עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה ממש לא נכון. אני לקחתי אנתרפולוגיה פיזיולוגית בתור קורס בחירה והביאו את כל הבסיס שהיינו צריכים בביולוגיה וגנטיקה כדי להבין את החומר הנלמד.מה זה משנה. אבולוציה זה נושא שאי אפשר ללמד בתיכון. (חוסר ברקע של שלל התחומים בביולוגיה אצל התלמידים)
איזה דיון משעשע.
זה אמיתי?
![]()
זה אמיתי?
זה ממש לא נכון. אני לקחתי אנתרפולוגיה פיזיולוגית בתור קורס בחירה והביאו את כל הבסיס שהיינו צריכים בביולוגיה וגנטיקה כדי להבין את החומר הנלמד.
אני לא בטוח כמה קורס כזה מתאים לתיכון בגלל כמות החומר, אבל מה שעשיתי ב-3 חודשים (סמסטר) אפשר בהחלט לפרוס לשנה ואולי שנתיים בתיכון ולהבין את הקונצפט.
לא מסוגל, תכשל. גם חלק מהתלמידים לא מסוגלים לעשות 3 יחידות במתמטיקה, אז מה נעשה? נחזיק להם את היד עד שיצליחו? זה כל הקטע בתעודות בגרות, זו מסננת אחת גדולה בדיוק כמו תואר ראשון באוניברסיטה. החזק מנצח, ולכן לא כולם מתקבלים לבית ספר לרפואה.אומנם אני באופן אישי אוהב ביולוגיה, וגם בחרתי במסלול של אנטומיה ופיזיולוגיה לבגרות, אבל תיקח בחשבון שאחוז מאוד גבוהה מהתלמידים בתיכון ממש לא מעוניין/מסוגל לזה.
לא מסוגל, תכשל. גם חלק מהתלמידים לא מסוגלים לעשות 3 יחידות במתמטיקה, אז מה נעשה? נחזיק להם את היד עד שיצליחו? זה כל הקטע בתעודות בגרות, זו מסננת אחת גדולה בדיוק כמו תואר ראשון באוניברסיטה. החזק מנצח, ולכן לא כולם מתקבלים לבית ספר לרפואה.
אנשים חלשים? אם בכל מלחמות ישראל לא הייתה יד ה' אתה חי בענן
צבא שניכנס לחודשיים להלחם נגד ארגון טרור ויוצא עם 11 הרוגים ורובם מדו"צים
צבא שנילחם בכמה חזיתות עם נשק שקיבל מעודפים של ארה"ב ומנצח
כמו שאמרתי כל אדם חושב שהוא חזק עד שמגיע הרגע הקשה
אין לי כוח להתחיל פה דיון על דת כי עד שלא תרגיש את זה על בשרייך אתה ל אתה לא תבין על מה אני מדבר.
זה אמיתי?
![]()
אם המדינה יהודית ואז דמוקרטית, אז צריך ללמד את התלמידים להרוג מחללי שבת והומוסקסואלים ורק אחרי זה לציין שיש כמה סמולנים שחושבים אחרת?אתה חיי במדינה יהודית ואז דמוקרטית,בטח שיהודים לא ילמדו מה שסותר את דתם.