הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה סקוואט

AnaRhisT

משתמש פעיל
992
1
נק' מוניטין:
-38
992
1
גובה : 178
משקל : 85~ (כל הזמן יורד ועולה.. המון נוזלים)

לואו בר סקוואט : 100ק"ג

*הערה: יוטיוב עורך את הסירטון, אם אתם רואים אותו על הצד אז עוד מעט זה יסתדר.
עכשיו ראיתי שברזולוציה של 480p זה הופך את הסירטון, תעבירו לאיכות הזאת.
באימון הקודם אחרי שעשיתי דדליפט נתפס לי החלק העליון של התחת(מימין לעצם הזנב וקצת מתחתיו), האם כדאי לי להמשיך לעשות דדליפט באימון הבא? ואם כן, עם כמה משקל?(נתפס לי ב80ק"ג)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
סים לב שהמשקל יהיה תמיד מעל אמצע כף הרגל ותשען על העקבים יותר כי בסקטון לועים לך לפעמים העקבים בקטנה שזה אומר שאתה נשעון קדימה מידי דרך טובה להרגיש את זה זה להרים את האצבעות של הרגליים קצת ואז אתה מרגיש הרבה יותר טוב אם אתה נשען על העקבים או לא...

• פותח/ת השרשור
סים לב שהמשקל יהיה תמיד מעל אמצע כף הרגל ותשען על העקבים יותר כי בסקטון לועים לך לפעמים העקבים בקטנה שזה אומר שאתה נשעון קדימה מידי דרך טובה להרגיש את זה זה להרים את האצבעות של הרגליים קצת ואז אתה מרגיש הרבה יותר טוב אם אתה נשען על העקבים או לא...
אין בעיה, אימון הבא.

אתה לא שובר מקביל בחלק מהחזרות.
חוץ מחזרה רביעית שהיא גבולית אני חושב שבכולם שברתי, תוכל לומר לי איזו מס' חזרה לא שברתי מקביל?

הברכיים שלך גולשות, העקב שלך עולה באוויר
אתה מרפה את ההמסטרינג ו"קורס"

תוריד משקל, תוריד את החגורה בשלב זה
תוציא ברכיים בתחילת התנועה ושב אחורה, תרים את האצבעות בתוך הנעל אם הם נוגעות ברצפה סימן שהמשקל עובר קדימה ואתה לא יושב מספיק אחורה
בנוסף תרד לאט לאט שכל הזמן ההמס יהיה מכווץ (עם הזמן תגביר מהירות)

• פותח/ת השרשור
תוריד משקל, תוריד את החגורה בשלב זה
תוציא ברכיים בתחילת התנועה ושב אחורה, תרים את האצבעות בתוך הנעל אם הם נוגעות ברצפה סימן שהמשקל עובר קדימה ואתה לא יושב מספיק אחורה
בנוסף תרד לאט לאט שכל הזמן ההמס יהיה מכווץ (עם הזמן תגביר מהירות)
תודה. האם אתה ממליץ לעשות את התרגיל בלי נעליים(ובלי גרביים) כדי לראות שהאצבעות נשארות באוויר לאורך כל התנועה והמשקל מתרכז בעקב?

• פותח/ת השרשור
בקשר לסקוואט, זה מרגיז להרים אצבעות וזה מקשה עליי לרדת למטה - אז אני מעדיף לא להרים יותר. בעיקרון אני אעשה הכל כדי שהטכניקה תישאר תקינה ואני אמשיך לעבוד על זה.. עוד שבוע אני אחזור ל90ק"ג ואני אמשיך להתקדם ב2.5ק"ג / אימון.

התחלתי לעבוד על הדדליפט הקלאסי ואני ממש מתאמץ כדי להכניס את האגן פנימה וממש קשה לי לעשות את זה, הנה התוצאה: (משקל 60ק"ג)

והסקוואט(60ק"ג)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
דדליפט- המוט קדימה מדי (יכול להיות שבאשמת המשקולת הלא עגולה) ואתה חושב שהידיים צריכות להיות ניצבות לרצפה, הן לא.

תהפוך את הסרטון דחוף כי פשוט אף אחד לא יתאמץ מספיק בשביל לסובב את הראש ולהגיב לך (חוץ ממני)
בדדליפט לא ראיתי ממש משהו נורא, רק בירידה תן למוט פשוט ליפול בלי להזיז יותר מדי שרירים בגוף.
עריכה: אני מסכים עם רסמלו, המוט לא נמצא אצלך מעל אמצע כף הרגל, הוא טיפה קדימה יותר.

• פותח/ת השרשור
תהפוך את הסרטון דחוף כי פשוט אף אחד לא יתאמץ מספיק בשביל לסובב את הראש ולהגיב לך (חוץ ממני)
בדדליפט לא ראיתי ממש משהו נורא, רק בירידה תן למוט פשוט ליפול בלי להזיז יותר מדי שרירים בגוף.
עריכה: אני מסכים עם רסמלו, המוט לא נמצא אצלך מעל אמצע כף הרגל, הוא טיפה קדימה יותר.
אני לא ממש מצליח להזיז אותו יותר אליי, אני אנסה פעם הבאה להזיז אפילו יותר אליי..
מה עם הגב? רואים שהאגן מכוון למעלה ולא למטה והגב מכווץ לאורך התנועה?

אם מציקים לך שהמוט קדימה מדי תגיד שאתה מושך איך שלואי מלמד
סתם הוא קדימה מדי, כיוון שהמוט שלך עם צלעות ולא עגול אתה צריך לשים לב לעמוד יותר קרוב (כי אתה לא יכול לגלגל אותו לשוק 1-2 ס"מ) חוץ מזה די בסדר

לגבי הסקוואט לא טוב
לפני שמתחילים לשבת אחורה צריך להוציא ברכיים קדימה ולעצור אותם ואז לשבת אחורה
אתה גולש, עולה עם העקבים ועושה פשוט לא נכון אין מה לתקן אתה צריך ללמוד אתה מתחיל לא טוב

• פותח/ת השרשור
אם מציקים לך שהמוט קדימה מדי תגיד שאתה מושך איך שלואי מלמד
סתם הוא קדימה מדי, כיוון שהמוט שלך עם צלעות ולא עגול אתה צריך לשים לב לעמוד יותר קרוב (כי אתה לא יכול לגלגל אותו לשוק 1-2 ס"מ) חוץ מזה די בסדר

לגבי הסקוואט לא טוב
לפני שמתחילים לשבת אחורה צריך להוציא ברכיים קדימה ולעצור אותם ואז לשבת אחורה
אתה גולש, עולה עם העקבים ועושה פשוט לא נכון אין מה לתקן אתה צריך ללמוד אתה מתחיל לא טוב
אוקיי, אז בקשר לדדליפט - להמשיך עם אותה טכניקה?(כמו בסירטון)
בקשר לסקוואט, אין בעיה אני אוציא פעם הבאה קודם ברכיים ואז אוציא תחת אחורה במקביל לדיחפת הברכיים לצדדים כדי שלא יגלשו. תודה:193ek:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית