ייעוץ באמצע סייקל סוסט ראשון..

מצב
השרשור נעול

misha187

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
אני מתאמן כ4 שנים שוקל 100 על 16%
התחלתי סייקל ראשון של סוסטנון
450 מ"ג בשבוע מחולק לפעמיים בשבוע
עברו כבר 5 זריקות ואני לא מרגיש כלום אני שומע הרבה שהכמות שבחרתי לקחת קטנה מדי?
האם שווה להגדיל את המימון ?

תסלח לי אבל מי שמספיק מטומטם להאמין בשטויות האלו ולא לקרוא או לפתוח את העיניים זב"שו.

חוץ מזה אנשים מפספסים לדעתי דבר אחד נורא חשוב והוא:
בלי השקעה אימתנית והקפדה על תזונה,שינה ומשטר אימונים אין סיכוי לראות תוצאות טובות
גם עם אחלה חומר שבעולם.

אנשים יותר מדיי בונים את הטיעון שלהם על: "אהה בטח הוא על חומרים,בגלל זה הוא ככה".
אני רואה שלמדת פה משהו הא! וכן אין מה לעשות התחום הזה מופצץ במיתוסים חצאי אמיתות ושקרים. לחברה צעירים מאוד קל להתפתות לזה. הנה תראו את המקרה הזה של הבחור פה שעוד לא נפל לו אשך והוא כבר רוצה להיות רוני קולמן ולהתחיל להזריק בגיל 16. זה רק מראה לך כמה קל לפתות ולהתפתות לכל מני דברים בתחום הזה. והצרה היא שתמיד יהיו כאלה שיספקו לך את הפיתויים הדרושים.

כנראה הדברים האלה עזרו לך לעלות מסת שריר אבל זה הגיע על חשבון גודל המוח.
לא משנה. הבנתי מה הולך (בערך) בזכות לו-בגה ועדי. הם כנראה השתמשו בחומרים יותר איכותיים והשכל שלהם לא הצטמק כמו אצלך.

שההייתי טבעי הייתי טבעי התחלתי חומרים ממאי 2011
עכשיו סייקל מסה ראשון בחיים שלי

שההייתי טבעי הייתי טבעי התחלתי חומרים ממאי 2011
עכשיו סייקל מסה ראשון בחיים שלי

אחרי שנתפסים בשקר פעם אחת, קשה להאמין פעם שנייה.
מצידי תזריק בטון לשרירים שלך זה באמת לא מעניין אותי. סתם מצחיק שאנשים אשכרה מתגאים שלקחו מקום ראשון בתחרות יופי ועוד עם עזרה מכל מיני חומרים מוזרים ואחרי זה עוד מתלהבים מעצמם ומספרים שהם מתאמנים 'טבעי'.

שהיית טבעי, בטח היית טבעי. זה לוגיקה לכרותי מוח?

מצידי תזריק בטון לשרירים שלך זה באמת לא מעניין אותי. סתם מצחיק שאנשים אשכרה מתגאים שלקחו מקום ראשון בתחרות יופי ועוד עם עזרה מכל מיני חומרים מוזרים ואחרי זה עוד מתלהבים מעצמם ומספרים שהם מתאמנים 'טבעי'.

אני בטוח שאם הייתי לוקח גם חומרים הייתי מגיע להישגים כמו שלו נכון ??
די כבר לחיות בסרט הזהה שחומרים זה מה שמביא אותך להישגים
זה רק האמצעי בשביל להמשיך את ההתקדמות של אותו בן אדם !!!!!!

לא צריך להאמין אני יוכח אחרי 3 חודשים של כלא עכשיו אני שבועיים באימונים
שבוע בסייקל מסה שזה פעם ראשונה זה יעבוד טוב מאוד
אני יעלה תמנות

אני בטוח שאם הייתי לוקח גם חומרים הייתי מגיע להישגים כמו שלו נכון ??
די כבר לחיות בסרט הזהה שחומרים זה מה שמביא אותך להישגים
זה רק האמצעי בשביל להמשיך את ההתקדמות של אותו בן אדם !!!!!!

חס וחלילה, אני לא מאחל לעצמי להיות עם כל כך הרבה שריר עליי. לא מצליח לראות מה יפה בזה האמת וזה לא מעניין אותי.
תלמד לקרוא לפני שאתה מגיב, אם היית עם יכולת הבנת הנקרא נמוכה כנראה שהיית מצליח להבין מה שכתבתי.

לא צריך להאמין אני יוכח אחרי 3 חודשים של כלא עכשיו אני שבועיים באימונים
שבוע בסייקל מסה שזה פעם ראשונה זה יעבוד טוב מאוד
אני יעלה תמנות

כלא בגיל שלך? אין ספק, ראוי ביותר לאלוף ישראל. גם כלא, גם שימוש בסטרואידים, נשמע כמו סיפור מעניין לסרט דרמטי 😃
מה שכן, אתה צריך ללמוד להתבטא, זה נראה כאילו שאתה כותב בגוגל טרנסלייט בשפה אחרת וזה מתרגם לך לעברית עקומה (השגיאות כתיב לא מפריעות לי).

חס וחלילה, אני לא מאחל לעצמי להיות עם כל כך הרבה שריר עליי. לא מצליח לראות מה יפה בזה האמת וזה לא מעניין אותי.
תלמד לקרוא לפני שאתה מגיב, אם היית עם יכולת הבנת הנקרא נמוכה כנראה שהיית מצליח להבין מה שכתבתי.

כלא בגיל שלך? אין ספק, ראוי ביותר לאלוף ישראל. גם כלא, גם שימוש בסטרואידים, נשמע כמו סיפור מעניין לסרט דרמטי 😃
מה שכן, אתה צריך ללמוד להתבטא, זה נראה כאילו שאתה כותב בגוגל טרנסלייט בשפה אחרת וזה מתרגם לך לעברית עקומה (השגיאות כתיב לא מפריעות לי).
אתה בנאדם רע וקנאי ,הוא לא עשה לך כלום.

ואווו ממש שיני אמסטף יש עליך.
למה אתה מרגיש שאתה צריך להשפיל אנשים אחרים בשביל להבהיר את הנקודה שלך?
זה שאתה לא מבין מה יפה בזה זה הופך את זה לפסול או נותן לך רשות ללעוג לאחרים?
ומה הקטע עם התחביר בכלל? זה הקטע שלך לצחוק על אחרים?

פשוט חבל...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית