הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריך את עזרתכם,בנושא צבא והתחרות הקרובה

סה"כ לבקש אפטר של 24 שעות, לצאת בערב ולחזור למחרת. תבקש מינימום שבוע מראש, תביא איזה מסמך רשמי לגבי התחרות, תהיה חייל נורמטיבי. אירוע ספורט רשמי, אתה מייצג את היחידה, זה מכובד.

אם אתה לא רוצה לקחת סיכונים לוגיסטיים או שאתה לא סומך על הסגל ואתה בקטע של להוציא גימלים לא חסרות דרכים מבלי לפגוע בעצמך פיזית.

חן אם אתה הולך למג"ב בסוף, שכח מהתחרות.
אתה גם תהייה בטירונות, וגם של קרבי. אני לא רואה שום דרך שיוציאו אותך לדבר כזה אלה אם כן אתה מוצא תירוץ מאוד טוב (משפחה, זה הדבר היחיד נראה לי), וגם אז הם יבקשו הוכחות שבאמת יש משהו..
תנסה לדחות את הגיוס בכמה חודשים, זה נראה לי האלטרנטיבה.

• פותח/ת השרשור
קרבי היה כיף צוות כמו משפחה אוירה אחרת לא הצטערתי על שום דבר שעברתי שמה התבאסתי מאוד שהורידו אותי להיות ג'ובניק לפחות השאירו אותי בבאח חח אבל מהר עברתי לקל"ב ומשם התחילו החגיגות בצבא ...
בינתיים הברך בסדר ברוך השם

עשה טובה חבר
תדברו במקום אחר

---------- התגובה התווספה ב 16:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:54 ----------

טוב תודה רבה חברים אם למישהו יש עוד משהו לומר על התגובות שאמרו שלא יוציאו אותי אני אשמח לשמוע

אפיל ושזה ברור כי אתה לא מפגר, אל תגיד להם שאתה רוצהל צאת לתחרות וכשיגידו לך לא תוציא ג', לדעתי אירוע משפחתי או לזייף שילשולים והקאות זה הסיכוי הכי טוב שלך.

אה כן, תיזהר כשיצלמו אותך באירוע, שלא יעלו לפייסבוק תמונות שלך מתאמן בזמן שאתה אמור להיות חולה ואיזה מפקד יראה את זה.

• פותח/ת השרשור
אפיל ושזה ברור כי אתה לא מפגר, אל תגיד להם שאתה רוצהל צאת לתחרות וכשיגידו לך לא תוציא ג', לדעתי אירוע משפחתי או לזייף שילשולים והקאות זה הסיכוי הכי טוב שלך.

אה כן, תיזהר כשיצלמו אותך באירוע, שלא יעלו לפייסבוק תמונות שלך מתאמן בזמן שאתה אמור להיות חולה ואיזה מפקד יראה את זה.

הפייסבוק שלי ממילא חסום לפומבי

• פותח/ת השרשור
קודם כל לא חסר מלשינים ואתה תלמד את זה טוב בצבא.
דבר שני תבקש יום חופש, יש לך 15 כאלה בשנה!
מקסימום תדבר איתי נארגן לך גימלים בכסף

תערוך מהר את ההודעה שלך
לא נראה לי זה לטעמי הפורום
אדבר איתך כבר במידה ואצטרך
תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית