הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ MusclePharm Assault Preworkout מישהו ניסה?

• פותח/ת השרשור gil.n
  • פורסם בתאריך
שמעתי שהוא לא רע. אבל כמו כל פורמולה אחרת היא מאבדת מהשימוש שלה עם שימוש ממושך.

לא ניסיתי , אבל מהפורמולות preworkout שניסיתי ולפי מה ששמעתי הן לא תופסות לזמן רב ובכללי רובם עולות ממש הרבה ולדעתי לא מצדיקות את הכסף עדיף לך קפאין פשוט לדעתי יותר זול ולי עזר הרבה יותר מ jack3d למשל

• פותח/ת השרשור
1 MR
יש 2 קופסאות, חשבתי להזמין עוד משהו חדש.. הבנתי שיש עוד מוצר חזק יותר, שדיברו עליו פה פעם לא זוכר את השם שלו רק.

כל כמה זמן יוצא איזה מוצר שמושך תשומת לב אם ה MR1 משחק לך טוב תמשיך איתו, בכל מקרה אני ניסיתי איזה משהו של דיימיטיז expand extreme pump מוצר פח אל תתקרב אליו .

1 MR
יש 2 קופסאות, חשבתי להזמין עוד משהו חדש.. הבנתי שיש עוד מוצר חזק יותר, שדיברו עליו פה פעם לא זוכר את השם שלו רק.

C4?

---------- התגובה התווספה ב 16:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:35 ----------

ואם אתה בראש של לבזבז כבר,אולי תקנה את החומרים של הפורמולה בנפרד ואז תרוויח משהו חזק פי 2 בפחות מחיר

גמני חושב לקחת אותו במימקום ה1MR אבל לפי מה שהבנתי הוא יותר טוב בתור Intra workout מאשר לפני האימון משהו כזה

טעם: מעולה fruit punch
רכיבים: בטא אלאנין, ארג'נין, קריאטין, קפאין (כמרכיב שולי) וכל השאר ניראה כמו משקה איזוטוני עם BCAA וגלוטמין. יש בו כל מיני גימיקים כמו ASTRAGIN שמוריד את רמת הסוכר בדם וCINNULIN שמעלה את רמת הספיגה של הקריאטין הארג'נין ושאר הויטמינים ועוד.
מתגאים בזה שאין 1,3 Dimethylamine כי לטענתם אחרי בוסט יש קראש גדול ושהגוף זקוק לחומרים תזונתיים ולא למגרים כמו 1,3.

קיבלתי כמה שקיות עם דוגמיות... המשקה טעים ומלא נפח (סקופ גדול) פיזית הרגשתי פאמפ וקצת עיקצוצים והיה נחמד אבל יש כמה דגלים אדומים כמו השיווק החסר פרופרציות והשם הבומבסטי שלא תואם את התוכן ושאר הגימיקים שלא מצדיקים את המחיר לטעמי.

• פותח/ת השרשור
זה רק 100 שקל, זה לא כזה יקר..
סוויט במבה, תודה.. אבל אין לי זמן לזה האמת.. אני קונה כי זה נחמד לפני אימון, ונותן קצת מוטיבציה לא יותר.. בנוסף ל"תוספים" שאני לוקח זה נחמד.

white flood
באמת חזק?.. דווקא נראלי מאוד נחמד ללכת עליו.. וגם חיסכוני. 100 מנות הגשה ב40 דולר, זה כלום.

CRAZE
Performance Fuel!*
The Ultimate In Pre-Workout Power!
אומרים שהוא יותר חזק מגק3
והרבה תגובות ביטיוב שממש מרוצים ממנו מוצר חדש חדש

מוצר טוב, לפעמים מרגיש אותו לפעמים בקושי ולפעמים בכלל לא
לי באופן אישי בחצי סקופ (כפי שמומלץ) נתן בראש פעם ראשונה
פעם שניה לא, פעם שלישית סקופ מלא -כלום, פעם רביעית 2 סקופים מלאים-כלום

לשתות קריאטין , פחמימה וחומצות אמינו לא ישפר שום דבר מעבר ללאכול כריך טונה בשו םצורה משמעותית (הייתרון באמצע אימון יכול להיות גדול יותר בגלל ספיגה אבל זה לא אמור לשנות לאדם מסודר)

הקטגוריה היחידה הרלוונטית לתוספים האלה זה גירוי המרצה וניוד אנרגייה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית