הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע התחרות

מצב
השרשור נעול

דר גל אדטו

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
23
20
0
שלום לכול חברי הפורום.
נרשמתי לפורום מהסיבה שהרבה רושמים דברים , לא נכונים לגבי התחרות.
חשוב לי לציין שרק אני מדבר בשם התחרות ולא שום אדם אחר , אז בכול שאלה אשמח עם תיפנו אלי .
כמה נקודות בנוגע לתחרות.
בנוגע לביטוח , הביטוח הינו על פי חוק הספורט של מדינת ישראל , ולמי שיש חוסר הסכמה מומלץ שיפנה לבג'ץ.בכול הנוגע לזה אין לנו אפשרות אחרת , בנוגע למחיר אני מנסה שזה יהיה הזול ביותר שאפשר.
בקשר לSQ אני רוצה האמינו לי ,אני מתאמן קרב שלוש , וגם מאוד בעד קרב שלוש אבל ככול הנראה לא בתחרות הזאת . אולי עם תחרות זאת תהיה מספיק חזקה תהיה תחרות נוספת שתגיע בעתיד של קרב שלוש.

חברים זה רק תלוי בכם בפירגון שלכם , בהגעה שלכם כמתחרים או כצופים.

ביום שלישי אני מאמין יפורסמו חלק מהספונסרים לתחרות ,וחלק מהפרסים המאוד מכובדים שהזוכים יקבלו.

בברכבה : ד"ר גל אדטו

אוקיי. זה היה נשמע כאילו היא מדברת מטעמך. אם כך, כנגדך אין לי שום דבר.
להפך- כל הכבוד על הרמת הכפפה והיוזמה ובהצלחה בתחרות ובהמשך הארגונים.
כשמגיעה התנצלות אז מגיעה. לא איתך יש לי בעיה.
רק בפעם הבאה ובפרסומים הבאים- אני באמת ממליץ לכתוב מי אתה. זאת לא הייתה עקיצה, אלא באמת שאלה תמימה ומתבקשת.

בואו נבהיר דבר אחד:
i ain't a 100$ banknote to be liked by everyone

ודבר נוסף:
זכותי להתעצבן כאשר זה ששואל לא עושה מאמץ להבין/לחפש תשובה/לקראו המלצה.
תכבדו את הזמן שלי (אין לי הרבה) ותראו שאפשר לקבל ממני הרבה עזרה.

ודבר אחרון:
איך אמור אדם סביר להגיב לירידות שספגתי בפורום הזה?
כל אותם טרולים שמתחבאים מאחורי המקלדות בפורומים, אין לכם אומץ לבוא ולהגיד את הדברים בפנים, כי אתם יודעים עד כמה שאתם קטנים.
האם אלי לערב עורכי דין ולהתחיל לתבוע על דיבה ופגיעה מילולית? (דרך אגב, זה איום ראשון שנתתי בפורום זה. אין היום אנונימיות ברשת, חוקר פרטי מעלה את כל השמות האמתים תוך שבוע.)

אתם דורשים תחרות - כאילו ספורטאים שהיו בחו"ל על כספם ומאמצם עוד חייבים לכם משהו.
וכאשר עושים מאמצים (בכלל לא מבוטלים) ומפיקים תחרות - נותנים רק ביקורת הורסת. ברור, אתם גם לא התכוונתם להגיע לתחרות, אז למה לא להרוס...

KALINA - עשית כבר בצה בענף הבאדיבילדינג, מספיק

סליחה אם התעצבנתי על אנשים טובים, שלא היו קשורים להשמצות וירידות,
ואם איבדתי מסבלנותי.

נערך לאחרונה:
בואו נבהיר דבר אחד:

ודבר נוסף:

ודבר אחרון:
כל אותם טרולים שמתחבאים מאחורי המקלדות בפורומים, אין לכם אומץ לבוא ולהגיד את הדברים בפנים, כי אתם יודעים עד כמה שאתם קטנים.
האם אלי לערב עורכי דין ולהתחיל לתבוע על דיבה ופגיעה מילולית? (דרך אגב, זה איום ראשון שנתתי בפורום זה. אין היום אנונימיות ברשת, חוקר פרטי מעלה את כל השמות האמתים תוך שבוע.)

אתם דורשים תחרות - כאילו ספורטאים שהיו בחו"ל על כספם ומאמצם עוד חייבים לכם משהו.
וכאשר עושים מאמצים (בכלל לא מבוטלים) ומפיקים תחרות - נותנים רק ביקורת הורסת. ברור, אתם גם לא התכוונתם להגיע לתחרות, אז למה לא להרוס...

ואם איבדתי מסבלנותי.
אין לך זמן, אל תעני. זה לא שאת עושה טובות ובטח שלא מועילה בתגובות.
בדיוק כמו שניתן לראות כאן:
www.lbs.co.il/showpost.php?p=324939&postcount=31
http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=321840&postcount=4

כולנו אנשים עסוקים ותורמים לפורום בכיף. אנחנו לא צריכים אנשים שעושים טובה ו"עוזרים" לאספסוף ולפשוטי העם ההדיוטים.
כולם פה פרגנו ליצירת התחרות. אפילו אני שאת טוענת שאני כל כך אנטי.
את לא מבינה שהבעיה היא בך ולא בתחום ולא בתחרות ולא בשום דבר אחר.

אני חושב שאני אגיע בשביל הכיף. זה לא כאילו יש לי ממש סיכוי...

אם יש לי יום הולדת 16 באותה השנה (כמה שבועות לפני התחרות) אני בכל זאת נכנס ל13-15, נכון?
הבנתי שזה הולך לפי השנה הקלנדרית ולא לפי היום הולדת.

איריס - אני מבין שיש פה כמה שקצת מעצבנים אותך (מנסה להשאר ניטרלי...), ואני באמת מצטער אם מפריע לך השאלות שלי, אבל את צריכה להבין שאני בסה"כ ילד מסכן שחודש-חודשיים בעניין הזה וקורא כמה שהמוח האיטי שלי מצליח לקלוט...

דווקא זו שאלה טובה מואד, לא הרבה יודעים ש:
בפדרציות מסויימות (GPC ו-WPC) בניהן אתה יכול להתחרות במתבגרים 13-15 עד אותו יום שבו מאלו לך 16.
כלומר, אם תחרות נופלת יום לפני יום ההולדת - תתחרה ב-13-15

לעומת זאת, בפדרציות אחרות (IPF לדוגמא), זה הולך לפי שנתונים.
כלומר כל ילידי 1997 לא יכולים להכנס ל-13-15 החל מ-1/1/12

ועוד משהו בנוגע לקטגוריות גיל -
1) מתבגר, נוער, מאסטר - יכולים להרשם גם לפתוחה.
פדרציות מסוימות מאפשרות השתתפות כפולה (מתחרים פעם אחת, בפתוחה ותוצאה נרשמת לשתי הקטגוריות) כשפדרציות אחרות דורשות לבחור בקטגוריה אחד בלבד.

2) אם תחרות לא מתבצעת לפי חוקים של אחד הפדרציות, כלומר, אין חובה לציית לחוקה - מארגן התחרות יכול גם לאחד קטגוריות.
גל כתב באתר שאינו הולך לעשות זאת.

3) וטיפ נוסף בנושא קטגוריות:
טכנית, ספורטאי יכול להשתתף גם בשתי קטגוריות משקל.
לדוגמא, היום הוא שוקל 74.9 ונכנס לעד 75 ק"ג
אבל מחר, הוא ישקל 75.1 ויוכל להתחרות גם בעד 82.5 ק"ג
זה אפשרי כאשר תחרות פרוסה ע"ג כמה ימים.

ב-IPF כמו בהרמת משקולות על הספורטאי להצהיר על קט. משקל כחודש לפני תחרות. אם בשקילה (שתקיימת כשעתיי בלבד לפני התחרות) שקלת פחות או יותר מגבולות הקטגוריה - אתה פשוט לא תורשה להשתתף.

החל מ-1/1/11 שונו קטגוריות משקל ב-IPF והן לא דומות לשום פדרציה אחרת/ענף אחר.

---------- התגובה התווספה ב 21:39 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:28 ----------

אין לך זמן, אל תעני. זה לא שאת עושה טובות ובטח שלא מועילה בתגובות.
בדיוק כמו שניתן לראות כאן:
www.lbs.co.il/showpost.php?p=324939&postcount=31
http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=321840&postcount=4

כולנו אנשים עסוקים ותורמים לפורום בכיף. אנחנו לא צריכים אנשים שעושים טובה ו"עוזרים" לאספסוף ולפשוטי העם ההדיוטים.
כולם פה פרגנו ליצירת התחרות. אפילו אני שאת טוענת שאני כל כך אנטי.
את לא מבינה שהבעיה היא בך ולא בתחום ולא בתחרות ולא בשום דבר אחר.

כל הידע שלך מושתת על ספרים שאתה טוען שקרת. חסר לך נסיון מעשי.
זה בסדר, זה חלק מהתפתחות. גם אני פעם היתי ככה.
מה שלא בסדר - תאוריה בלי מעשי לא מקנה זכות לתת עצות ולהשמיץ אחרים.

אתה אחד המומחים לשאלות ותגובות מטומטמות.
ואכן, אני אנטי.

נ.ב. בלינק על השרשור התזונה - א) ציינתי שזה מנסיון אישי ויכול להיות שלא יתאים לכל אחד. ב) תקרא שוב את התגובות התוקפניות שלך.

קודם כל, תודה על המידע.
הבאת הרבה חוקים מהרבה איגודים, אבל לא הבנתי לפי חוקי איזה איגוד התחרות הולכת להיות.

מאיפה את יודעת מאיפה הידע שלי, מי אני ומה עשיתי בחיי?
כי אין לי דף פייסבוק ואני לא מפאר את עצמי בכל תגובה?

בואו נבהיר דבר אחד:

ודבר נוסף:

ודבר אחרון:

ואם איבדתי מסבלנותי.

טוב, אני אפרט לך את העובדות כדי שאפילו מישהי כמוך תוכל להבין:

1. אנחנו לא צריכים אותך בפורום.

2. לא אכפת לנו אם את עצבנית או לא. אם את לא רוצה לענות, אל תעני. את לא עושה לנו טובה.

3. אולי את לא יודעת מה זה הוצאת דיבה ואני ממליץ שתלכי לקרוא.

4. פעם אחרונה שאני רואה איום כלשהו ממך בפורום הזה. בפעם הבאה את תצטרכי לנסות את מזלך בקהל הרחב שמחכה לך ב fxp.

5. אל תעשי מעצמך צחוק, לא צריך שום אומץ כדי להגיד לך את האמת בפרצוף. אמנם יש לך חרא של attitude גם בחיים האמיתיים, ואמנם זכית במדליות בפאורליפטינג (כי רק את הגעת לתחרות), אבל ה-50 קילו שלך לא ממש מאיימים.

6. אנחנו לא צריכים אותך בפורום.

• אהבתי
Reactions: rud
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית