה שלא יפחד לשנות כל דף מתוכנת במערכת בלי שיקרה כלום.
יש עוד תפקידים שמוצעים?🤫🙄
יש לי בעיה שאני לא יודע איך לעשות שמתמשים שמעלים תמונות לאלבומים בפורום יוכלו להחליט אם יוצגו בדף הראשי בפורום למעלה , איפה שיש "אלבומים אחרונים"
הכוונה שכאשר הם מעלים תמונה או אלבום שיוכלו להחליט אם הוא יופיע באינדקס או לא , סה"כ צריך לערוך משהו במוד המעפן הזה הבעיה מה .. , אם תוכל לעזור יהיה נחמד 😉

יש לי חבר שיסדר לך את זה תוך שניה.
שלחתי לך בפרטי את המסנגר והאיסיקיו שלי
אני לא רוצה לקחת אחריות ולשנות שם דברים בלי ידע מספק(למרות שאני חושב שאני יודע מה צריך אבל נשאיר את זה לחבר שלי)
🥰

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית