הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה כדאי להזריק

מגיל 17 מה כדאי להזריק שלא חזק מידי

עם כול ההתלהבות ו הואוו שלך וזה בסדר ולגיטימי לנער שנכנס ומרגיש את ה"במה"
צא מזה ושכח מזה לפחות עד אחרי הצבא עם עוד תהיה פעיל בתחום
כרגע תצבור בשר טבעי ותתאמן חזק

שמע אחי אין לא חזק מדי גם הכי חלש יפגע בך בגיל כזה ובמיוחד בגביהה שלך וגם במערכת ההורמונלית.
אם אתה לא חולה בראש ולא רוצה לתת טרור על הבמה אז פחות מגיל 21 אל תחשוב על זה כי יש לך עוד המון לגדול.

אתה בן 17, אתה גר עם ההורים (כמעט בטוח). רואים שלא באמת השקעת הרבה מחשבה. לא עלו לך לראש שאלות כמו: איפה לעזאזל תחביא את האמפולות? או שההורים מגבים אותך בעניין? (99.9% שלא)

להחביא אמפולות זה לא מה שאמור להדאיג אותו....
בימינו ילדים מחביאים חשיש בבית שלהם ואמפולות זה אמור להיות בעיה?

להחביא אמפולות זה לא מה שאמור להדאיג אותו....
בימינו ילדים מחביאים חשיש בבית שלהם ואמפולות זה אמור להיות בעיה?
עדיף לעשן חשיש מאשר להזריק חומרים שאתה לא בטוח מה הם בכלל לגוף

לא, חשיש אתה יודע בדיוק מה הוא עושה ומה הנזקים שלו...
קיצר לפי המשפט הזה אתה כנראה לא יודע על מה אתה מדבר, אולי אתה לא יודע מה החומרים האלה עושים לגוף אבל יש אנשים שיודעים, לא צריך להיות בשביל זה גאון על אלה פשוט לקרוא ויש מה לקרוא...
אני אומר שלהחביא את האמפולות זה לא בעיה הבעיה היא שהוא רוצה להזריק אותם אבל בסדר בגילו גם אני חשבתי רק על הזרקות

• פותח/ת השרשור
מה הסיבה שלך להתחיל להזריק בגיל 17 אם אפשר לשאול .. ?
אני רוצה לזכות במר ישראל לנוער ובגיל 19 להתחרות במר עולם לנוער ויש לי את הנתונים

---------- התגובה התווספה ב 12:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:53 ----------

שמע אחי אין לא חזק מדי גם הכי חלש יפגע בך בגיל כזה ובמיוחד בגביהה שלך וגם במערכת ההורמונלית.
אם אתה לא חולה בראש ולא רוצה לתת טרור על הבמה אז פחות מגיל 21 אל תחשוב על זה כי יש לך עוד המון לגדול.
אני מתכוון להפגיז שנה הבאה ולזכות והגובה מספיק לי אני מטר 80

---------- התגובה התווספה ב 12:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:54 ----------

אתה בן 17, אתה גר עם ההורים (כמעט בטוח). רואים שלא באמת השקעת הרבה מחשבה. לא עלו לך לראש שאלות כמו: איפה לעזאזל תחביא את האמפולות? או שההורים מגבים אותך בעניין? (99.9% שלא)
אני עובד בהרבה עבודות וכסף בא לי מהר ואני יכול לעשות בחודש 15 אלף אם אני מתאמץ ולהחביא זה לא בעיה ואני בן 16 גיל 17 אני אשקול 120 חטוב כרגע אני 94 חטוב

---------- התגובה התווספה ב 12:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:56 ----------

עם כול ההתלהבות ו הואוו שלך וזה בסדר ולגיטימי לנער שנכנס ומרגיש את ה"במה"
צא מזה ושכח מזה לפחות עד אחרי הצבא עם עוד תהיה פעיל בתחום
כרגע תצבור בשר טבעי ותתאמן חזק
אני מתחיל צבאמגיל 20 כי אני עושה עתודה ככה שיש זמן לגדול ולהזריק ויש מצב שאני גם לא אעשה צבא בגלל הפיתוח גוף או שאני אעבוד בשקם חחחחח העבודה הכי טובה להגיש אוכל ויש הנחות

אתה ילד מתלהב
בתור ילד מתלהב לשעבר אני יכול לומר לך חד וחלק - אל תיגע בכלום , תעשה לעצמך טובה ענקית.
ויותר מטובה - אתה תחסוך הרבה הרבה צרות...

לא, חשיש אתה יודע בדיוק מה הוא עושה ומה הנזקים שלו...
קיצר לפי המשפט הזה אתה כנראה לא יודע על מה אתה מדבר, אולי אתה לא יודע מה החומרים האלה עושים לגוף אבל יש אנשים שיודעים, לא צריך להיות בשביל זה גאון על אלה פשוט לקרוא ויש מה לקרוא...
אני אומר שלהחביא את האמפולות זה לא בעיה הבעיה היא שהוא רוצה להזריק אותם אבל בסדר בגילו גם אני חשבתי רק על הזרקות
ואתה יודע איזה נזקים עושה סטרואידים לטווח הארוך?
במיוחד לילד בן 17 שרק מחפש לגדול בשביל להרשים את הילדים בבית הספר

סייקל

אני לא מבין למה אתם תוקפים כל אחד בלי לשמוע מי הוא מה הוא ומה הוא רוצה.
אני יגיד לך בגדול אם אתה באמת רוצה להגיע רחוק שבדרך כלל המחשבה הזאת בארץ נעצרת אחרי כמה שנים שאתה מגלה שאין לאן להגיע ושזה לא שווה.. אתה חייב מקצוען אמיתי שיידריך אותך ולא לשמוע חוות דעת מאנשים שאין לך מושג מי הם ומה הם. בלי מקצוען שידריך אותך ויסביר לך שלב שלב לא תוכל להגיע רחוק אז קודם תחפש לך אחד כזה ואז תתחיל לחשוב על השאר

• פותח/ת השרשור
חחחח אני לא שאלתי מה דעתכם רק רציתי לדעת מה אתם ממליצים אבל כנראה שכולם פה חובבנים ולא מבינים ויש לי מי שידריך אותי פשוט הוא לא אומר לי מה אני אזריק בגיל 17 בגלל שיש זמן עד אז וחשבתי שאולי פה יוכלו לתת עצות או להמליץ

---------- התגובה התווספה ב 16:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:20 ----------

ואני לא רוצה לגדול בשביל להרשים אנשים אני במילא גדול פשוט אני רוצה להיות אלוף ויש לי את הנתונים

---------- התגובה התווספה ב 16:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:22 ----------

ואני לא מבין את אלה שמזריקים ולא מתחרים בשביל מה להרוס תבריאות אם אין מטרה

רגע ואם בנאדם אקראי באינטרנט יגיד לך מה להזריק? זה שיש לו צבע אדום בכינוי לא אומר שהוא מבין אתה באמת תסמוך על מישהו רק בגלל שהוא מנהל בפורום?

אז אתה בעצם אומר שאם יש מטרה אז שווה לסכן את הבריאות?

תקשיב,אם אתה כל-כך רוצה יש לך את כל המידע זמין ברשת פשוט שב ותקרא ותלמד לבד מה כן ומה לא.
אתה לא יכול לצפות שבפורום יתנו לך גיבוי להשתמש בחומרים האלה בגילך!

תבין שזה לא מתוך חובבנות אלא דווקא מתוך מקצועיות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית