הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

בתיכונים כבר לא לומדים על האבולוציה

אתה קורה על מה אתה מגיב? לא אמרתי שמה שהם ראו זה אמיתי.
שאלתי אותו למה זה מרגיז אותו שחיילים מזיעים ואומרים שזה ה' כשבעצם אלה החיילים שאומרים את אותם דברים.

• פותח/ת השרשור
מה זה משנה. אבולוציה זה נושא שאי אפשר ללמד בתיכון. (חוסר ברקע של שלל התחומים בביולוגיה אצל התלמידים)
זה ממש לא נכון. אני לקחתי אנתרפולוגיה פיזיולוגית בתור קורס בחירה והביאו את כל הבסיס שהיינו צריכים בביולוגיה וגנטיקה כדי להבין את החומר הנלמד.
אני לא בטוח כמה קורס כזה מתאים לתיכון בגלל כמות החומר, אבל מה שעשיתי ב-3 חודשים (סמסטר) אפשר בהחלט לפרוס לשנה ואולי שנתיים בתיכון ולהבין את הקונצפט.

זה אמיתי?

418921_3097037545540_1252150591_33196283_1314761252_n.jpg

אז ככה.

דבר ראשון הטיעון לא נכון מיסודו, זה שמשתמשים בו לא עושה אותו נכון, אני אומר עכשיו שיש לידו גלקסיה שהיא יקום מקביל לשלנו, בוא תוכיח שזה לא נכון.
חובת ההוכחה באה על הטוען.

דבר שני לא אכפת לי מה חיילים או סירטוני "קסמים ופלאים ראו כיצד עיני משה התגלו בשמיים!!!!!" אומרים, נמנע פיגוע? אני מודע לחיילים/שוטרים, הם אלו שעשו את זה אם החייל רוצה להודות בעצמו לה' שיעשה מה שבזין שלו, אדם אחר לא צריך להשיל מעשים על ישות.

דבר שלישי כמו שמשה אמר(וזאת חלק מהבעיה שלא מלמדים מדעים כמו שצריך) לתאוריה בהקשר מדעי יש אותה משמעות כמו תורה (תאוריית האבולוציה=תורת האבולוציה), בין אם אתה רוצה להאמין שאלוהים ברא את צורת החיים הראשונה או שהיא נוצרה מתהליך מדעי זה בחירה שלך, זה שתהליך האבולוציה קרה אי אפשר להתעלם.

ודבר אחרון, זה שאתה קורא את התנ"ך ומבין אותו בצורה מילולית זה חלק מהבעיה, ספר שנכתב לפני אלפי שנים, על ידי מי יודע כמה אנשים שלכל אחד יש אלף פרשנויות, ואם אתה זוכר מלמדים על כל מיני סתירות בתנ"ך ותיאורים שונים לגמרי של אותו אירוע.
כל י'-י"ב מסבירים לך את הסיפורים בתנ"ך בצורה של פרשנויות שמסבירות מה באמת קרה ואז תמיד לכולם יש אותה פליאה "וואו ביסודי זה נשמע לי כל כך תמים" אז כן, אויל כדי לעבור בגרות מספיק לקרוא ולהעתיק את הכתוב בצורה מודרנית יותר(זה מה שעשיתי, וקיבלית ציונים לא רעים בכלל) אבל כהשקפת עולם ודרך חיים אי אפשר לעשות את זה.

זה ממש לא נכון. אני לקחתי אנתרפולוגיה פיזיולוגית בתור קורס בחירה והביאו את כל הבסיס שהיינו צריכים בביולוגיה וגנטיקה כדי להבין את החומר הנלמד.
אני לא בטוח כמה קורס כזה מתאים לתיכון בגלל כמות החומר, אבל מה שעשיתי ב-3 חודשים (סמסטר) אפשר בהחלט לפרוס לשנה ואולי שנתיים בתיכון ולהבין את הקונצפט.

אומנם אני באופן אישי אוהב ביולוגיה, וגם בחרתי במסלול של אנטומיה ופיזיולוגיה לבגרות, אבל תיקח בחשבון שאחוז מאוד גבוהה מהתלמידים בתיכון ממש לא מעוניין/מסוגל לזה.

• פותח/ת השרשור
אומנם אני באופן אישי אוהב ביולוגיה, וגם בחרתי במסלול של אנטומיה ופיזיולוגיה לבגרות, אבל תיקח בחשבון שאחוז מאוד גבוהה מהתלמידים בתיכון ממש לא מעוניין/מסוגל לזה.
לא מסוגל, תכשל. גם חלק מהתלמידים לא מסוגלים לעשות 3 יחידות במתמטיקה, אז מה נעשה? נחזיק להם את היד עד שיצליחו? זה כל הקטע בתעודות בגרות, זו מסננת אחת גדולה בדיוק כמו תואר ראשון באוניברסיטה. החזק מנצח, ולכן לא כולם מתקבלים לבית ספר לרפואה.

מסננת? אוי נו.
עוד מישהו יקרא את זה ויחשוב שהתעודה הזאת אומרת משהו.

לא מסוגל, תכשל. גם חלק מהתלמידים לא מסוגלים לעשות 3 יחידות במתמטיקה, אז מה נעשה? נחזיק להם את היד עד שיצליחו? זה כל הקטע בתעודות בגרות, זו מסננת אחת גדולה בדיוק כמו תואר ראשון באוניברסיטה. החזק מנצח, ולכן לא כולם מתקבלים לבית ספר לרפואה.

אל תבין לא נכון אני מסכים איתך! לעומתך יש את משרד החינוך שפועל עפ"י מדיניות שונה לגמרי.

אני אישית חושב אם מסתכלים על זווית אחרת בתנך(אבל כמובן הזווית הזו לא זווית הפופולרית כי הרוב הולך כמו תוקי ולא רוצה להיסתכל בין השורות ,לחשוב מעבר) אפשר ללמצוא מכנה משותף ולא להגיע למצב להגיד שהשני הוא בולשיט...

אנשים חלשים? אם בכל מלחמות ישראל לא הייתה יד ה' אתה חי בענן
צבא שניכנס לחודשיים להלחם נגד ארגון טרור ויוצא עם 11 הרוגים ורובם מדו"צים
צבא שנילחם בכמה חזיתות עם נשק שקיבל מעודפים של ארה"ב ומנצח
כמו שאמרתי כל אדם חושב שהוא חזק עד שמגיע הרגע הקשה

אין לי כוח להתחיל פה דיון על דת כי עד שלא תרגיש את זה על בשרייך אתה ל אתה לא תבין על מה אני מדבר.

העיקר שאתה לא דתי.

---------- התגובה התווספה ב 01:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:46 ----------

😲:O:O:O:O:O:O:O:O

Jesus mary and jospeh!
אם היה את זה על המבחני בגרות שלי כנראה שהייתי צריך להשלים אותם היום..

אתה חיי במדינה יהודית ואז דמוקרטית,בטח שיהודים לא ילמדו מה שסותר את דתם.

אתה חיי במדינה יהודית ואז דמוקרטית,בטח שיהודים לא ילמדו מה שסותר את דתם.
אם המדינה יהודית ואז דמוקרטית, אז צריך ללמד את התלמידים להרוג מחללי שבת והומוסקסואלים ורק אחרי זה לציין שיש כמה סמולנים שחושבים אחרת?

לא!!! מה אתה דפוק???
צריך גם לשלול זכויות מנשים וערבים לפני זה, וכמובן להסביר שמי שלא גזען כלפי כל אחד שאינו יהודי הוא "לא יודע תורה"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית