הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריך את עזרתכם,בנושא צבא והתחרות הקרובה

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
אהלן
אני מתגייס בסביבות אמצע מרץ ולצערי התחרות השנתית נפלה ב9 באפריל
והייתי רוצה לקחת בה חלק כי בכל זאת התאמנתי כל השנה ואני רוצה לחוות שוב את החוויה.
איך אתם חושבים שאני אולכ להגיע לתחרות תוך כדי הצבא (פרט לנפקדות).
האם אני יכול להגיש בקשה מיוחדת (אני יכול לשבת על זה שגם שנה שעברה לקחתי בקטגוריה שלי) לשחרר אותי לאותו יום,השאלה אם ישימו על זה בכלל ולא יזרקו עלי (אני דיי בטוח שיזרקו עלי)
כמובן שיש את השיטות ללהוציא גימלים אבל כמה זה כבר מומלץ?
שמח אם תתנו לי עצות בנושא...ורצוי כאלו ששירתו זמן מסוים ולא כאלו לפני צבא שיזרקו באוויר "פתרונות"..
מקווה שתוכלו לעזור לי
תודה רבה!

לדעתי שווה לך לבקש, תגיד שזה חשוב לך ותשחק על זה אבל עד הגבול הזה, אם לא מאשרים לא שווה להיות נפקד בשביל זה.

זאת דעתי.

ותנסה עד כמה שאשפר להוכיח את עצמך עד מועד הבקשה שייראו שאתה בחור רציני וייקחו אותך ברצינות גם

תעלה את הבקשה גם כמה שיותר מוקדם שאתה יכול והסיכויים שלך להגיע ישתפרו.
נסה גם לדבר עם המפקדים כבר מתחילת הטירונות על הנושא הזה.

אם תצא או לא, נראה לי יש סיכוי שתצא אם תהיה חייל טוב ושידעו את ה'בעיה' מוקדם. גם תלוי אם השבת שתצטרך לצאת בה כולם יצאו או שזאת שבת שכולם סוגרים.

הסיכוי טוב לדעתי.

התחרות יוצאת בחול המועד פסח ככה שיש סיכוי שתצא קלוש אבל יש סיכוי..
תציק להם על זה בסוף מרץ

בסופו של דבר הכל תלוי במפקדים שלך.
אם אתה בגיוס מרץ לקרבי, אתה עוד בטירונות וכנראה לא ישחררו אותך, קח זאת בחשבון.

שמע זה לא שיש יותר מדי פתרונות. תבקש. אבל תיהיה חייל טוב ומורעל, הם אוהבים את זה.

חוץ מזה... גימלים, נפקדות וכו אתה בטח מכיר.. זה כבר עניין שלך. אישית לא חושב שזה שווה את זה.

הא כן, יש את הפיתרון שתמיד עובד... "אחותי מתחתנת" 🤡
נשבע לך שזה עובד. הם מחוייבים להוציא אותך לשמחות כאלה.

מה הבעיה להוציא גימלים זה "חופש" לכל דבר ואיאפשר להגיד לחייל שום דבר בקשר לזה ולא משנה מה יגידו לך על גימלים ינסו להפחיד אותך שלא תוציא זה שטויות במיץ כי גימלים זה מעל הכל

מה הבעיה להוציא גימלים זה "חופש" לכל דבר ואיאפשר להגיד לחייל שום דבר בקשר לזה ולא משנה מה יגידו לך על גימלים ינסו להפחיד אותך שלא תוציא זה שטויות במיץ כי גימלים זה מעל הכל

לא הייתי ממליץ לעשות את זה. תיאורטית כנראה שזה לא יפגע בך, אבל לא עדיף לשמור על האמינות שלך עצמך וגם לא להתעסק בדברים כאלה?

בטח לא היית קרבי שיקגו 😃

כן התכוונתי לנפקדות.

בכל מקרה חייל שמבקש לצאת, ואומרים לו ורץ להוציא גימל... שמע זה נראה די רע. אבל שכל אחד יחליט אם זה מתאים לו או לא.

פלסר צנחנים תקופה ארוכה עד שנפצעתי בברך והורידו אותי

ואז התחילה לך ההתמרמרות כנגד הצבא בטח? 😃
באיזה שלב נפצעת?
אני לצערי (או למזלי) עדיין לא יודע איך להוציא גימלים. אם היו מקבלים אבל את הפתקים שהרופא משפחה שלי מביא לי אז לא הייתי מגיע ליום מילואים אחד, רק שאצלו זה פשוט להגיע ולאמר לו מה אני רוצה בלי לשקר ולרמות.

איך שהוציאו אותי מהיחידה לג'וב התחלתי לעשות בית זונות בצבא גימלים חופשי כל פעם מוציא גימלים איך שניגמר הגימלים אני מוציא עוד ועוד..
אחרי המסלול נפצעתי הייתי שנתיים

איך שהוציאו אותי מהיחידה לג'וב התחלתי לעשות בית זונות בצבא גימלים חופשי כל פעם מוציא גימלים איך שניגמר הגימלים אני מוציא עוד ועוד..
אחרי המסלול נפצעתי הייתי שנתיים

באסה.
מה עם הברך, חזרה לעבוד מאז?

אם הייתי נופל אחרי סוף מסלול יש סיכוי שגם הייתי הולך לכיוון הזה. לא רואה את עצמי ג'ובניק בשום מצב (למעט כמה תפקידים בודדים), לא שקרבי זה תענוג כזה גדול אבל עדיין. בטח כל קרבי ירגיש אותו דבר.

התחרות יוצאת ביום שני, לדעתי הסבירות שהמפקדים יאשרו לך לצאת לתחרות באמצע טירונות שואפת לאפס.

האפשרויות:
  • "אחותי מתחתנת" (תאמר להם את זה ברגע הראשון שאתה יכול באמצע מרץ, אם ידעו מזה מראש כנראה שלא יעשו בעיות)
  • גימלים.
  • לנסות לדבר איתם על התחרות ולשכנע אותם שיתנו לך לצאת (כמו שכתבתי קודם, לא חושב שזו הדרך שתניב את התוצאה הרצויה).
  • לוותר.
בכל מקרה בהצלחה, אתה בחור חזק וחבל שלא תהיה בתחרות.

קרבי היה כיף צוות כמו משפחה אוירה אחרת לא הצטערתי על שום דבר שעברתי שמה התבאסתי מאוד שהורידו אותי להיות ג'ובניק לפחות השאירו אותי בבאח חח אבל מהר עברתי לקל"ב ומשם התחילו החגיגות בצבא ...
בינתיים הברך בסדר ברוך השם

לא יוציאו אותך לתחרות בחיים. או גימלים או שתנפיץ איזה אירוע או תגיד שסבתא חולה או משהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית