לוג ליניארית של נקבה!

• פותח/ת השרשור
עכשיו בדקתי בשבילך כמה אני שוקל... 63.7 קילו 😳
אני פאקינג ירדתי במשקל. :(

טוב, אבל אני גם לא כל כך גבוה. (פעם אחרונה שבדקתי הייתי 1.68 מטר, אז עכשיו אני בטח 1.70 או קצת פחות)

• פותח/ת השרשור
אימון גרוע...

סקוואט:
סט ראשון עשיתי 95 קילו ל5 חזרות.
סט שני המוט החליק קצת למטה והרגשתי שאיבדתי את כל ה"Groove" אז עשיתי רק 4 חזרות.
בזמן המנוחה, בין הסט השני לאחרון. נכנס לחדר כושר המאמן הטיפש, ולפני שהוא אפילו הספיק לראות אותי עושה סט הוא בא ואמר לי "איזה משקל... כשיהיה לך פריצת דיסק אל תבוא אלי... נה נה נה... חדר כושר. תזכור את מה שאני אומר לך"
לא היה לי כוח לשטויות שלו, אז הורדתי ל90 קילו ועשיתי חמש חזרות בקלות.

בנץ' פרס:
היה מאתגר, ויותר מאתגר בגלל שלא רציתי להתקרב לכשל, בגלל המאמן האידיוט.
סט ראשון עשיתי 70 קילו ל4 חזרות. יכול להיות שהייתי עושה גם את החמישית, אבל לא רציתי להסתכן.
סט שני יכולתי לעשות לפחות 4 חזרות, אבל היה לי קשה אז עשיתי 3 חזרות.
במנוחה כבר ראיתי אותו מרחוק יושב ומסתכל עלי, אז הורדתי ל60 קילו ועשיתי 5 חזרות מהר.

דדליפט לא עשיתי בכלל בגלל המאמן הדפוק.

תן לי להבין, שינית את האימון בגלל מאמן שרק הסתכל עליך?
שמע אני מבין אותך, גם אני קיבלתי מבטים זועמים מחצי מכון על הסקוואט וזה עוד כשהייתי יותר חלש וצעיר ממך.
ברגע שעברתי את רוב המכון בבנץ' (שלא לדבר על הסקוואט) אנשים הבינו שאני לא סתם עושה שטויות וההערות הפסיקו.

המשקלים שלך יפים מאוד ביחס למשקל גוף, עכשיו רק תוסיף קצת נפח, תעשה פוזות ותאמץ מבט של ויקינג רעב.

• פותח/ת השרשור
🙌 מילים נבונות.
בדרך כלל אני סתם אומר להם "בסדר" וממשיך להתאמן.
אבל כשמישהו בא ואומר לי שזה בעיה שלי אם יהיה לי פריצת דיסק, זה כן עושה לי משהו..

זה כבר סיפור אחר לגמרי.
בדרך כלל אחרי הרצאות שמלמדות אותי כמה אני הורג את עצמי בזה שאני עושה סקוואט, אני אוהב לקרוא
כמה מאמרים על כמה שזה שטויות וסקוואט זה בריא ויעשה אותי חזק וגיבור ועוד ועוד.. (הפייבוריט- "מי שאל אתכם", נמצא מתורגם בפורטל) וזה שוב פעם מחזיר לי את הביטחון העצמי המוגזם שלי 🖕

אם זה לא מספיק אתה מוזמן לפנות לך כמה שעות וללמוד איך פריצת דיסק באמת מתרחשת ולמה המאמן כזה מטומטם (אני עוד לא עשיתי את זה, אבל אומרים שזה נכון).

בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
קראתי עכשיו את המאמר בפורטל שהפנת אותי אליו.
מחר בבוקר, כשאני אהיה בחדר כושר, אני לא אהיה מופתע עם אני אצעק על מאמן או שניים. 🤡

---------- התגובה התווספה 18-02-2012 ב 17:35 ---------- התגובה הקודמת הייתה 17-02-2012 ב 20:36 ----------

אימון בסדר.

סקוואט:
סט ראשון - 95 קילו ל5 חזרות. היה די קל.
סט שני - עשיתי חזרה אחת עם 95 קילו, והרגיש לי קשה בצורה מוזרה. הורדתי ל92.5 קילו ועשיתי 5 חזרות.
סט שלישי - חמש חזרות עם 92.5 קילו. היה די קל.

פרס:
סט ראשון - 50 קילו ל4.5 חזרות. בחזרה הרביעית התחלתי לרעוד ולשקשק מרוב מאמץ, ובחזרה החמישית רעדתי כל כך חזק שחשבתי שאני הולך למות ובגלל זה לא סיימתי אותה.
סט שני - 47.5 קילו לחמש חזרות. היה די קל.
סט שלישי - 47.5 קילו לחמש חזרות. היה די קל.

פאוור קלין:
סט ראשון - 62.5 קילו לשלושה סינגלים. (קורא לזה סינגלים כי היה לי קשה כל כך שהייתי צריך לנוח כמה שניות בין כל חזרה).
הורדתי ל60 קילו.
סט שני - לא נחתי מספיק אז עשיתי שתי חזרות ובשלישית לא הצלחתי להרים את המוט לכתפיים. (ולא רציתי להפוך את זה לקונטיננטל או משהו כזה.)
סט שלישי, רביעי וחמישי - 60 קילו לשלוש חזרות. נחתי מספיק, אז הצלחתי הכל.

החלטתי שכל כמה אימונים, אם יהיה לי כוח ו/או חשק בסוף האימון, אז אני אעשה גוד מורנינג.
הדדליפט שלי רק מדרדר ומדרדר בזמן שבתרגילים אחרים אני עולה משקלים, אז אני נותן לו דחיפה קטנה עם תרגיל עזר.

• פותח/ת השרשור
אימון בסדר פלוס.

סקוואט:
95 קילו לחמש חזרות בכל הסטים.

בנץ':
סט ראשון - שבעים קילו לשלוש חזרות.
היה לי קשה אז הורדתי משקל.
סט שני ושלישי - ששים ושבע קילו וחצי לחמש חזרות.

אימון הבא אני אנסה 70 קילו שוב, אם זה לא ילך לי אני אעשה ריסט משמעותי יותר.

דדליפט:
אני שונא את התרגיל הזה.
אני אשכרה מתחלש! היום לא הצלחתי לעשות חמש חזרות עם 105 קילו!
עשיתי שני חזרות (יותר קרוב לשני סינגלים) ואז הורדתי משקל.

אני הולך לעשות ריסט גדול בדדליפט

• פותח/ת השרשור
אימון ממוצע.

סקוואט: התחיל טוב, נגמר מטומטם.
מאמנת אישית שהייתה באמצע אימון עם הכוסית של החדר כושר (אני הכתרתי אותה, אחרי שבחנתי את כולן) רצתה להשתמש בפאוור ראק בשביל לתלות את הTRX, אז היא ביקשה ממני להזדרז קצת.
סט ראשון עשיתי 97.5 קילו לחמש חזרות בקלות. הרגשתי ממש גבר. (אימון הבא סוף סוף מספר תלת ספרתי?!?!)
סט שני בקלות (יחסית) סיימתי 4 חזרות, אבל אז אותה המאמנת התחילה להתעצבן שאני משתמש בראק כל כך הרבה זמן, אז היא החליטה לעבור ממש קרוב למוט ולהפריע לי. איבדתי את הגרוב וסיימתי את הסט עם 4 חזרות.
סט שלישי לא נחתי מספיק, בגלל שכבר התחלתי להרגיש רע שהיא מחכה מלא זמן, אז עשיתי שלוש חזרות.

אני מתלבט אם לעלות ל100 קילו או להשאר ב97.5 קילו.
רוב הסיכויים שאני אשאר עם המשקל הזה.

כל שאר האימון המאמנת הזאת השתמשה בפאוור ראק, אז זה קצת הרס לי את הפרס.

פאוור קלין: היה די קל.
62.5 קילו לכל הסטים. בלי בעיה.

הבעיה היחידה הייתה המאמן המטומטם שהפריע לי כל הזמן.
באמצע הוא פשוט בא אלי והזכיר לי שיהיה לי פריצת דיסק ושאני אבכה לו שזה באשמתו ודברים כאילו. (כל פעם שאני מתאמן במשמרת שלו הוא אומר לי את זה לפחות פעם אחת)
אחר כך הוא שאל אותי אם אני יודע איך קוראים לתרגיל אמרתי לו "כן, פאוור קלין" ואז הוא אמר לי "לא, זה נקרא "קלין" (הוא עשה כאילו זה איזה מילה מסובכת בלטינית...) וכל העיקרון של התרגיל הזה זה לנתק את העקבים מהריצפה."
אחרי זה הוא הסביר לי מה הבעיה שלי "אתה עולה למעלה, מנתק את העקבים מהרצפה, אבל אחר כך יורד שוב" (ועשה תנועה של פרונט סקוואט שלא קרוב לשבירת מקביל LOL )
אחר כך הוא הדגים לי בלי משקל איך לעשות קלין ועשה מין קלין מעוות שהוא נשען כל כך הרבה קדימה שעם היה לו מוט בידיים הוא היה נופל מזמן.
היה לי מין אינסטינקט לעשות פרצוף "WTF?!" ואז הוא ראה את זה, עשה באוויר מין דדליפט מוזר עם גב ממש עקום (כדי להעליב אותי?) והלך...
LOL LOL LOL
זה עשה לי את היום!

פרס:
עשיתי קלין בתחילת כל סט, כי כל מה שהיה לי זה מוט מהרצפה (הכוסית בפאוור ראק...).
סט ראשון עשיתי 50 קילו ל4 חזרות.
סט שני עשיתי 50 קילו ל3 חזרות
סט שלישי עשיתי 47.5 קילו ל5 חזרות.
הכל נהרס לי בגלל הקלין, אני חושב שהייתי משלים את כל הסטים עם 50 קילו אם היה לי את הפאוור ראק.

אם המאמנים מזיינים לך תשכל תשאל אותם אם הם יודעים מה זה פאוורליפטינג הם יברחו

• פותח/ת השרשור
אם המאמנים מזיינים לך תשכל תשאל אותם אם הם יודעים מה זה פאוורליפטינג הם יברחו

LOL
אתה צודק, זה כנראה יעבוד על רוב המאמנים, אבל דווקא אותו המאמן שהכי מעצבן אותי, יודע (קצת) מה זה.
אחד מהטיעונים שלו לזה שאני צריך להוריד משקל זה שאפילו פאוורליפטרים ש"שמים 200 קילו בכל צד של המוט" (אילו מילים שלו) עושים גם אימונים עם מוט ריק בשביל טכניקה.

---------- התגובה התווספה 25-02-2012 ב 10:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה 24-02-2012 ב 14:31 ----------

האימון הכי גרוע שאי פעם היה לי.

סקוואט: ישר מהחזרה הראשונה שעשיתי עם מוט ריק הרגשתי את כל התחת שלי תפוס.
לא יכולתי אפילו להתקרב לשבירת מקביל בלי לגלוש בצורה מטורפת, אז הגעתי רק ל70 קילו (התכוונתי לעשות 97.5 קילו היום) ועשיתי כמה סטים קצרים בשביל לנסות למתוח את זה קצת ולהעביר את זה.

בנץ' (70 קילו): היה קל. אני חושב שזה בגלל שלא היה לי סקוואט מעייף לפני.
סט ראשון עשיתי את חמשת החזרות.
בסט השני והשלישי עשיתי רק ארבע חזרות, כי מישהו נכנס איתי סט-סט אז לא נחתי מספיק.
ה4 חזרות האילו דווקא היו טובות, הייתי בטוח שאני אצליח רק שתיים או שלוש עם מנוחה כזאת.

דדליפט: נמאס לי מהתרגיל הזה.
הייתי אמור להגיע ל105 קילו היום.
התחלתי לעלות במשקלים כבר בדרך היה לי די קשה, וכשהגעתי לסט עבודה הצלחתי לנתק את זה ממש מילימטר מהרצפה ויש התרסקתי.
הורדתי ל100 קילו והצלחתי רק חזרה אחת.
הורדתי מהר ל90 קילו וגם הצלחתי רק חזרה אחת.
הורדתי ל80 קילו, נחתי מספיק ועשיתי חמש חזרות.

פאק!

אני מאשים את זה שאני לא עושה דדליפט באופן סדיר מספיק.
אימון הבא כבר יהיה ריסט משמעותי, וסרטון טכניקה יגיע כשיהיה לי איך לצלם (אני לא חושב שיש לי בעיה גדולה בטכניקה, אבל אני אנסה לצלם רק בשביל להיות בטוח).

נערך לאחרונה:
אם לא תתחיל לשים זין על כל המאמנים והמתאמנים שמזרזים אותך, אני אצטרך לתת לך מוניטין שלילי.
אתה מתקדם לא רע בינתיים אבל היית יכול להגיע יותר רחוק בזמן הזה אם היית מתאמן כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
באיזה מכון אתה מתאמן?
במרכז הספורט במכבים. (ליד מודיעין)
רוב הסיכויים שאתה לא תכיר. זה מקום פרטי ממש קטן ומצוקמק.

אם לא תתחיל לשים זין על כל המאמנים והמתאמנים שמזרזים אותך, אני אצטרך לתת לך מוניטין שלילי.
אתה מתקדם לא רע בינתיים אבל היית יכול להגיע יותר רחוק בזמן הזה אם היית מתאמן כמו שצריך.
די עצוב, אבל אתה צודק.
זה בגלל שעדיין יש לי שאריות מהתקופה שהייתי ליצן ועשיתי כל מה שהמאמנים בחדר כושר אמרו לי. 🤡

יש מכון כושר אחד במכבים זה איפה שהטניס לא?
כן זה מקום קטן. נראה לי מישהו מהשכבה שלי היה שם מאמן קראו לו דמי.

אני ממודיעין. אבל אני גר בקצה ליד השביל הליכה\ריצה לכיוון מכבים רעות.
הייתי מנוי בהולמס פלייס אבל כרגע אני לא מנוי.

• פותח/ת השרשור
אני ממודיעין. אבל אני גר בקצה ליד השביל הליכה\ריצה לכיוון מכבים רעות.
הייתי מנוי בהולמס פלייס אבל כרגע אני לא מנוי.

אהה... נחמד לדעת שיש אנשים מהסביבה. 😃

תגיד, אם אנחנו כבר מדברים, אז יצא לך לשמוע על החדר כושר העירוני (או משהו כזה)?
מצאתי כמה סרטונים ביוטיוב של פאוורליפטרים ממודיעין שמתאמנים שם.
אבל כשחיפשתי על המקום עצמו, כל מה שמצאתי זה דברים מלפני כמה שנים טובות.

כן. יש לי חבר שמתאמן שם. זה החדר כושר בתיכון עירוני א.
הוא בתכלס זול, הבנתי ממנו שאין שם יותר מדי זיבולי שכל, אחד המאמנים שם הוא פאוורליפטר לשעבר, ואני יודע שהם יצאו לכמה תחרויות של לחיצת חזה.
זה לא איזה מכון הארד-קור כן? אבל גם לא פלצני.

http://www.matnasmodiin.org.il/node/1846

• פותח/ת השרשור
כן, לא ציפיתי לאיזה ווסט-סייד ברבל.
אבל חשבתי שאם אני אגיע לשם כמה פעמים אז אני אוכל לקבל עזרה עם טכניקה וכל מיני דברים כאילו שאני לא מקבל מהליצנים בחדר כושר שאני נמצא בו עכשיו.

• פותח/ת השרשור
אימון ממוצע.

סקוואט: אימון שעבר לא יכולתי לעשות סקוואט בכלל בגלל שכל התחת והירכיים שלי היו תפוסות. והיום, אחרי שהתעסקתי עם זה כמעט 24/7, רק ההאמסטרינג ברגל שמאל נשאר תפוס.
רציתי לעלות עד ל95-97.5 (לפי הקושי של החימום) ובסוף נשארתי ב90 כדי לעבוד בטכניקה סבירה.
אז עשיתי 90 קילו לכל הסטים, זה נתן לי הזדמנות לעבוד על טכניקה, אז היה לזה יתרון.

פרס: 52.5 קילו.
סט ראשון הלך בקלות.
סט שני לא נחתי מספיק אז הצלחתי רק 3.5 חזרות.
סט שלישי הלך בקצת פחות קלות מהראשון, אבל סיימתי אותו.

פאוורקלין: עשיתי ריסט! (מ65 קילו ל55 קילו).
מן הסתם היה לי קל, אז הטכניקה השתפרה פלאים!
חמישה סטים לשלוש חזרות, כולם 55 קילו. בכיף.
לפני הריסט כל הזמן מצאתי את עצמי נוחת מהקפיצה בכמעט עמידת סומו.
עכשיו זה הסתדר, אני קופץ ישר למעלה ונוחת באותו המקום, וזה סידר לי את כל שאר הבעיות.

אחר כך עשיתי גוד מורנינג קל. (קצת לאתגר את חוסר הגמישות בהאמסטרינג השמאלי, וקצת לדרבן את הגלוטס)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית