הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בניית אתר - יש מבינים בנושא?

bietarist

מושעה
2,468
0
נק' מוניטין:
7,494
2,468
0
אני רוצה בקרוב לפתוח אתר, כמה בערך זה צריך להעלות?
עיצוב , תכנות, דומיין , מה עוד צריך באתר?

ואיך אפשר לקדם את האתר בגוגל? האם כדי לשלם על זה?

תודה

מה הדרישות שלך מהאתר?
בכללי המחיר יהיה תלוי גם ברמת הסיבוך שלו וגם ברמת הגימור.
(וגם מי עושה מה, תוכניתן שיעשה הכל כנראה יהיה עם עיצוב לא משהו, ומעצב שעושה הכל כנראה שמאחורה הקוד יהיה לא משהו)

גם אם תבנה הכל בעצמך אתה תשלם על דומיין, ועל הוסטינג כלומר אחסון.
דומיין זהשטויות, זה בערך משהו כמו 10 דולר לשנה, הוסטינג יש כל מני.
5-10 דולר לחודש כנראה במקרה שלך.

אני ממליץ כן לשלם על הוסטינג ושיהיה אתר שעומד בפני עצמו כי אתר היום זה יכול להיות נכס לכל דבר, גם אם כרגע זה לא נראה ככה.

לגבי בנייה של אתר.
לא יודע לגבי תשלום.
אבל אפשר לבנות נורא בקלות אתר לא רע בכלל במערכות ניהול תוכן כמו וורד פרס. באמת שללמוד את זה לוקח גג גג יום שלם אם אתה יושב ובודק ביו טוב וגוגל.

קודם כל, אם אתה פונה למישהו מקצועי בשביל זה, אל תפנה לאחד מאותם "חברות".
יש מלא אנשים צעירים (לפני, קצת אחרי, או בזמן הצבא) שיקחו הרבה פחות כסף, ובדרך כלל יעשו עבודה הרבה יותר טובה.

הם יטפלו בכל הדברים האילו.

בנוגע לקידום האתר, בדרך כלל אותם האנשים עושים את זה.
למרות שכן יש אנשים שמתעסקים אך ורק בזה (לדוגמא, אבא שלי *אחמ אחמ*).
המחיר שיקח מישהו חיצוני בשביל זה נמוך מהמחיר שיקח מישהו בשביל כל האתר. מן הסתם.
תשלום בטוח תצטרך לשלם, הרישום בעצמו בכל מנועי החיפוש המוכרים בדרך כלל עולה כסף.

הרישום במנועי חיפוש עולה כסף? לא יודע. לי לא עלה כסף. אבל גוגל עושים מה בזין שלהם בתכלס ואי אפשר לדעת באמת לפי מה הם מדרגים.

לגבי קידום האתר או SEO.. שמע זו יכולה להיות עבודה מאוד סזיפית ושחורה. על מה האתר יהיה? רק אם בא לך לספר כמובן. יש אתרים שהקידום שלהם הוא טיפה שונה. תלוי באיזה תחום זה.
בכל מקרה, היום קידום האתר "מפה לאוזן" יכול להיות מאוד חזק באינטרנט רק שפה לאוזן הכוונה בפייסבוק למשל או יו טוב. (כפתור לייק למשל זה שימושי)

• פותח/ת השרשור
תודה מצאתי מישהו שמארגן לי הכל ביחד(הוא פונה לכל איש במקצוע שלו).
יעלה לי בסביבות ה1500

תודה מצאתי מישהו שמארגן לי הכל ביחד(הוא פונה לכל איש במקצוע שלו).
יעלה לי בסביבות ה1500
אני בספק רב אם יכינו לך משהו איכותי ב 1500 ש"ח.
דומיין ישראלי עולה 75 ש"ח לשנה. איחסון לאתר תדמית ללא כניסות מרובות אפשר לרכוש ב 5 דולר לחודש.
עיצוב נא בין 1000 ל 3000 ש"ח, תלוי במעצב (ואני לא מדבר על חברות אלא פרילנסרים שהם זולים יותר בד"כ). תיכנות לאתר בין 500-1000 ש"ח, תלוי מה אתה רוצה שם בדיוק. אתר פלאש יעלה הרבה יותר, אבל יראה גם יותר טוב. מבחינת SEO, אתר פלאש זה נפילה רצינית.
אתר קילוגרם על WORDPRESS אבל הושקע בו לא מעט עבודה וכסף ויצא תוצר נחמד ונוח לשימוש.

אולי תעתיק קוד של אתר גדול ולא מוכר ותשנה את הטקסטים? אמנם אני יודע HTML ברמה של תיכון רק אבל אין סיבה שזה לא יעבוד.

אני בספק רב אם יכינו לך משהו איכותי ב 1500 ש"ח.
דומיין ישראלי עולה 75 ש"ח לשנה. איחסון לאתר תדמית ללא כניסות מרובות אפשר לרכוש ב 5 דולר לחודש.
עיצוב נא בין 1000 ל 3000 ש"ח, תלוי במעצב (ואני לא מדבר על חברות אלא פרילנסרים שהם זולים יותר בד"כ). תיכנות לאתר בין 500-1000 ש"ח, תלוי מה אתה רוצה שם בדיוק. אתר פלאש יעלה הרבה יותר, אבל יראה גם יותר טוב. מבחינת SEO, אתר פלאש זה נפילה רצינית.
אתר קילוגרם על WORDPRESS אבל הושקע בו לא מעט עבודה וכסף ויצא תוצר נחמד ונוח לשימוש.

נצל"ש: משה אני מצטט אותך כי בטח אתה יודע: שמשלמים לדומיין, לאן בעצם הכסף הולך? אולי אני אשאל ככה: למי האינטרנט שייך? למדינה שאצלה האתר יושב? ומה עושים עם הכסף הזה שאתה משלם לדומיין?

נצל"ש: משה אני מצטט אותך כי בטח אתה יודע: שמשלמים לדומיין, לאן בעצם הכסף הולך? אולי אני אשאל ככה: למי האינטרנט שייך? למדינה שאצלה האתר יושב? ומה עושים עם הכסף הזה שאתה משלם לדומיין?
התשלום לדומיין מתחלק בין 2 גורמים:
1. איגוד האינטרנט הישראלי
2. החברה שממנה קנית את הדומיין (שהיא בעצם ה"חנות" והאיגוד הוא ה"ספק")

האינטרנט לא שייך למדינה, זה איגוד ללא מטרות רווח בדומה לויקיפדיה.
בארץ יש סה"כ סניף של איגוד האינטרנט שבמקור הוא כאן:
http://www.internetsociety.org/

בארץ זה מנוהל ב"התנדבות" ע"י 9 אנשים:
http://www.isoc.org.il/about_heb/about_board.html

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית