הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אנטי אקנה עם סטרואידים ??

Sniffer

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
שלום,
לחלק מהאנשים שלוקחים סטרואידים יש תופעה לאחר מכן של אקנה (פצעי בגרות).
קראתי פה כי ישנם חלק שממליצים על ריקוטאן, שידוע כי הוא פיתרון טוב.

בעבר לקחתי דיאנה + טסטפרופ וקיללתי תרגע שהפסקתי כי רק אז הבנתי כמה אקנה זה דבר מציק. כמובן שריקוטאן עזר וכיום אני לוקח אותו.

בזמן הקרוב אני מתחיל לקחת SUSTANOL בלבד לצורך העלאת רמת הטסטורון, ואני רוצה לדעת אם למישהו יש ניסיון טוב עם אנטי אקנה.
האם יש נוגדנים שמשתלבים טוב עם זה?

אל תתחיל סייקל ביחד עם רואקוטן , התרופה גורמת לכאבי מפרקים וחולשה כללית ,
לא רק שסייקל לא יניב תוצאות טובות - הוא גם יכול להזיק פה ,
תסיים עם התרופה את התקופה הנדרשת (חצי שנה?) ולאחר מכן תתחיל עם הסייקל.

• פותח/ת השרשור
כמו שציינתי נכון שSUSTANOL הוא חומר על בסיס הורמונלי, אבל המטרה היא העלאת רמת הטסטורון, ופחות גדילה וכו'...
לפי מיטב ידיעתי סייקל מחייב 2 חומרים שונים (שאחד מהם אנאבולי), כאן מדובר בחומר אחד בלבד.
המימון שאני יקח הוא אחת ל-3 ימים 1CC.

יש למישהו ניסיון עם חומרים נוגדי אקנה ?

כמו שציינתי נכון שSUSTANOL הוא חומר על בסיס הורמונלי, אבל המטרה היא העלאת רמת הטסטורון, ופחות גדילה וכו'...
לפי מיטב ידיעתי סייקל מחייב 2 חומרים שונים (שאחד מהם אנאבולי), כאן מדובר בחומר אחד בלבד.

אחי הניסוח שלך גובל בין דבילות גמורה לאנפנטיליות אדירה. אז לפני שאני אסיק מסקנות... מה זאת אומרת להעלאת רמות הטסט? האם רופא רשם לך טיפול הורמונלי? זאת הכוונה שלך? עם כך למה אתה לא מעלה את השאלה שלך לפני הרופא שלך? וראוקוטן זה הפתרון הטוב ביותר לאקנה היום..

• פותח/ת השרשור
1. הרופא לא יודע על הסייקל ואני לא מעוניין שהוא ידע.
2. לאחר סיום הסייקל + PCT וכן המתנה של חודשיים, הטסטורון מעט נמוך ביחס לנורמאל.
3. בשביל ללכת לרופא אני לא צריך לרשום כאן, אז קצת להפעיל את השכל ומי שבאמת מבין בזה אני אשמח לקבל ממנו טיפים.
4. אני מודע לזה שהרופא מחוייב לשמור על סודיות רפואית ובמידה ואבקש הוא לא יציין זאת בתיק, אבל מסיבות אחרות אני מעדיף שלא לעלות את זה בפניו.

אז לפני שעוד מישהו קופץ כמו תייש ועונה בלי מטרה, יש פה באמת מישהו שמבין ?

שלום,
לחלק מהאנשים שלוקחים סטרואידים יש תופעה לאחר מכן של אקנה (פצעי בגרות).
קראתי פה כי ישנם חלק שממליצים על ריקוטאן, שידוע כי הוא פיתרון טוב.

בעבר לקחתי דיאנה + טסטפרופ וקיללתי תרגע שהפסקתי כי רק אז הבנתי כמה אקנה זה דבר מציק. כמובן שריקוטאן עזר וכיום אני לוקח אותו.

בזמן הקרוב אני מתחיל לקחת SUSTANOL בלבד לצורך העלאת רמת הטסטורון, ואני רוצה לדעת אם למישהו יש ניסיון טוב עם אנטי אקנה.
האם יש נוגדנים שמשתלבים טוב עם זה?
מה זה אומר להעלאת רמת הטסט? אני יוצא מנקודת הנחה שאתה הולך לקחת 600מג בשבוע סוסטנון בדרך כלל בא במינון של 300מג ל ML כל שלושה ימים זה פחות או יותר פעמים בשבוע. זה לא בדיוק "להעלות את רמות הטסט" זה סייקל לכל דבר ועיניין. מה אתה הולך לעשות ב PCT? יש לך פרגניל? אחי אתה בכלל יודע מה אתה עושה????

זאת אחת הפיסקאות הכי דביליות ששמעתי בזמן האחרון (בלי להעליב). כל סטרואיד זה הורמון
טסט זה אחד החומרים חזקים הן מבחינה אנדרוגנית והן מבחינה אנבולית.
סייקל לא מחייב חומר "אנבולי" מאיפה אתה מביא את השטויות האלה?

1. הרופא לא יודע על הסייקל ואני לא מעוניין שהוא ידע.
2. לאחר סיום הסייקל + PCT וכן המתנה של חודשיים, הטסטורון מעט נמוך ביחס לנורמאל.
3. בשביל ללכת לרופא אני לא צריך לרשום כאן, אז קצת להפעיל את השכל ומי שבאמת מבין בזה אני אשמח לקבל ממנו טיפים.
4. אני מודע לזה שהרופא מחוייב לשמור על סודיות רפואית ובמידה ואבקש הוא לא יציין זאת בתיק, אבל מסיבות אחרות אני מעדיף שלא לעלות את זה בפניו.

אז לפני שעוד מישהו קופץ כמו תייש ועונה בלי מטרה, יש פה באמת מישהו שמבין ?
קצת להפעיל את השכל???? אתה אחד האנשים הכי לא ברורים שראיתי כגם לא נראה לי שיש לך מושג מה אתה הולך לעשות בדיוק. לא נראה שחשבת על כל הגורמים שיש לחשוב עליהם כאשר ניגשים לסייקל.
1. מטרת הסייקל
2. בחירת חומרים מתיאמה למטרת הסייקל
3. תיכנון הסייקל
4. התאוששות ו PCT.

שמע לי אחי. עזוב אותך משטויות זה לא בשבילך. ואני לא בא לרדת עליך אני נותן לך פה אתה העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך

• פותח/ת השרשור
לגבי כמות הססטונול מדובר אם אני זוכר נכון במינון של 250 למנה, כך שזה יוצא 500מ לשבוע, כפול 4 שבועות.
אני מסכים איתך שזה סוג מסויים של סייקל, ידע רחב בנושא אין לי ולכן אני פונה אליכם כגורם שבקיא יותר ממני.

המטרה הראשית שלי כמו שציינתי היא העלאת רמת הטסטורון, במידה ואני יגדל בשריר על הדרך מה טוב...
אני קצת יפרט לאחר סייקל ישנו מצב של ירידה במיניות, הייתי מעוניין לגרות את הגוף שהוא ימשיך לייצר כרגיל או לפחות במצב מאוד דומה...

לגבי PCT אני לא יודע אם זה מצריך מכיוון שלא ראיתי בזה כסייקל שלם, מדובר ב-4 שבועות וסוג אחד שמוכנס לגוף. אשמח לקבל טיפים וכל עזרה תתקבל בשמחה.

לגבי הנושא שסייקל אינו מחייב חומר אנאבולי, כמו שציינתי "לפי מיטב ידיעתי" אני לא בקיא בזה, לא מתיימר להיות מומחה לכך, ולכן שאלתי פה כי לדעתי זה מקום מקצועי יותר.

לגבי הגורמים שיש לחשוב לפני:
1. מטרת הסייקל זה החל מהעלאת רמת טסטורון אבל שאני מבין את המשמעות של זה כרגע אז הייתי שמח לשלב עם זאת חיטוב.
2. לגבי חומרים: קלן למשך שבועיים 2 כדורים ליום (סך הכל 0.8 מג), אפדרין בין 50-75 מ"ג ליום בצירוף מנת קפאין של 200 גרם, וססטונול 250מ"ג (1CC) פעם אחת ב-3 ימים למשך חודש.
אם יש לך טיפים אני אשמח לקבל.
3. לגבי התאוששות, עדיין לא תכננתי וזה הצד החלש שלי מבחינת ידע. על מה אתה ממליץ ובאיזה כמויות ?

לגבי כמות הססטונול מדובר אם אני זוכר נכון במינון של 250 למנה, כך שזה יוצא 500מ לשבוע, כפול 4 שבועות.
אני מסכים איתך שזה סוג מסויים של סייקל, ידע רחב בנושא אין לי ולכן אני פונה אליכם כגורם שבקיא יותר ממני.

המטרה הראשית שלי כמו שציינתי היא העלאת רמת הטסטורון, במידה ואני יגדל בשריר על הדרך מה טוב...
אני קצת יפרט לאחר סייקל ישנו מצב של ירידה במיניות, הייתי מעוניין לגרות את הגוף שהוא ימשיך לייצר כרגיל או לפחות במצב מאוד דומה...

לגבי PCT אני לא יודע אם זה מצריך מכיוון שלא ראיתי בזה כסייקל שלם, מדובר ב-4 שבועות וסוג אחד שמוכנס לגוף. אשמח לקבל טיפים וכל עזרה תתקבל בשמחה.

לגבי הנושא שסייקל אינו מחייב חומר אנאבולי, כמו שציינתי "לפי מיטב ידיעתי" אני לא בקיא בזה, לא מתיימר להיות מומחה לכך, ולכן שאלתי פה כי לדעתי זה מקום מקצועי יותר.

לגבי הגורמים שיש לחשוב לפני:
1. מטרת הסייקל זה החל מהעלאת רמת טסטורון אבל שאני מבין את המשמעות של זה כרגע אז הייתי שמח לשלב עם זאת חיטוב.
2. לגבי חומרים: קלן למשך שבועיים 2 כדורים ליום (סך הכל 0.8 מג), אפדרין בין 50-75 מ"ג ליום בצירוף מנת קפאין של 200 גרם, וססטונול 250מ"ג (1CC) פעם אחת ב-3 ימים למשך חודש.
אם יש לך טיפים אני אשמח לקבל.
3. לגבי התאוששות, עדיין לא תכננתי וזה הצד החלש שלי מבחינת ידע. על מה אתה ממליץ ובאיזה כמויות ?
תשמע אחי היקר. אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל.....הרי זה ברור לך שאין מושג מה אתה עושה (אתה גם מודה בזה) המטרות של הסייקל שלך הם מגוחכות. זה לא משחק ילדים. אתה תגרום לעצמך נזק (קלן ואפדרין נו באמת .....) העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה תעזוב את כל הנושא הזה זה מוקדם מדי בשבליך. לך תקרא תחכים ואז תחזור אלינו. יש לך פה את כל המידע כדי להתחיל.

עשית בדיקות דם וראית שיש לך רמות נמוכות של טסטוסטרון סגוף?
עשית כבר סייקל ולא התעוששת ממנו כמו שצריך ולכן אתה חושב שיש לך רמות נמוכות של טסטו בגוף?
על סמך מה החלטת שאתה צריך לעלות רמות של טסט, אתה גם אומר שלא אכפאת לך כל כך ממסת שריר?
למה אתה חושב שאחרי שתעשה עוד סייקל לא תהיה נפילה שוב?

• פותח/ת השרשור
ל-adimenia אז נכון שאני לא בקיא בזה בצורה טובה, אבל זאת ההמלצה של אדם שייעץ לי בהתאם למטרה שלי.
אתה יכול לפרט קצת יותר איפה הטעויות ?
במקום להפנות אותי על שאלה אחת לספרים שלמים או אשכולות במקרה הזה ענקיים, זה יכול להועיל אם תסביר את הטעויות. הרי בנינו שנינו לא הולכים לעשות פרופסורה בנושא אבל אין ספק שלך יש ידע טוב יותר מהאחרים.
אגב אני לא ידע אם זה פרמטר חשוב או לא אבל בעברי הרחוק מעט הייתי שמן מאוד, היום אני 182/70.
עדיין יש אזורים שזה מציק לי, וככל הנראה זאת הסיבה לאפידרין.
המטרה שלי להגיע ל-9 אחוז שומן, הרוב ע"י תזונה אירובי ו-3 אימונים בשבוע (עקב חוסר זמן כרגע רציתי לשמר כמה שיותר את הקיים). אחוז השומן שלי היום עומד על 11.

לגבי We78: עשיתי בדיקות דם כחודשיים שלושה לאחר הסייקל, ונראה כי הטסט עדיין מעט נמוך (ככל הנראה הגוף עדיין לא התאושש בצורה מושלמת - קראתי גם כי כל גוף מגיב בצורה שונה).
לגבי הנפילה אתה צודק, זה חשש שפחדתי ממנו גם וששאלתי אז אמרו לי שאפשר לקחת את זה במינון קטן לתקופה קצרה ע"מ לגרות העיצבוב שם, המטרה בגירוי זה לגרום לגוף שהוא יחזור להפריש ולעבוד כרגיל. בזמן סייקל הגוף מקבל כמויות גדולות ומפסיק את הייצור ולכן זה נפגע מעט.

בזמו סייקל הגוף לא מייצר טסטוסטרון בכלל, בעצם אם אני זוכר נכון כבר מכ100 מיל של חומר ייצור נפסק לחלוטין (בדיוק כמו עם כמות יותר גדולה), לכן מה שהמליצו לך לעשות לא נשמע לי הגיוני כל כך.

איזה סייקל עשית לפני זה מה וכמה בדיוק והאם עשית pct?
כמה סייקלים עשית בכלל, כמה זמן עבר מהאחרון.
באופן כללי יכול לקחת כמה חודשים עד שהגוף יחזור לנורמה.

• פותח/ת השרשור
עשיתי דיאנה + טסט פרופ.
לפני ממש מספר דקות מישהו קצת עזר לי בזה, מכיוון שזה היה הסייקל הראשון שלי אז חשבתי שזה PCT אבל מסתבר שלא. ככל הנראה זאת הבעיה בכל מיקרה תודה רבה 😃

ל-adimenia אז נכון שאני לא בקיא בזה בצורה טובה, אבל זאת ההמלצה של אדם שייעץ לי בהתאם למטרה שלי.
אתה יכול לפרט קצת יותר איפה הטעויות ?
במקום להפנות אותי על שאלה אחת לספרים שלמים או אשכולות במקרה הזה ענקיים, זה יכול להועיל אם תסביר את הטעויות. הרי בנינו שנינו לא הולכים לעשות פרופסורה בנושא אבל אין ספק שלך יש ידע טוב יותר מהאחרים.
אגב אני לא ידע אם זה פרמטר חשוב או לא אבל בעברי הרחוק מעט הייתי שמן מאוד, היום אני 182/70.
עדיין יש אזורים שזה מציק לי, וככל הנראה זאת הסיבה לאפידרין.
המטרה שלי להגיע ל-9 אחוז שומן, הרוב ע"י תזונה אירובי ו-3 אימונים בשבוע (עקב חוסר זמן כרגע רציתי לשמר כמה שיותר את הקיים). אחוז השומן שלי היום עומד על 11.

לגבי We78: עשיתי בדיקות דם כחודשיים שלושה לאחר הסייקל, ונראה כי הטסט עדיין מעט נמוך (ככל הנראה הגוף עדיין לא התאושש בצורה מושלמת - קראתי גם כי כל גוף מגיב בצורה שונה).
לגבי הנפילה אתה צודק, זה חשש שפחדתי ממנו גם וששאלתי אז אמרו לי שאפשר לקחת את זה במינון קטן לתקופה קצרה ע"מ לגרות העיצבוב שם, המטרה בגירוי זה לגרום לגוף שהוא יחזור להפריש ולעבוד כרגיל. בזמן סייקל הגוף מקבל כמויות גדולות ומפסיק את הייצור ולכן זה נפגע מעט.
אחי כל הקונספט שלך טעות!!!!!!!!!!! אתה בכלל לא יודע איך זה עובד. וקצת קשה לתת לך פה קורס מזורז באנבוליים ודרכי הפעולה שלהם. אבל סמוך עלי שאתה בכלל אל קרוב אפילו להתקב לויאל של טסטוסטרון.
בזמו סייקל הגוף לא מייצר טסטוסטרון בכלל, בעצם אם אני זוכר נכון כבר מכ100 מיל של חומר ייצור נפסק לחלוטין (בדיוק כמו עם כמות יותר גדולה), לכן מה שהמליצו לך לעשות לא נשמע לי הגיוני כל כך.

איזה סייקל עשית לפני זה מה וכמה בדיוק והאם עשית pct?
כמה סייקלים עשית בכלל, כמה זמן עבר מהאחרון.
באופן כללי יכול לקחת כמה חודשים עד שהגוף יחזור לנורמה.
אתה לא מדייק בכלל בוא לא נשחרר הצהרות לאוויר מישהו עוד יכול לקחת את זה ברצינות.
עשיתי דיאנה + טסט פרופ.
לפני ממש מספר דקות מישהו קצת עזר לי בזה, מכיוון שזה היה הסייקל הראשון שלי אז חשבתי שזה PCT אבל מסתבר שלא. ככל הנראה זאת הבעיה בכל מיקרה תודה רבה 😃
היייייי בן אדם!!!!!!! תעצור לפני שתעשה לעצמך נזק בילתי הפיך!!!!!!!!

זה לא נכון שיש השבתה מלאה על מינון נמוך של 100מג בשבוע אבל זה כבר דיון אחר

האם אתה חושב שלהוריד את המינונים לקראת סוף הסייקל כדי לצאת ממנו בלי נפילה יכולה לעבוד (TAPERING)?
אני יודע שיש כל מיני תאוריות שזה יכול להצליח? מה דעתך?

האם אתה חושב שלהוריד את המינונים לקראת סוף הסייקל כדי לצאת ממנו בלי נפילה יכולה לעבוד (TAPERING)?
אני יודע שיש כל מיני תאוריות שזה יכול להצליח? מה דעתך?
אני עושה עת זה תמיד! זה יעיל יותר בסייקלים עם מינון קצת יותר גבוה 750+ או סייקלים ארוכים מעל 12 שבועות. אני חושב שיש המון המון היגיון בשיטה הזאת.

אני תמיד יורד ל 100מג בשבוע לאחר הזריקה האחרונה ומוריד ב 20 מג כל שבוע שאחריו למשך שישה שבועות בערך. משהו כזה
1- 100מג W
2- 80מג W
3- 60מג W
4- 40 מג W
5- 20 מג W
6- מסיים. אני מתחיל אתה ה PCT בשבוע 4 כלומיד ו טמוקספין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית