הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ באמצע סייקל סוסט ראשון..

מצב
השרשור נעול

misha187

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
אני מתאמן כ4 שנים שוקל 100 על 16%
התחלתי סייקל ראשון של סוסטנון
450 מ"ג בשבוע מחולק לפעמיים בשבוע
עברו כבר 5 זריקות ואני לא מרגיש כלום אני שומע הרבה שהכמות שבחרתי לקחת קטנה מדי?
האם שווה להגדיל את המימון ?

נכון שחכתי מזה. הנה הוכחה שהחומר הוא underdosed בטירוף

יש לי גם שאלה התחלתי סייקל שלכם של סוסטנון 500mg בשבוע מחולק ל 2 זריקות
חומר של pharma nova מישהו מכיר איך החומר ?

חומר טוב מאוד. אני השתמשתי בעצמי..הטרן שלהם איכות ביותר

בטח שמזייפים UG סיירוקס לפני כמה זמן היה הכי נימכר בקרבת המתחרים היו מתים עליו עד שהתחילו לזייף.
הרבה מהחברים שלי השתמשו בסיירוקס מקורי וראו תוצאות יפות על זה אתה לא יכול להתווכח..
למרות שאני עצמי לא מעודד שימוש בו בגלל כל הבלאגן שהיה ועדיין נישאר בשוק.
יש איזה שהוא סטטיסטיקה מסויימת לגבי משקל פר חומר. וזה ניראה לי הזוי שהוא באמת ירגיש את זה אפילו אם זה היה מקורי הבנאדם גדול!

טעות!! סירוקס לא מזיפים ולא מדללים אין חייה כזאת!!
סירוקס היה ונשאר שחקן חזק בשוק בארץ ,מי שקצת מבין עניין מתרחק
בשנה האחרונה סירוקס נפל מאוד ויש כמה סיבות.

סיירוקס

נכון שכחתי שנובה פארם מיוצרת בגרמניה והיא ליגה אחרת.. 👏

---------- התגובה התווספה ב 20:39 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:36 ----------

אני מכיר אישית שתי סיפורים בארץ על זיופים של סיירוקס וזה מה שהרס לו תשם.
אבל אל תאכלו סרטים יותר מידי יש בארץ יותר גרועים..
אני נגד סיירוקס ונגד כל חברה לא אמינה או חדשה שאין עליה הרבה ביקורת

---------- התגובה התווספה ב 20:39 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:36 ----------

חחח.....אתה הזוי בן אדם. 99% מה UG רשום שמיוצר במדינה שכל קשר אליה לחומר שאתה מזריק הוא מקרי בהחלט. אז מה זה אומר משהו??? אין קשר בין הדברים. עובדה שפה בפורום לא חסר אנשים שנפגעו מסיירוקס

אתה חיי בסרט רציני ,סיפורים לתחת ,סירוקס לא מזייפים נקודה הבעיה היא אחרת לגמריי.
וסתם בשביל הקטע מה יותר גרועה מסירוקס?? מהההה?

מפה אני כבר לא ימשיך סתם יעורר מהומות מיותרות. אמרתי את שלי

• פותח/ת השרשור
חזרה לנשוא המקורי )
היום בדיוק 3 שבועות בסייקל העלתי מימון והחומר לא מורגש אצלי אחרים שלקחו את החומר מאותו המקום כן משפיע אליהם יש בחור שאפילו התחיל את הסייקל איתי באותו שבוע ועלה 5-6 קילו ..
אני מוותר מסיים עוד שבוע ומתחיל PCT ..
למישהו יש מושג איך זה יכול להיות ולמה ?

שמע, לא יודע מה אצל אחרים, החומר שיש לך כנראה חלש או שאין בו מספיק חומר פעיל או שאין בו בכלל . אולי הם קיבלו חומר יותר טוב: כל אמפולה או בקבוק משהו אחר. תראה עם זה אותו batch כמו של החבר.
לאיזה מינון העלתה?

חזרה לנשוא המקורי )
היום בדיוק 3 שבועות בסייקל העלתי מימון והחומר לא מורגש אצלי אחרים שלקחו את החומר מאותו המקום כן משפיע אליהם יש בחור שאפילו התחיל את הסייקל איתי באותו שבוע ועלה 5-6 קילו ..
אני מוותר מסיים עוד שבוע ומתחיל PCT ..
למישהו יש מושג איך זה יכול להיות ולמה ?

אתה יודע מה בוא ניכנס לעובי הקורה... תפרט בבקשה אתה הסייקל. את תכנית האימונים. ואת התפריט בוא נראה איפה אתה מפספס.

נערך לאחרונה:
למה ה לבן אדם בגודל הזה יש סרום טסט גבוה יותר מבן אדם במשקל נמוך יותר?
ןמה זה הזיוני מוח האלה עם סיירוקס מקורי? סיירוקס זה UG אף אחד לא מזייף UG וגם עם כן בטח לא את סיירוקס מספיק כבר לדבר שטויות!
אני מכיר 3 אנשים שמוהלים (או מהלו, אני כבר לא מעודכן) סיירוקס בארץ. החברה עצמה טובה, בהנחה שמשיגים את החומרים ממקור ראשון (ואתה יודע מי זה).

אני מכיר 3 אנשים שמוהלים (או מהלו, אני כבר לא מעודכן) סיירוקס בארץ. החברה עצמה טובה, בהנחה שמשיגים את החומרים ממקור ראשון (ואתה יודע מי זה).
אז בתור אחד שכן מעודכן. אני יכול להגיד לך שרוב מה שמסתובב בשוק הוא underdosed ואני בכלל לא נכנס לנושא של הייצור של החומר שאל 90% מהאנשים שהשתמשו בחומר הם ידווחו לך על כאבים. אני בעברי השתמשתי וקיבלתי זיהום בשבילי זה די והותר. אני בחיים לא אגע בזבל הזה ואני אגיד לכל מי שמוכן להקשיב לא לגעת בזבל הזה

עדי גם יש פארמה שגורמים לכאבים לא יודע אם זה מדד לבדוק אם החומר איכותי או לא..

• פותח/ת השרשור
התזונה האימונים והמנוחה שלי בסדר גמור .אין לי מה לפרט כי החומר עצמו לא משפיע עליי אפילו עלייה בדחף המיני אין לי בכל מקרה פעם הבא אני יקח חומר אחר בתקווה שיהיה יותר איכותי.
תודה לכל המגיבים, מאוד מועיל שיש עם מי להתייעץ
שאלה אחרונה האם אני חייב בכל זאת לעשות PCT אם אין שום השפעה והרגשה שהחומר עובד ואיזה PCT לעשות במצב הזה ?

מישה, תנסה חומר של חברה אחרת, אתה תעוף. בUG כל ליין יוצא שונה,פעם חזק פעם לא חזק. לך על פארמהקום, או רפואי מבית מרקחת מבטיח לך שתגדל.

התזונה האימונים והמנוחה שלי בסדר גמור .אין לי מה לפרט כי החומר עצמו לא משפיע עליי אפילו עלייה בדחף המיני אין לי בכל מקרה פעם הבא אני יקח חומר אחר בתקווה שיהיה יותר איכותי.
תודה לכל המגיבים, מאוד מועיל שיש עם מי להתייעץ
שאלה אחרונה האם אני חייב בכל זאת לעשות PCT אם אין שום השפעה והרגשה שהחומר עובד ואיזה PCT לעשות במצב הזה ?

תשמע חבר, מה אתה מסתבך כל-כך!
אם אתה לא בטוח אם זה עובד, לך תריץ בדיקות דם לטסט' ותראה ערכים במספר.
אם אתה מזריק לעצמך השד יודע מה אבל לא טסט' אין צורך בPCT כי לא השבתת כלום!

משה אתה בטוח במה שאתה אומר? אני חולק עליך
בוא תפתח זרוק שמות..עם כבר מדברים על זה אז יאללה
סירוקס היה חומר טוב אבל נפל כמו כול אנדרגראונד שנופל ,הבעיה של החומר שהוא אנדרדוז!

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית