עוד מרגליות חכמה מפי אלי ישי

אני לא מאמין איך בן אדם כזה הופך להיות שר הפנים ומה שאני עוד יותר לא מבין זה את ביבי מה האינטרס שלו לגבות את האנשים האלה אני די בתוך שהוא לא חרדי בסתר

למה הוא לא מציע הצעת חוק לסגור את כל גופי הבטחון ולחסוך את התקציב?
חצוף מטומטם!

צודק, בולטת עזרת האל שכיוויכול קיים בזמן השואה לדוגמה
גם אז לא היה צבא, לא מדינה ולא שב"כ 😣
דתי מטומטם.

11f6c04e85ccc75838664df723302b2c8.jpg

אני לא מאמין איך בן אדם כזה הופך להיות שר הפנים ומה שאני עוד יותר לא מבין זה את ביבי מה האינטרס שלו לגבות את האנשים האלה אני די בתוך שהוא לא חרדי בסתר

ואני בטוח שאתה מבין איך אחמד טיבי יושב בכנסת...
הוא יכול להגיד מה שהוא רוצה אני בטוח שהוא לא התכוון שצריך לסגור את משרד הבטחון
הוא סך הכל רצה להגיד שהתורה מחזקת את צבא

אבל במקום להתמקד בשטויות תתמקדו בכמה מחבלים שיושבים בכנסת ישראל וה' יודע איך הם הגיעו לשם.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

אבל במקום להתמקד בשטויות תתמקדו בכמה מחבלים שיושבים בכנסת ישראל וה' יודע איך הם הגיעו לשם.

http://he.wikipedia.org/wiki/דחליל_(כשל_לוגי)

ה' יודע בדיוק איך הם הגיעו לשם, הוא שם אותם שם בעצמו!

כמו המרגלים הסובייטים בארה"ב אחי

• פותח/ת השרשור
כי המוסלמים מתפללים יותר מידי ומנצחים את המתפללים היהודיים!

אז רגע אחי, איך זה שכל המדינות המוסלמיות מפגרות? כנראה שכולנו מתפללים לאל הלא נכון. נו שויין. 😵

אז רגע אחי, איך זה שכל המדינות המוסלמיות מפגרות? כנראה שכולנו מתפללים לאל הלא נכון. נו שויין. 😵

אל תעליב את המפגרים בבקשה, הם לא אשמים בטעות רפואית בשעת לידה או גנים פגומים שקיבלו מהוריהם.
מדינות האיסלאם נכשלות ובורות, וזה מבחירה שלהם בדת האיסלאם ובפוליטיקה האיסלאמית. אין הפרדה בין דת ומדינה ולכן גם ככה הן נראות (רובן אם לא כולן).

להתפלל , חבל על הזמן עדיף לקרוא איך לעשות דדליפט במקום.

אבל אחי, השואה קרתה בגלל ההתבוללות:stop:
איזו התבוללות?לא כל הנרצחים "חטאו"
נרצחו בשואה גם רבנים ששמרו מצוות, אלו שהלכו באמונה עוורת והיו בטוחים שהאל שלהם יציל אותם.
התבוללות תמיד הייתה ותמיד תהיה.
תירוצים תירוצים...בלי צה"ל ממזמן הערבים היו רוקדים על כל הדתיים המסריחים שכל היום לומדים תורה וחיים על חשבון המדינה במקום לקחת חלק בהגנה על המדינה.
פרזיטים גם כן.
צריך לשים את כולם ביו"ש ולהוציא את הצבא והמשטרה משם...נראה כמה זמן הם יחזיקו בלי הגנה

נרצחו בשואה גם רבנים ששמרו מצוות, אלו שהלכו באמונה עוורת והיו בטוחים שהאל שלהם יציל אותם.
תירוצים תירוצים...בלי צה"ל ממזמן הערבים היו רוקדים על כל הדתיים המסריחים שכל היום לומדים תורה וחיים על חשבון המדינה במקום לקחת חלק בהגנה על המדינה.
פרזיטים גם כן.
צריך לשים את כולם ביו"ש ולהוציא את הצבא והמשטרה משם...נראה כמה זמן הם יחזיקו בלי הגנה

תירגע חמודי, לא כל הדתיים מסריחים ופרזיטים. רוב הדתיים שאני מכיר עושים צבא ביחידות קרביות ועובדים לא פחות ממך וממני.

הכללות זה אף פעם לא טוב.

נ.ב.
אני אתאיסט

לא הכללתי את כל הדתיים חמודי, אין לי שום בעיה עם כל דתי או בנאדם שמשרת ותורם את חלקו למדינה.
אני דיברתי פה ספציפית על הפרזיטים שלא משרתים, כל היום לומדים תורה וצוחקים עלינו

נערך לאחרונה:
פרזיטים גם כן.
נסתרות דרכי השם 🙌

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית