נק' מוניטין:
29
- 107
- 0
מגיל 17 מה כדאי להזריק שלא חזק מידי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מגיל 17 מה כדאי להזריק שלא חזק מידי
עדיף לעשן חשיש מאשר להזריק חומרים שאתה לא בטוח מה הם בכלל לגוףלהחביא אמפולות זה לא מה שאמור להדאיג אותו....
בימינו ילדים מחביאים חשיש בבית שלהם ואמפולות זה אמור להיות בעיה?
אני רוצה לזכות במר ישראל לנוער ובגיל 19 להתחרות במר עולם לנוער ויש לי את הנתוניםמה הסיבה שלך להתחיל להזריק בגיל 17 אם אפשר לשאול .. ?
אני מתכוון להפגיז שנה הבאה ולזכות והגובה מספיק לי אני מטר 80שמע אחי אין לא חזק מדי גם הכי חלש יפגע בך בגיל כזה ובמיוחד בגביהה שלך וגם במערכת ההורמונלית.
אם אתה לא חולה בראש ולא רוצה לתת טרור על הבמה אז פחות מגיל 21 אל תחשוב על זה כי יש לך עוד המון לגדול.
אני עובד בהרבה עבודות וכסף בא לי מהר ואני יכול לעשות בחודש 15 אלף אם אני מתאמץ ולהחביא זה לא בעיה ואני בן 16 גיל 17 אני אשקול 120 חטוב כרגע אני 94 חטובאתה בן 17, אתה גר עם ההורים (כמעט בטוח). רואים שלא באמת השקעת הרבה מחשבה. לא עלו לך לראש שאלות כמו: איפה לעזאזל תחביא את האמפולות? או שההורים מגבים אותך בעניין? (99.9% שלא)
אני מתחיל צבאמגיל 20 כי אני עושה עתודה ככה שיש זמן לגדול ולהזריק ויש מצב שאני גם לא אעשה צבא בגלל הפיתוח גוף או שאני אעבוד בשקם חחחחח העבודה הכי טובה להגיש אוכל ויש הנחותעם כול ההתלהבות ו הואוו שלך וזה בסדר ולגיטימי לנער שנכנס ומרגיש את ה"במה"
צא מזה ושכח מזה לפחות עד אחרי הצבא עם עוד תהיה פעיל בתחום
כרגע תצבור בשר טבעי ותתאמן חזק
ואתה יודע איזה נזקים עושה סטרואידים לטווח הארוך?לא, חשיש אתה יודע בדיוק מה הוא עושה ומה הנזקים שלו...
קיצר לפי המשפט הזה אתה כנראה לא יודע על מה אתה מדבר, אולי אתה לא יודע מה החומרים האלה עושים לגוף אבל יש אנשים שיודעים, לא צריך להיות בשביל זה גאון על אלה פשוט לקרוא ויש מה לקרוא...
אני אומר שלהחביא את האמפולות זה לא בעיה הבעיה היא שהוא רוצה להזריק אותם אבל בסדר בגילו גם אני חשבתי רק על הזרקות
לא, חשיש אתה יודע בדיוק מה הוא עושה ומה הנזקים שלו...
מה הוא עושה ומה הנזקים שלו ??