הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה מבעליי האייפון 4 ברשת אורנג'.

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
אני נמצא כרגע ברשת אורנג' ויש ברשותי אייפון שלא נרכש אצלהם ואני משתמש במיקרוסים סטנדרטי של אורנג' שמשולב עם טורבוסים כי המכשיר לא סימפרי.
הכל עובד, אבל בהגדרות רשת כל השורות של הMMS ריקות ואין באפשרותי לקבל MMS.
מישהו שנמצא באורנג' יכול לבדוק מה בדיוק עלי למלא שם?

Settings> General> Network> Cellular Data Network

מה עלי למלא בשורות הMMS?

תודה מראש!

באיזה גירסא אתה משתמש ? ממה שאני זוכר ההגדרות של גירסא 5+ קצת שונות מאלה של גירסא 4 , תנסה להסביר יותר טוב לאן להכנס ..
נכנסתי לאן שהתכוונת וזה מה שאני רואה :
img2027.png

כן, הקטע שהרי אי אפשר לשנות הגדרות רשת, אינטרנט סלולרי וMMS באייפון בלי פריצה (וגם אז צריך לשנות סקריפט)...

• פותח/ת השרשור
הגרסא שלי 4.3.3.
חיים, אורנג' אמורים לעזור לי גם כשהמכשיר לא שלהם והוא פרוץ, כל עוד אני הלקוח שלהם?

כל עוד זה מתבצע בטלפון אין סיבה שתגיד להם שמהכשיר פרוץ
אם ונגיד תצטרך להביא אליהם את הטלפון פשוט תגבה את הטלפון באייטונס תעשה ריסטור ותביא אותו אליהם
שהם יסיימו לתקן את מה שצריך תפרוץ שוב זה ענין של 10 דקות בלחץ (אם תעדכן לגירסא 5.0.1 אז בכלל הפריצה תיהיה קצרה משהו כמו 2 דקות וסיימת)

כן כן, אין שום בעיה. הם מחויבים לתמוך בכל המכשירים שהם משווקים, גם אם לא נקנו אצלם (ואין ממש צורך לומר להם שזה פרוץ, למרות שאין להם מה לעשות נגד זה)
אגב, עד כמה שאני זוכר ההגדרות הן:

Name: Orange MMS
APN: wap.orange.co.il
MMSC: http://192.168.220.15/servlets/mms
MMS port: 8080
MCC: 425
MNC: 01
APN type: mms

אין לך את כל השורות (זה לקוח מהאנדרויד שלי) אבל תמלא את מה שאתה צריך

כל עוד זה מתבצע בטלפון אין סיבה שתגיד להם שמהכשיר פרוץ
אם ונגיד תצטרך להביא אליהם את הטלפון פשוט תגבה את הטלפון באייטונס תעשה ריסטור ותביא אותו אליהם
שהם יסיימו לתקן את מה שצריך תפרוץ שוב זה ענין של 10 דקות בלחץ (אם תעדכן לגירסא 5.0.1 אז בכלל הפריצה תיהיה קצרה משהו כמו 2 דקות וסיימת)

לא לא, הטלפון שלו לא סימפרי, הוא ינעל. אני לא זוכר, יצא אולטרה-סנו לפריצה של 5.0.1? לא היה לי מכשיר נעול שנים.

• פותח/ת השרשור
שיקגו, הנתונים שנתת לא התאימו, כנראה כי הם מחו"ל.

חיים, ניסיתי לרשום מה שאתה שמת אבל זה לא הצליח.
את מה שרשמת בPORT רשמתי בPROXY כי זה מה שיש, נכון?

אלה השורות שיש לי:

APN
Username
Password
MMSC
MMS Proxy
MMS Max Message Size
MMS UA Prof URL

• פותח/ת השרשור
לא עובד...:(
אתקשר מחר לאורנג' ומקווה שיעזרו לי!

אם זה לא עובד אני מהמר שזו בעיה עם המתאם. אגב ב-4.3.3 היו באמת בעיות עם MMS בפריצה. אתה בטוח שהפעלת את האופציה של שליחת הודעות MMS? יש לך ציור כזה של תמונה ליד השורת כתיבה כשאתה שולח הודעות סמס רגילות?

• פותח/ת השרשור
אז ככה שולחים MMS!😃
שלחתי ויש אישור להצלחה!

רק לקבל אני לא מצליח......:(

הלקבל זה באמת כבר עניין של אורנג', הייתה לי גם בעיה כזאת שזה תמיד הלך לאלבום תמונות או משהו דפוק כזה. צלצל אליהם ובקש מהם לפתוח את זה למכשיר.

• פותח/ת השרשור
באיחור אדיר קיבלתי היום בערב את הודעת הניסיון שחברה שלי ניסתה לשלוח לי אחה״צ.
ניסיתי עכשיו שליחה מחבר אלי וההושעה הגיעה דיי מהר!
תודה רבה, חיים!
חבל שאין לי אפשרות להוסיף עוד מוניטין, אבל אתה מנהל ואתה יכול הכל, אז תוסיף לעצמך ממני!😃

הוספתי בשבילך 😃

מה שכן, בגלל שיש לך פי 16 יותר מוניטין ממני, יכול להיות שחיים קיבל רק 1/16 מהמוניטין שהוא היה יכול לקבל..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית