הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פסטרמה הודו

plock88

משתמש פעיל
681
2
נק' מוניטין:
181
681
2
גרייט שייפ
אני בחיטוב ומשלב את כל המוצרים האפשריים שמכילים הרבה חלבון-קוטג',טונה,חזה עוף,ביצים,חלב,יופלה לבן ופסטרמה הודו.
אני לוקח 4 פרוסות לחם של דגנית עין בר עם 100 ג' פסטרמה הודו ודי נמאס לי מזה (מהפסטרמה) וגם זה יקר בטירוף. אין כרגע תקציב לרכוש אבקת חלבון ..
למישהו יש רעיון ??
מאכל בסביבות 15-20 ג' חלבון עם מינימום פחמימה ושומן ובלי הרבה קלוריות
תודה לעוזרים:hoel

• פותח/ת השרשור
אני אוכל את כל אלו (רשמתי למעלה)..פשוט אני קם כל בוקר למכללה ואני צריך משהו לפתוח איתו את הבוקר..יש לך רעיון כל שהוא לארוחת בוקר למכללה? אני משלב עם 4 פרוסות לחם דגנים קל.

• פותח/ת השרשור
כן^
באמת אני שוקל להעיף מהתפריט פסטרמה ולהכניס במקום 2 ביצים נוספות..יעשה את העבודה טוב

מה שחשוב בחיטוב זה בעיקר כמה חלבון יש ביחס לקלוריות (או ביחס לקלוריות משומן או פחמימה אם אתה סופר את זה) -> מה שחשוב בחיטוב זה הקלוריות.

תלך לסופר ותראה במה יש חלבון . מאקרו שאתה רוצה ותחליט אם הטעם משתלם לך , אף אחד לא יכול להוציא לך אוכל שלא קיים.
אני רק אגיד לך שדאבל מקרויאל עם לחם קל ו 2 גבינה זה 627 קקל 66 גרם חלבון 28 גרם שומן ו27 גרם פחמימה וזה עולה 29.5 ש"ח - מחיר שמתחרה עם הפסטרמות הארוזות למניהן

• פותח/ת השרשור
אני עושה חיטוב מדוייק (כמה שאפשר) מבחינת הערכים.
יש לי כרגע 187 ג' חלבון בשביל 80 ק"ג (משקל גוף),75 ג' שומן ו145 ג' פחמימה,ביום ראשון הזה אני מוריד 25 ג' פחמימה נוספות ומעלה טיפה בשומן אז אני מניח שביצים ייכנס טוב פה..תודה לעונים,אפשר לנעול

אין כרגע תקציב לרכוש אבקת חלבון ..

אל תדאג , אפשר גם בלי אבקת חלבון , הרשימה שרשמת די כוללת את הרוב.
גם בשועית , ואפונה ירוקה יש די הרבה חלבון וגם בקוסמת (כוסאמק אני קורא לזה דוחה רצח).

בהצלחה איש

תשנה את התפריט ותנסה להכניס גבנצ לסנויצים גם טעים וגם יושב לך טוב עם החלבון אולי פחות עם השומן אבל תסתדר

• פותח/ת השרשור
תודה לעונים..
נווה אני משנה את התפריט ביום ראשון הקרוב גם ככה כי אני מקצץ 25-30 ג' פחמימה ומעלה בשומן קצת(2 ביצים לארוחת בוקר) אני סידרתי את העניין בערך

• פותח/ת השרשור
חח היה לי לוג פה..לפני איזה שבועיים כבר לא עדכנתי
אולי אני אפתח אותו בקרוב,כרגע אין משהו חדש אצלי חח בתכלס אחי אפשר לראות הבדלים משמעותיים עוד חודש +/-
אני מגיע תוך שבועיים בערך לדל פחמימה ומושך את זה חודשיים חזקים ואז כבר יתחיל להיות מעניין חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית