הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית תביעו את דעתכם לגבי תוכנית ה AB שבניתי

• פותח/ת השרשור MuGi
  • פורסם בתאריך

MuGi

משתמש מתחיל
255
0
נק' מוניטין:
28
255
0
[FONT=&quot]לאחר חודשים עם התוכנית של ריפטו הגעתי למסקנה שההיתקדמות הלינארית שלי.. פשוט לא לינארית[/FONT]
[FONT=&quot]לא היתחזקתי בכלום מלבד בסקוואט וגם שם רק ב10 קילו שזה כלום לחודשיים ולא זה לא בגלל האוכל ולא זה לא בגלל השינה.. פשוט לא עובד עלי יותר מידי שלא נדבר שמשעמם לי כבר.[/FONT]
[FONT=&quot]המטרה בהסבר הזה היא שלא תנסו להניא אותי מלחזור למפוצלת ותנסו להחזיר אותי לתוכנית של ריפטו*
[/FONT]

[FONT=&quot]
[/FONT]

[FONT=&quot]
[/FONT]

[FONT=&quot]B1[/FONT]

[FONT=&quot]גב:[/FONT]
[FONT=&quot]מתח 3[/FONT][FONT=&quot]X[/FONT][FONT=&quot]5-8[/FONT]
[FONT=&quot]חתירה באחיזה צמודה (לבטן) 3[/FONT][FONT=&quot]X[/FONT][FONT=&quot]5-8[/FONT]
[FONT=&quot]בנט אובר רואוס 2[/FONT][FONT=&quot]X[/FONT][FONT=&quot]5-8[/FONT]

[FONT=&quot]יד קדמית:[/FONT]
[FONT=&quot]כפיפת מרפקים בעמידה כנגד מוט ישר 2[/FONT][FONT=&quot]X[/FONT][FONT=&quot]5-8[/FONT]
[FONT=&quot]כפיפת מרפקים בישיבה כנגד משקולות בודדות - שתי הידיים בו זמנית 3[/FONT][FONT=&quot]X[/FONT][FONT=&quot]5-8[/FONT]

[FONT=&quot]רגליים:[/FONT]
[FONT=&quot]סקוואט חופשי עם מוט 3[/FONT][FONT=&quot]X[/FONT][FONT=&quot]5-8[/FONT]
[FONT=&quot]פשיטת רגליים במכונה 2[/FONT][FONT=&quot]X[/FONT][FONT=&quot]8[/FONT]
[FONT=&quot]כפיפת רגליים במכונה 2[/FONT][FONT=&quot]X[/FONT][FONT=&quot]8[/FONT]

[FONT=&quot]B2[/FONT]

[FONT=&quot]חתירה באחיזה צמודה (לבטן) 3[/FONT][FONT=&quot]X[/FONT][FONT=&quot]5-8[/FONT]
[FONT=&quot]בנט אובר רואוס 2[/FONT][FONT=&quot]X[/FONT][FONT=&quot]5-8[/FONT]

[FONT=&quot]כפיפת מרפקים בעמידה כנגד מוט ישר 2[/FONT][FONT=&quot]X[/FONT][FONT=&quot]5-8[/FONT]
[FONT=&quot]כפיפת מרפקים בישיבה כנגד משקולות בודדות - שתי הידיים בו זמנית 3[/FONT][FONT=&quot]X[/FONT][FONT=&quot]5-8[/FONT]

[FONT=&quot]סקוואט חופשי עם מוט 3[/FONT][FONT=&quot]X[/FONT][FONT=&quot]5-8[/FONT]
[FONT=&quot]דד ליפט 2[/FONT]X[FONT=&quot]6[/FONT]
[FONT=&quot]פשיטת רגליים במכונה 2[/FONT][FONT=&quot]X[/FONT][FONT=&quot]8[/FONT]

[FONT=&quot]A[/FONT]
[FONT=&quot]חזה:[/FONT]
[FONT=&quot]בנץ פרס במוט 3[/FONT][FONT=&quot]X[/FONT][FONT=&quot]5-8[/FONT]
[FONT=&quot]לחיצת חזה עליון 3[/FONT][FONT=&quot]X[/FONT][FONT=&quot]5-8[/FONT]
[FONT=&quot]פרפר במכונה (שמדמה משקוליות) 2[/FONT][FONT=&quot]X[/FONT][FONT=&quot]5-8[/FONT]​
[FONT=&quot]כתפיים:[/FONT]
[FONT=&quot]מילטרי פרס (הלחיצה כמו שבתוכנית [/FONT][FONT=&quot]SS)[/FONT][FONT=&quot] 3[/FONT][FONT=&quot]X[/FONT][FONT=&quot]5-8[/FONT]​
[FONT=&quot]הרחקת כתפיים לצדדים בעמידה כנגד משקולות בודדות 2[/FONT][FONT=&quot]X[/FONT][FONT=&quot]5-8[/FONT]​
[FONT=&quot]יד אחורית:[/FONT]
[FONT=&quot]פוש דאון 3[/FONT]X[FONT=&quot]5-8[/FONT]
[FONT=&quot]מקבילים 2[/FONT]X[FONT=&quot]5-8[/FONT]

בטן:
פעם בשבוע
3 סטים של כפיפות בטן
פעם בשבוע
3 סטים כפיפות בטן 2 סטים אלכסונים.

שאלות שאני אשמח לקבל עליהן תשובה:
1) עדיף להחליף בין מספר הסטים של המקבילים והפוש דאון?
2)האם המילטרי פרס (כמו בתוכנית SS) יהיה טוב? או לעשות פרס במשקוליות?
2.5)האם להוסיף סט לבנט אובר רואוס וסט לפרפר (כלומר 9 סטים לגב 9 לחזה) או להשאיר ככה?
3) האם הרגליים מקבלות מספיק תשומת לב? (בהנחה שניכנס יום של כושר קרבי פעם בשבוע)
4) האם כדי להחליף את הפוש דאון בלחיצת חזה באחיזה צמודה (כי הפוש דאון לא כואב לי משום מה) או שפשוט לעשות פוש דאון ולשתוק?
5)האם יש לכם הצעות לשיפור.
6) נגיד באתי ועשיתי 5 חזרות בתרגיל מסוים וסט אחרי זה אני מרגיש אני יכול 6 זה בעיה?
זתומרת צריך לשמור על מספר חזרות מסוים באותו תרגיל?

תודה מראש :]

נערך לאחרונה:
[FONT=&quot]לאחר חודשים עם התוכנית של ריפטו הגעתי למסקנה שההיתקדמות הלינארית שלי.. פשוט לא לינארית[/FONT]
[FONT=&quot]לא היתחזקתי בכלום מלבד בסקוואט וגם שם רק ב10 קילו שזה כלום לחודשיים ולא זה לא בגלל האוכל ולא זה לא בגלל השינה.. פשוט לא עובד עלי יותר מידי שלא נדבר שמשעמם לי כבר.[/FONT]
[FONT=&quot]המטרה בהסבר הזה היא שלא תנסו להניא אותי מלחזור למפוצלת ותנסו להחזיר אותי לתוכנית של ריפטו*[/FONT]

[FONT=&quot]B1[/FONT]

[FONT=&quot]גב:[/FONT]
[FONT=&quot]בנט אובר רואוס 3[/FONT][FONT=&quot]X[/FONT][FONT=&quot]5-8[/FONT]

[FONT=&quot]כפיפת מרפקים בעמידה כנגד מוט ישר 3[/FONT][FONT=&quot]X[/FONT][FONT=&quot]5-8[/FONT]
[FONT=&quot]כפיפת מרפקים בישיבה כנגד משקולות בודדות - שתי הידיים בו זמנית בפריצ'ר[כיסא כומר] 3[/FONT][FONT=&quot]X[/FONT][FONT=&quot]5-8[/FONT]

[FONT=&quot]סקוואט חופשי עם מוט 4[/FONT][FONT=&quot]X[/FONT][FONT=&quot]5-8[/FONT]
[FONT=&quot]כפיפת רגליים במכונה 2[/FONT][FONT=&quot]X[/FONT][FONT=&quot]8[/FONT]

[FONT=&quot]B2[/FONT]

[FONT=&quot]בנט אובר רואוס 3[/FONT][FONT=&quot]X[/FONT][FONT=&quot]5-8[/FONT]

[FONT=&quot]כפיפת מרפקים בעמידה כנגד מוט ישר 3[/FONT][FONT=&quot]X[/FONT][FONT=&quot]5-8[/FONT]
[FONT=&quot][FONT=&quot]כפיפת מרפקים בישיבה כנגד משקולות בודדות - שתי הידיים בו זמנית בפריצ'ר[כיסא כומר] 3[/FONT][FONT=&quot]X[/FONT][FONT=&quot]5-8[/FONT]

[/FONT]
[FONT=&quot]דד ליפט 4[/FONT]X[FONT=&quot]6[/FONT]
כפיפת רגליים במכונה2X8

[FONT=&quot]A[/FONT]

[FONT=&quot]חזה:[/FONT]
פרפר במכונה (שמדמה משקוליות) 3[FONT=&quot]X[/FONT][FONT=&quot]5-8[/FONT]​

[FONT=&quot]בנץ פרס במוט 3[/FONT][FONT=&quot]X[/FONT][FONT=&quot]5-8[/FONT]
[FONT=&quot]לחיצת חזה עליון 3[/FONT][FONT=&quot]X[/FONT][FONT=&quot]5-8[/FONT]

[FONT=&quot]כתפיים:[/FONT]

[FONT=&quot]מילטרי פרס (הלחיצה כמו שבתוכנית [/FONT][FONT=&quot]SS)[/FONT][FONT=&quot] 3[/FONT][FONT=&quot]X[/FONT][FONT=&quot]5-8[/FONT]

[FONT=&quot]הרחקת כתפיים לצדדים בעמידה כנגד משקולות יד3[/FONT][FONT=&quot]X[/FONT][FONT=&quot]5-8[/FONT]

[FONT=&quot]יד אחורית:[/FONT]

[FONT=&quot]לחיצה צרפתית 3[/FONT]X[FONT=&quot]5-8[/FONT]
[FONT=&quot]לחיצת חזה צרה 3[/FONT]X[FONT=&quot]5-8[/FONT]

בטן:
פעם בשבוע
3 סטים של כפיפות בטן
פעם בשבוע
3 סטים כפיפות בטן 2 סטים אלכסונים.

שאלות שאני אשמח לקבל עליהן תשובה:
1) עדיף להחליף בין מספר הסטים של המקבילים והפוש דאון?
2)האם המילטרי פרס (כמו בתוכנית SS) יהיה טוב? או לעשות פרס במשקוליות?
2.5)האם להוסיף סט לבנט אובר רואוס וסט לפרפר (כלומר 9 סטים לגב 9 לחזה) או להשאיר ככה?
3) האם הרגליים מקבלות מספיק תשומת לב? (בהנחה שניכנס יום של כושר קרבי פעם בשבוע)
4) האם כדי להחליף את הפוש דאון בלחיצת חזה באחיזה צמודה (כי הפוש דאון לא כואב לי משום מה) או שפשוט לעשות פוש דאון ולשתוק?
5)האם יש לכם הצעות לשיפור.
6) נגיד באתי ועשיתי 5 חזרות בתרגיל מסוים וסט אחרי זה אני מרגיש אני יכול 6 זה בעיה?
זתומרת צריך לשמור על מספר חזרות מסוים באותו תרגיל?

תודה מראש :]

אישית אני מעדיף לעבוד על טווח של6-10 חזרות
תמיד אבל תמיד אם אתה מרגיש שאתה יכול עוד חזרות תתן עוד חזרות [רק אל תגיע לכשל]

כל שאר הדברים שיניתי לך בתכנית עצמה

• פותח/ת השרשור
אישית אני מעדיף לעבוד על טווח של6-10 חזרות
תמיד אבל תמיד אם אתה מרגיש שאתה יכול עוד חזרות תתן עוד חזרות [רק אל תגיע לכשל]

כל שאר הדברים שיניתי לך בתכנית עצמה
6 סטים לידיים זה יותר מידי בקשר ל9 סטים לשריר גדול. אני לא בטוח זה למה שאלתי..

בקשר לאימון רגליים שנתת לי.. דדליפט הוא לא תחליף לסקוואט אלא תחליף לכפיפת ברכיים הוא נכנס פעם בשבוע ולא פעמיים כי זה טחינה גם סקוואט וגם דד ליפט כל אימון

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אז תעשה מה שבא לך מה אתה ורוצה מאיתנו?
אתה עושה AB לעשות אימון סקוואט ואימון דדליפט זה בסדר גמור...

קיצר עזובתי באמא שלך תעשה מה שבא לך

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אני לא אעשה מה שבא לי.. יש כמה שאלות ששאלתי שאני אשמח לקבל עליהן תשובה.
לגבי השאלה האחרונה של מה כדי לשנות אני אשמח לקבל סיבה למה לשנות..
כשאתה קובע עובדה זה נשמע מאוד מוטל בספק ואני מעדיף לנסות לסתור אותך..
אם היית מציע הסבר משכנע הייתי משתכנע

כמה עלית במשקל בחודשיים האלה ?
בכל מקרה נראה לי יותר מידי סטים , למה שלא תנסה את התוכנית של לייל ?

• פותח/ת השרשור
כמה עלית במשקל בחודשיים האלה ?
בכל מקרה נראה לי יותר מידי סטים , למה שלא תנסה את התוכנית של לייל ?
יותר מידי סטים של מה? יש כאן פחות סטים מאשר אצל לייל.. אני אשמח לעוד פירוט.

עליתי בסווקאט 10 קילו דד ליפט לא עשיתי בכלל לפני אני מניח שאם הייתי עושה אז העליה היתה 10 קילו גם בערך
בבנץ' פרס עליתי אולי קילו וחצי יותר ממה שיכולתי לפני
בקיצור בעיקר בזבזתי זמן

ואני לא עושה את לייל כי התוכנית שלו נראית לי מפגרת איך מחלקים את פלג גוף עליון לאימון ופלג גוף תחתון לאימון מבלי לעשות אימון רגליים ארוך מעבר לצורך
כאילו באמת עליה על בהונות גם בישיבה וגם בעמידה באותו אימון? כאילו שבסקוואט ולג פרס התאומים והסולאוס לא נכנסים..
אני לא אוהב תחלוקה הזאת נראית לי מטופשת יותר קל לעשות FBW 3 פעמים בשבוע בלי רגליים ועוד פעמיים רגלים

יותר מידי סטים של מה? יש כאן פחות סטים מאשר אצל לייל.. אני אשמח לעוד פירוט.

עליתי בסווקאט 10 קילו דד ליפט לא עשיתי בכלל לפני אני מניח שאם הייתי עושה אז העליה היתה 10 קילו גם בערך
בבנץ' פרס עליתי אולי קילו וחצי יותר ממה שיכולתי לפני
בקיצור בעיקר בזבזתי זמן

ואני לא עושה את לייל כי התוכנית שלו נראית לי מפגרת איך מחלקים את פלג גוף עליון לאימון ופלג גוף תחתון לאימון מבלי לעשות אימון רגליים ארוך מעבר לצורך
כאילו באמת עליה על בהונות גם בישיבה וגם בעמידה באותו אימון? כאילו שבסקוואט ולג פרס התאומים והסולאוס לא נכנסים..
אני לא אוהב תחלוקה הזאת נראית לי מטופשת יותר קל לעשות FBW 3 פעמים בשבוע בלי רגליים ועוד פעמיים רגלים

קודם כל בעיה לעבוד בתוכנית מבלי לעשות אותה כמו שצריך .
הכוונה שלי הייתה למשקל גוף כמה עלית ?
בקשר לתוכנית של לייל היא נחשבת תוכנית שמביאה תוצאות טובות (אתה לא חייב לעבוד תאומים ) .

• פותח/ת השרשור
קודם כל בעיה לעבוד בתוכנית מבלי לעשות אותה כמו שצריך .
הכוונה שלי הייתה למשקל גוף כמה עלית ?
בקשר לתוכנית של לייל היא נחשבת תוכנית שמביאה תוצאות טובות (אתה לא חייב לעבוד תאומים ) .
עליתי 3 קילו בחודשיים
בתוכנית לפני כן עליתי 7 קילו ב ארבעה חודשים (ועוד חודש חודשיים מהם אכלתי לא טוב)

שמע מייעצים לך פה דברים שעובדים ומוכחים בתור תכניות טובות מה אתה רוצה אז?
אתה יודע מה סבבה:
וואי איזו תכנית טובה!!!פשששש אתה ליל מקדונלד החדש!!
כל הכבוד על התכנית הזאת!

• פותח/ת השרשור
שמע מייעצים לך פה דברים שעובדים ומוכחים בתור תכניות טובות מה אתה רוצה אז?
אתה יודע מה סבבה:
וואי איזו תכנית טובה!!!פשששש אתה ליל מקדונלד החדש!!
כל הכבוד על התכנית הזאת!
למה אתה נפגע כל כך?
ראיתי את התוכנית של לייל קראתי תגובות עליה לא אהבתי אותה כל כך.
שלא נדבר שלפי תהגובות של מישל מהתוכנית של לייל הוא השיג בעיקר כוח ולא משקל וזה לא מה שאני צריך...
חוץ מזה שאתם נורא בנאלים בהמלצות התוכניות שלכם. לא מוכנים לקבל שום תוכנית חדשה
לא מוכנים לשנות כלום
רק לייל ריפטו HST וכד'..
מה אם אני אעבוד ככה אתה חושב שאני לא אגדל? כבר אינספור פעמים קבעו שתוכנית האימונים לא לגמרי משנה לפחות לא כמו האוכל
התוכנית שלי בנויה על שלד של תוכנית שMOSHE עשה השנה בתקופת המסה שלו..
הוא עלה מ80 קילו ל104 קילו נשמע לי כמו תוכנית טובה..

הייתי מוריד סט בשרירים הקטנים, יד אחורית הייתי מוריד 2 סטים, סה"כ שיהיה לך 4 סטים לשריר קטן אני לא רואה טעם ליותר..
הייתי עושה במקום פרפר או מוסיף עוד סט לכל תרגיל בחזה (עליון ושטוח) או שעושה פלייס עם דאמבלים.

לדעתי אתה לא אוכל נכון פשוט
בחודשיים 3 קילו? גם בלי להתאמן נראלי אני עולה יותר... לדעתי הבעיה פה בתזונה ולא בתוכנית

• פותח/ת השרשור
הייתי מוריד סט בשרירים הקטנים, יד אחורית הייתי מוריד 2 סטים, סה"כ שיהיה לך 4 סטים לשריר קטן אני לא רואה טעם ליותר..
הייתי עושה במקום פרפר או מוסיף עוד סט לכל תרגיל בחזה (עליון ושטוח) או שעושה פלייס עם דאמבלים.

אם אני מוריד ליד אחורית 2 סטים אני כאילו נשאר עם 3 סטים? ושמע אימון אחרון לא יכולתי לבצע שום תרגיל יד אחורית כמו שצריך חחח
לא יכולתי השריר כאב לי שניסיתי .. אז עשיתי 3 סטים עם משקל דיי דרעק.
ביד קידמית היום זה לא קרה.
ופלייס עם דמבלים זה כמו הפרפר שיש לי במכון.. זה ממש נראה ומרגיש כמו עם דאמבלים.
ולהשאיר 2 סטים של זה?
ומה לגבי הרגליים? צריכים עוד תשומת לב? ופעם אמרת לי 5 שריר קטן 9 שריר גדול..
כי לפי מה שאתה אומר גם בכתפיים צרים להוריד סט אחד

• פותח/ת השרשור
אשכול אחד לפני שבועיים לא עזר ? (או שזה מישהוא אחר)

שריר גדול 6, קטן 2-3
זה אומר שאני צריך לקצץ סטים בהכל?
וזה לא אני באשכול מלפני שבועיים..
הממ פעם לפני שהתחלתי את SS ולפני שהחלתי לעשות SS רציתי רק לשנות את תוכנית הAB שלי ומשה נתן לי תוכנית בה היו 9 סטים לגדול 5 לקטן
באשכול כאן משה אמר לעשות 8 לגדול 4 לקטן
אני צריך מספרים חחח D: אתם קצת משגעים אותי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית