מידע התחרות

מצב
השרשור נעול

דר גל אדטו

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
23
20
0
שלום לכול חברי הפורום.
נרשמתי לפורום מהסיבה שהרבה רושמים דברים , לא נכונים לגבי התחרות.
חשוב לי לציין שרק אני מדבר בשם התחרות ולא שום אדם אחר , אז בכול שאלה אשמח עם תיפנו אלי .
כמה נקודות בנוגע לתחרות.
בנוגע לביטוח , הביטוח הינו על פי חוק הספורט של מדינת ישראל , ולמי שיש חוסר הסכמה מומלץ שיפנה לבג'ץ.בכול הנוגע לזה אין לנו אפשרות אחרת , בנוגע למחיר אני מנסה שזה יהיה הזול ביותר שאפשר.
בקשר לSQ אני רוצה האמינו לי ,אני מתאמן קרב שלוש , וגם מאוד בעד קרב שלוש אבל ככול הנראה לא בתחרות הזאת . אולי עם תחרות זאת תהיה מספיק חזקה תהיה תחרות נוספת שתגיע בעתיד של קרב שלוש.

חברים זה רק תלוי בכם בפירגון שלכם , בהגעה שלכם כמתחרים או כצופים.

ביום שלישי אני מאמין יפורסמו חלק מהספונסרים לתחרות ,וחלק מהפרסים המאוד מכובדים שהזוכים יקבלו.

בברכבה : ד"ר גל אדטו

אני דווקא עוקב אחרי הפורום די הרבה זמן(יותר ממתי שנרשמתי) ולא יכול להסכים עם הקביעה שלך. ובלי קשר, אני חושב שאם תגיעו לתחרות תספגו את האוירה ואולי אפילו תתפסו שיחה עם
חלק מהמארגנים תגלו שיש לכם יותר במשותף ממריבות אחרות.
ואני חייב להבהיר שאני לא בא לפה בשם מארגני התחרות או איריס למרות שאני מכיר אותם.

ומה עם הקטגוריות גילאים?
או שאין בסוף?

זה לא מכובד לשאול שאלות כאלה, אחרי שכתבו לפחות 3 פעמים שתהיה חלוקה לפי חוקים.
וגם שלחו אותך לקראו את חוקים.

Age Categories -

Men and Women - Open (Senior): from 13 years upward.

Master i) from 40 years to and including 44 years of age
ii) from 45 years to and including 49 years of age
iii) from 50 years to and including 54 years of age
iv) from 55 years to and including 59 years of age
v) from 60 years to and including 64 years of age
vi) from 65 years to and including 69 years of age
vii) from 70 years to and including 74 years of age
viii) from 75 years to and including 79 years of age
ix) from 80 years upward

Sub Master from 33 years to and including 39 years of age

Junior from 20 years to and including 23 years of age

Teenage from 13 years to and including 15 years of age
from 16 years to and including 17 years of age
from 18 years to and including 19 years of age

---------- התגובה התווספה ב 20:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:59 ----------

כמה תיהיה עלות התחרות?

יפורסם בקרוב, אחרי שיסגרו כל הפינות.

---------- התגובה התווספה ב 20:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:00 ----------

אנחנו לא צריכים להתאמץ ולחפש מי הבחור שבא לספר לנו על התחרות. מה זה "סמכות לדבר"?

אולי הטסט עושה אותך עצבנית, אבל אני ממליץ להוציא פחות עצבים כאן ויותר במונוליפט עם הסקוואטים העמוקים בטירוף בארגון הכל כך מפורסם שלכם.

אתה, אכן, לא צריך להתאמץ.
יש לך ג' לכל החיים.

לגבי טסט - יש לך ביצים להגיע לתחרות להגיד את זה בקול?

---------- התגובה התווספה ב 20:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:02 ----------

אל תשאלו "האם שתוצאות שלי ברמה?"
תגיעו.
להגיע ולבצע את ההרמות על הבמה, מול השופטים - זה לא מעט אומץ וזה מבחן הכי טוב לתוצאה.

מנסיוני - זה לא כיף לקבל מדליה כי היתה היחיד בקטגוריה ולא היה לך קרב מול מתחרים נוספים, רק עם עצמך.

זה לא מכובד לשאול שאלות כאלה, אחרי שכתבו לפחות 3 פעמים שתהיה חלוקה לפי חוקים.
וגם שלחו אותך לקראו את חוקים.

Age Categories -

Men and Women - Open (Senior): from 13 years upward.

Master i) from 40 years to and including 44 years of age
ii) from 45 years to and including 49 years of age
iii) from 50 years to and including 54 years of age
iv) from 55 years to and including 59 years of age
v) from 60 years to and including 64 years of age
vi) from 65 years to and including 69 years of age
vii) from 70 years to and including 74 years of age
viii) from 75 years to and including 79 years of age
ix) from 80 years upward

Sub Master from 33 years to and including 39 years of age

Junior from 20 years to and including 23 years of age

Teenage from 13 years to and including 15 years of age
from 16 years to and including 17 years of age
from 18 years to and including 19 years of age

---------- התגובה התווספה ב 20:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:59 ----------

יפורסם בקרוב, אחרי שיסגרו כל הפינות.

---------- התגובה התווספה ב 20:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:00 ----------

אתה, אכן, לא צריך להתאמץ.
יש לך ג' לכל החיים.

לגבי טסט - יש לך ביצים להגיע לתחרות להגיד את זה בקול?

---------- התגובה התווספה ב 20:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:02 ----------

אל תשאלו "האם שתוצאות שלי ברמה?"
תגיעו.
להגיע ולבצע את ההרמות על הבמה, מול השופטים - זה לא מעט אומץ וזה מבחן הכי טוב לתוצאה.

מנסיוני - זה לא כיף לקבל מדליה כי היתה היחיד בקטגוריה ולא היה לך קרב מול מתחרים נוספים, רק עם עצמך.

LOL

אומנם יש לך בדם פי 2 יותר טסט ממני, אבל את עדיין שוקלת 50 קילו. אני חושב שאני אחיה בלי ה rage שלך.

היה נחמד אם היה שיתוף פעולה בין כל מי שקשור בפאוורליפטינג/אהבה להרים דברים כבדים כי המצב בארץ גם ככה בכי רע(לראיה תחרויות בלי סקוואט) ולא צריך להוסיף על זה שטויות.

נשתדל מאוד להוציא משלחת מאשדוד של כמה אנשים, אם נתחרה/נצפה זה כבר שאלה אחרת, אבל נהיה שם כדי לתמוך בענף בתקווה שתהיה תחרות של שלושת ההרמות בעתיד הקרוב

בשביל מישהי שמנסה לקדם את התחרות שלה את חסרת נימוסים בצורה מזעזעת. מילא יותר כוח משכל, אבל במקרה שלך גם אחרי כמה מאות מזרקים כל ההישגים שלך מתמצים בלהידחס לתוך חליפה כדי לקבוע כמה שיאים מינורים באיגוד דרג ז' כמו GPC, אז אני תוהה מה מצדיק את הגישה.

בדבר אחד איריס צודקת, מי שרוצה שיבוא ויתחרה
ביקורת זה נחמד אבל אין אלטרנטיבה כרגע
זה המחיר ואלה המקצים
נח לך תתחרה, לא נח לך אל תתחרה

יפה מאוד ישר כח על האירגון
לא אישית אין מה למכור אבל יפה שיש מישהו שמנסה לפתח את הענף הזה

לעיניין - יש לי מה לחפש שם אתם חושבים?

אתם, וגם מי שאמר דברים דומים בשרשור השני מפספסים את הרעיון. נכון שזה נחמד לנצח בתחרות, אבל זה לא הדבר היחיד. להשתתפות שלכם יש כמה מטרות:

א. להשתתפות בתחרויות יש השפעה חיובית מאוד על האימונים. זה לא תמיד ברור לפני שנכנסים לזה, אבל ברגע שתתחילו אתם תראו שאתם יותר ממוקדים ומתאמנים יותר חזק לקראת התחרות, תראו איך אתם מתקדמים מתחרות לתחרות ביחס לעצמכם ולאחרים. זה משדרג מאוד את האימונים.

ב. לרובנו אין ממש אנשים בסביבה הקרובה שמבינים מה אנחנו עושים ולמה אנחנו עושים את זה, ודי ברור שלתקשר עם אנשים כאלה זאת אחת הסיבות שהפורום מצליח. תחרות זאת הזדמנות מצויינת להכיר כאלה.

ג. להשפיע על הענף. לשבת בבית ולאונן זה סבבה, אבל בסופו של דבר מי שישפיע על איך שיראה הענף (סקוואט/מונולפיט/שיפוט/ציוד וכו') יהיו רק אלה שיהיו שם ויעשו. זאת ההזדמנות שלכם לקחת חלק בעניין, חבל לפספס.

קיצור, לכו להתחרות.

אני לא נוהג להיכנס לאשכולות כאלו, אבל בגלל שהגמד דיווח על זה נכנסתי וקראתי הכל.
איריס, אני לא יודע באמת מה זו העצבנות הזו בפורום, אבל כשאת באה להזמין אנשים לתחרות שאת מייצגת, כדאי שתעשי את זה בדרך כזו שאנשים באמת ירצו לבוא ולקרוא מה שיש לך לומר.
את כרגע הרסת את רוב הסיכויים שלך שאנשים באמת יבואו לתחרות, כצופים או משתתפים (לפחות כצופים בטוח).
האשכול הזה נפתח כדי להבהיר כל מיני אי דקויות בקשר לתחרות, כששואלים אותך או את מארגני התחרות שאלות, סביר להניח שאתם צריכים לענות עליהם ולא לומר "הסברתי את זה כבר 1000 פעם, לך תקרא ב -Y". אם הסברת 1000 פעם, סביר להניח שתרצי להסביר גם 1001 פעם, שזה יהיה מובן יותר - כי אתם צריכים אותנו, לא אנחנו צריכים אתכם.
לומר לנו שאנחנו מאותגרים ולהוציא את האף שלנו מחוץ לפורום, זה נחמד, השאלה מה זה נותן לך בסופו של יום. לאיים על מנהל ראשי שיבואו לתחרות ו"תראי לו מה זה", לא בדיוק מביא לך כבוד ומוריד אותך להתנהגות של מישהי בת 12. אולי את באמת על חומרים ויש לך roid rage, אבל אני מבקש להשאיר את זה מחוץ לפורום.

אתם, וגם מי שאמר דברים דומים בשרשור השני מפספסים את הרעיון. נכון שזה נחמד לנצח בתחרות, אבל זה לא הדבר היחיד. להשתתפות שלכם יש כמה מטרות:

א. להשתתפות בתחרויות יש השפעה חיובית מאוד על האימונים. זה לא תמיד ברור לפני שנכנסים לזה, אבל ברגע שתתחילו אתם תראו שאתם יותר ממוקדים ומתאמנים יותר חזק לקראת התחרות, תראו איך אתם מתקדמים מתחרות לתחרות ביחס לעצמכם ולאחרים. זה משדרג מאוד את האימונים.

ב. לרובנו אין ממש אנשים בסביבה הקרובה שמבינים מה אנחנו עושים ולמה אנחנו עושים את זה, ודי ברור שלתקשר עם אנשים כאלה זאת אחת הסיבות שהפורום מצליח. תחרות זאת הזדמנות מצויינת להכיר כאלה.

ג. להשפיע על הענף. לשבת בבית ולאונן זה סבבה, אבל בסופו של דבר מי שישפיע על איך שיראה הענף (סקוואט/מונולפיט/שיפוט/ציוד וכו') יהיו רק אלה שיהיו שם ויעשו. זאת ההזדמנות שלכם לקחת חלק בעניין, חבל לפספס.

קיצור, לכו להתחרות.

אמן!
אין משהו שמשפר ונותן מוטיבציה כמו תחרות! טוב לראות כאן מנהל שמגיב ככה!

לומר לנו שאנחנו מאותגרים ולהוציא את האף שלנו מחוץ לפורום, זה נחמד, השאלה מה זה נותן לך בסופו של יום. לאיים על מנהל ראשי שיבואו לתחרות ו"תראי לו מה זה", לא בדיוק מביא לך כבוד ומוריד אותך להתנהגות של מישהי בת 12. אולי את באמת על חומרים ויש לך roid rage, אבל אני מבקש להשאיר את זה מחוץ לפורום.

משה, מלכתחילה אני פרסמתי על התחרות בפורום כי חשבתי שזה יהיה מידע שימושי.
זה שאח''כ איריס וגל אדטו באו לתת הבהרות ופרטים נוספים, רק מוסיף, עדיף שהמידע יבוא מיד ראשונה.
התחרות היא אינטרס הדדי של המארגנים, וגם של המשתתפים, זה לא יהיה מדויק לטעון שזה רק עניינם של המארגנים לפרסם אותה. הפורום הוא פלטפורמה למידע, וחלק מבאי הפורום ישמחו אם תתארגן תחרות - וזכותם לשמוע על כך.

כל העניין הזה עם הטרלות והקנטות ברמה אישית (טסט, הישגים, וכו') מוריד מרמתן של כל הנפשות הפועלות וגורם לפורום להיראות כמו שוק. זה לא יהיה מוצדק להפנות אצבע מאשימה רק לצד אחד במשוואה, כי הוא לא חבר שלך.

משה, מלכתחילה אני פרסמתי על התחרות בפורום כי חשבתי שזה יהיה מידע שימושי.
זה שאח''כ איריס וגל אדטו באו לתת הבהרות ופרטים נוספים, רק מוסיף, עדיף שהמידע יבוא מיד ראשונה.
התחרות היא אינטרס הדדי של המארגנים, וגם של המשתתפים, זה לא יהיה מדויק לטעון שזה רק עניינם של המארגנים לפרסם אותה. הפורום הוא פלטפורמה למידע, וחלק מבאי הפורום ישמחו אם תתארגן תחרות - וזכותם לשמוע על כך.

כל העניין הזה עם הטרלות והקנטות ברמה אישית (טסט, הישגים, וכו') מוריד מרמתן של כל הנפשות הפועלות וגורם לפורום להיראות כמו שוק. זה לא יהיה מוצדק להפנות אצבע מאשימה רק לצד אחד במשוואה, כי הוא לא חבר שלך.
אני באמת לא רואה איך אלירן ששאל מי כבודו שפותח את האשכול, נדרש להיות מותקף ע"י איריס בתגובה כמו "אתה ממש מאותגר" או דברים כמו "אם היתם מוצאים את העף החוצה מהאתר". אני לא ראיתי באשכול הזה שפנו לאיריס או למארגני התחרות בשפה כזו. ותתפלאי, אבל הם צריכים אותנו, אנחנו לא צריכים אותם. הם מפרסמים ובאים לכאן לתת פרטים על תחרות שהם מארגנים, תוך כדי שימוש בפלטפורמה שלנו לפירסום התחרות. אין לי בעיה שיפרסמו פה תחרויות, להפך אני בעד, אבל שיתנו גם יחס הולם למי ששואל שאלות ומבקש הבהרות בנושא התחרות. אם לא רוצים לתת תשובות לאחר שבאים לפרסם שהתחרות קיימת, אז שלא יפרסמו או יבואו באשכולות של הבהרה מלכתחילה.
וזה עוד התחיל כאן, באשכול הקודם שלך:
http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=376051&postcount=19
http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=376451&postcount=28

כנראה שככה מדברים שם ב"תחרויות" הללו, זה ממש מביא חשק לאנשים לבוא ולראות את הרמה של האנשים שמתחרים שלא נדבר על מארגני התחרות...

איריס באה בגישה שהיא מעל כולם כאן וחושבת שכולם ישתחוו בפניה כמו שאולי עושים בתחרויות הללו, אז שתחשוב בשנית כי זה לא יקרה.

בכל פורום אותו סיפור עם גב שכטר...עצוב...הורגת את התחום

אתם מוכנים להפסיק עם ההתיפיפות ולהפסיק לחשוב שהשמש זורחת לכם מהתחת? כל אחד מתמם פה ומשחק אותה צדקן.
אחד ד"ר לנטורופתיה שחושב שמישהו יודע מיהו ועושה סקוואט 180 לרבעים. והשנייה רק עסוקה בלבלבל את המוח ולהשוויץ בסו קולד השגים שלה.
אתם מייצגים את התחום בצורה יותר גרועה מBB.

אני כלומניק ואני גאה בזה.

אתם מוכנים להפסיק עם ההתיפיפות ולהפסיק לחשוב שהשמש זורחת לכם מהתחת? כל אחד מתמם פה ומשחק אותה צדקן.
אחד ד"ר לנטורופתיה שחושב שמישהו יודע מיהו ועושה סקוואט 180 לרבעים. והשנייה רק עסוקה בלבלבל את המוח ולהשוויץ בסו קולד השגים שלה.
אתם מייצגים את התחום בצורה יותר גרועה מBB.

+100500

• פותח/ת השרשור
EMZ למרות שלא רציתי להגיב , אני כן .
אני לא דוקטור לנטורופתיה, אומנם אני נטרופת אבל ה PhD שלי בנושא אחר.
אני ממש לא מבין מה אתה רוצה , למה צורת הדיבור הזאת, אתה המנהל זאת לא דוגמא מכובדת.
רק בסה'כ מי שרוצה שיגיע אני אשמח להיפגש ולפגוש את הצופים והספורטאים וגם אותך אשמח להכיר.

התחרות הינה עוד קפיצת מדרגה לספורט זה על תחרות של פאוורליפטינג וBB רק מקדמת את נושא ,חדרי הכושר ומשקולות בכללי.

בכול מקרה שיהיה בהצלחה לכולם.

גם אני לא הבנתי את הקטע של הדוקטורט ומה בדיוק חשוב במה הוא.
הבעיה העיקרית שלנו היא עם היחס המתנשא והמזלזל של איריס, שעושה לכם הרבה שירות רע לטעמי. אני אישית חושב שהתחרות היא רעיון מבורך ומהיכרות עם מוסדות הביטוח בארץ אני מבין את המגבלות שציינת בפוסטים הקודמים (לרבות הסכומים הגבוהים). בכל אופן הייתי מציע שלהבא, כשאתם מוציאים הצהרה רשמית, תכתבו גם מה התפקיד של נותן ההצהרה.

אני חושב שאני אגיע בשביל הכיף. זה לא כאילו יש לי ממש סיכוי...

אם יש לי יום הולדת 16 באותה השנה (כמה שבועות לפני התחרות) אני בכל זאת נכנס ל13-15, נכון?
הבנתי שזה הולך לפי השנה הקלנדרית ולא לפי היום הולדת.

איריס - אני מבין שיש פה כמה שקצת מעצבנים אותך (מנסה להשאר ניטרלי...), ואני באמת מצטער אם מפריע לך השאלות שלי, אבל את צריכה להבין שאני בסה"כ ילד מסכן שחודש-חודשיים בעניין הזה וקורא כמה שהמוח האיטי שלי מצליח לקלוט...

היא אמרה לי ללכת ולחפש. אז זה מה שמצאתי. סרטונים של סקוואט וד"ר לנטורופתיה.
שניכם מציגים אותך כאילו כולם אמורים לדעת מי אתה. חשבתי שאני בור, גיגלתי וזה מה יצא.
באמת שהתגובה הראשונה שלי הייתה רצינית. לי אישית לא היה מושג מי אתה.
והצורת דיבור הזאת היא קונטרה. ככה הנציגה שלך מדברת- ותשים לב שהיא מתחילה עם זה כל הזמן.
אז כשהכדור עובר לצד שלכם זה פתאום מפריע?

• פותח/ת השרשור
EMZ סליחה ידידי. אבל איריס עם כל הכבוד לא נציגה שלי.

ורק אני ועריית פ"ת מדברים בשם התחרות , ולכן עם נפגעתם מכול אחד מתחום הפאוורליפטינג אז צר לי .
אבל זה ממש לא קשור אלי.
נ.ב
מעבר ל חמישית הסקווט שלי חחח. יש לי גם סרטונים נחמדים של BP ו DL .

התפקיד שלי אני דוקטור למדעי התזונה ונטורופת יש לי קליניקה לתזונה פונקציונלית ויש לי מספר מוצרים תוספים יותר בתחום הרפואה פיתוח שלי . הקשר שלי שמאהבה גדולה ל PL פתחתי את אתר הפאוורליפטינג הישראלי.
ובגלל שיותר משנה לא הייתה תחרות בארץ , וחבל ,ולא היה שום דבר בקרוב ואף אחד לא קידם את זה , הרמתי את הכפפה , השקעתי אין ספור שעות ונסיעות אצל נותני חסות ספונסרים שונים , ע' פ"ת .
אשמח בכול שאלה לעזור מרצון , וחלילה לא לפגוע בכבודו של אדם.

MUFFIMAN סיכוי יש לכול אחד עם כח רצון , וגם בלי קשר למקום בתחרות הניסיון שזה נותן לך חשוב מאוד ובמיוחד הכיף של זה האדרנלין מדהים. גם ויש לך יום הולדת 16 יום אחרי התחרות ,בתחרות תהיה עד גיל 16 .
בברכה : ד"ר גל אדטו

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית