הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה שבועיים אחרונים למאסה

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך
אני רואה שזה הצטברות של שומן ונוזלים.. כשאני קם בבוקר הגוף נראה 4 אחוז שומן פחות ממה שהוא נראה בערב.
בכל אופן הנה פרונט מעכשיו [אחרי ארוחה די כבדה ומים בכל אופן.. אבל זה עדיין משקף את האחוז שומן]

יותר נראה כמו ג'ינו האמת...
בכל מקרה אחוז שומן לא מסתכלים בלילה כמו שמשקל לא מודדים בלילה..
אם אתה אומר שזה נוזלים והגוף שלך פועל ככה, תצלם תמונה בבוקר ונראה באמת מה ההבדל..
בכל מקרה גם בתמונה הזאת אתה לא 22 אחוז שומן..

ידידי זה גינקומסטיה.
אמנם זה לא ברמה כזו חמורה, אך זה נראה בהחלט רקמת שד,בדגש על צד ימין (שלך).
חוץ מזה עבודה יפה ומכובדת רואים עלייה במסה בהחלט.
לי זה נראה כמו 17% וקצת נוזלים ולא 22 א.ש.

ואתה תצטרך יותר מ4 שב' בשביל להגיע ל10%.

רואים שזה סתם נוזלים וקצת שומן כי בחיטוב לא היה לך את זה כזה גרוע כמו עכשיו
ב10% שומן אין לך את זה בדוק.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
4 שבועות? מי ציפה ל4 שבועות?
תכננתי על 3 חודשים אפילו... הכי נמוך שירדתי היה 13 אז מן הסתם שיהיה לי קשה באחוזים הנמוכים

אבל אני לא בטוח לגבי מה שאתה אומר כי היה לי את זה גם בצד שמאל וזה ירד לי עם מסה וחיטוב אבל בצד ימין זה נשאר ולא ירד לגמרי, רק התקטן טיפה

4 שבועות? מי ציפה ל4 שבועות?
תכננתי על 3 חודשים אפילו... הכי נמוך שירדתי היה 13 אז מן הסתם שיהיה לי קשה באחוזים הנמוכים

אבל אני לא בטוח לגבי מה שאתה אומר כי היה לי את זה גם בצד שמאל וזה ירד לי עם מסה וחיטוב אבל בצד ימין זה נשאר ולא ירד לגמרי, רק התקטן טיפה

איזה מישהו זרק פה 4 שב' , לא אתה.
אז פשוט הדגשתי שישכח מזה.

אני מאחל לך שזה באמת רק שומן ונוזלים, זה נראה כמו רקמת שד, אבל בלי מישוש אי אפשר לדעת.
מה אכפת לך לבדוק את זה מקצועית?

• פותח/ת השרשור
אני מתכוון לבדוק את זה מקצועית, אתה לא חושב שזה קצת מטעה כשאני על אחוז שומן די גבוה כרגע אם אני אלך לבדוק?

ובעיקרון מניסיון של חיטוב קודם תוך זמן קצר אני יורד לאחוז שומן של 15+- והשאר כבר יותר קשה.. הנוזלים יורדים די מהר

אני מתכוון לבדוק את זה מקצועית, אתה לא חושב שזה קצת מטעה כשאני על אחוז שומן די גבוה כרגע אם אני אלך לבדוק?

ובעיקרון מניסיון של חיטוב קודם תוך זמן קצר אני יורד לאחוז שומן של 15+- והשאר כבר יותר קשה.. הנוזלים יורדים די מהר

שום מטעה ושום נעליים, רקמת שד מרגישים בבירור בניגוד לשומן.
תבדוק את זה והרופא יגיד לך באופן ודאי אם יש או אין.

חוצ-מזה ייתכן שעל 10% שומן זה יהיה זניח ברמה חסרת חשיבות אסתטית.

• פותח/ת השרשור
תמונה מהבוקר (כן, הבוקר שלי הוא 12..)

הערכה גסה של א"ש?

אלי אחלה התקדמות אחוז שומן נראה לי 18-20 קשה להעריך בכל תמונה אתה נראה אחרת
מחכה לך חיטוב ארוך וקשה אבל אני בטוח שתצליח !!!.
ולגבי האחוז שומן עוד משהו אל תחשוב על זה יותר מידי אחוז שומן זה סתם מספר מפגר העיקר איך אתה נראה וגם אחוז שומן זה פרמטר מאוד לא אפקטיבי בשביל הערכת התקדמות בתווכי זמן קצרים, לפי דעתי תמדוד התקדמות לפי המשקל שלך והיקפים

• פותח/ת השרשור
אחוז שומן באמת לא מפריע לי אבל אני יודע שהוא גבוה
הייתי נראה טוב ב13 אחוז שומן , ככה שהמספר לא הכי משנה 😃
ותודה אחי 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית