הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ניקוי חזה עוף/חזה הודו

cchaoss

משתמש מתחיל
273
1
נק' מוניטין:
73
273
1
כשאני קונה את הנתחים (גם כשהחזה עוף כבר "מיועד" לשניצל/חזה הודו נקבה) יש שומן/גידים וכדומה.
יש למישהו טיפים לגבי ניקוי השומן/גידים באופן קל/סכין מומלצת לניקוי?
אני היחיד שמנקה את הבשר גם אחרי ה"ניקוי" של הקצב?

יש למישהו טיפים לגבי ניקוי השומן/גידים באופן קל/סכין מומלצת לניקוי?
סכין משוננת תעשה את העבודה

אני היחיד שמנקה את הבשר גם אחרי ה"ניקוי" של הקצב?
אני קונה פילטים של עוף זה נתחים נקיים וקטנים ככה שהזמן הכנה קטן יותר ומתקבלת כמות שנראית גדולה בעין

• פותח/ת השרשור
איפה שאני קונה לפחות, גם בנתחי השניצל יש עדיין שומן לבן/שכבת שומן דקה מהחיתוך לאורך כל הנתח (מאיפה שנחתך) שאני משתדל לחתוך.

השכבה הדקה הלבנה שעל גבי כל הבשר זה לא שומן אבל אתה צודק שגם אחרי שהקצב מנקה עדיין נשארות חתיכות של שומן. גם אני מנקה אחריו. יש לי המלצה אליך שתחסוך לך עבודה- תעבור לחזה הודו ותבקש בשר לבן (לא אדום) נקבה (יש גם זכר). בחזה עוף 3% שומן, ואילו בחזה הודו יש אפילו פחות 1% שומן ואחרי שהקצב מנקה באמת שאין יותר מה לנקות. מקוה שעזרתי. דרך אגב מבחינת כמות חלבון בחזה הודו יש טיפה יותר חלבון מאשר חזה עוף, כך שגם בזה אתה מרויח!!!

• פותח/ת השרשור
השכבה הדקה הלבנה שעל גבי כל הבשר זה לא שומן
ככל הידוע לי זה שומן שנשאר מהחיתוך

חזה הודו אני קונה, אבל גם אותו בד"כ מנקה כשאני חותך לנתחים (בד"כ זה גם מגיע עבה מאוד, אז בכל מקרה צריך לחתוך). השאלה האם יש דרך יותר קלה/יעילה לנקות מהדרך שבה אני עושה את זה.

סכין חדה + קרש חיתוך = לקוביות\רצועות

אין לך מה להסתבך זה לא מדע טילים פשוט תוריד מה שלא נראה לך לעין

השכבה הדקה הלבנה שעל גבי כל הבשר זה לא שומן אבל אתה צודק שגם אחרי שהקצב מנקה עדיין נשארות חתיכות של שומן. גם אני מנקה אחריו. יש לי המלצה אליך שתחסוך לך עבודה- תעבור לחזה הודו ותבקש בשר לבן (לא אדום) נקבה (יש גם זכר). בחזה עוף 3% שומן, ואילו בחזה הודו יש אפילו פחות 1% שומן ואחרי שהקצב מנקה באמת שאין יותר מה לנקות. מקוה שעזרתי. דרך אגב מבחינת כמות חלבון בחזה הודו יש טיפה יותר חלבון מאשר חזה עוף, כך שגם בזה אתה מרויח!!!

מצטרף להמלצה.

ובאופן כללי הנתחים שמוכרים כ״שניצל״ בד״כ נקיים ולא זקוקים לטיפול נוסף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית