הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה כדאי להזריק

חבר'ה דיי לקטול אותו. אני לא יודע מה הנתונים שלו או אם יש לו סיכוי להגיע לרמות הגבוהות בעולם, אבל הוא אומר שכן ולכן אני יוצא מנקודת הנחה כזאת.
אם הוא רוצה להגיע לשם הוא צריך להזריק לפני הגיל ה"מינימלי" שהוא 21.
זה לא פותר אותו מלקרוא מאמרים ולהבין את הנושא לעומק אבל במידה והוא אכן יכול להגיע לרמות הגבוהות - והוא מוכן לתת את ההשקעה הזאת, הוא צריך להזריק.

דוד, יש בנעוצים המון מידע. קרא אותם, תבין על מה מדובר ואם וכאשר יש לך שאלות תשאל אותן בפורום. אבל שאלות כלליות כמו מה כדאי להזריק לא יפיקו לך תשובה, ובטח לא אחת מספקת. הבסיס הוא הבנה. גם אם מישהו מאוד מאוד מבין יגיד לך בדיוק מה לעשות ואתה לא תבין איך הדברים עובדים - תצפה לכישלון בשלב כלשהו. לשנן כמויות ותזמונים של זריקות מבלי להבין את הנושא = נזק כמעט וודאי.

• פותח/ת השרשור
אתה 1.80, שוקל 94 קילו עם אחוז שומן נמוך?

יש מצב לראות תמונה?
פרסמתי 3 תמונות תראה

---------- התגובה התווספה ב 16:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:43 ----------

חבר'ה דיי לקטול אותו. אני לא יודע מה הנתונים שלו או אם יש לו סיכוי להגיע לרמות הגבוהות בעולם, אבל הוא אומר שכן ולכן אני יוצא מנקודת הנחה כזאת.
זה לא פותר אותו מלקרוא מאמרים ולהבין את הנושא לעומק אבל במידה והוא אכן יכול להגיע לרמות הגבוהות - והוא מוכן לתת את ההשקעה הזאת, הוא צריך להזריק.

דוד, יש בנעוצים המון מידע. קרא אותם, תבין על מה מדובר ואם וכאשר יש לך שאלות תשאל אותן בפורום. אבל שאלות כלליות כמו מה כדאי להזריק לא יפיקו לך תשובה, ובטח לא אחת מספקת. הבסיס הוא הבנה. גם אם מישהו מאוד מאוד מבין יגיד לך בדיוק מה לעשות ואתה לא תבין איך הדברים עובדים - תצפה לכישלון בשלב כלשהו. לשנן כמויות ותזמונים של זריקות מבלי להבין את הנושא = נזק כמעט וודאי.
תודה ושאלתי בביל לדעת מה יש זה לא אורמ שאני אזריק מה שיגידו אני פשוט רוצה לדעת כי אני הולך להזריק

---------- התגובה התווספה ב 16:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:44 ----------

רגע ואם בנאדם אקראי באינטרנט יגיד לך מה להזריק? זה שיש לו צבע אדום בכינוי לא אומר שהוא מבין אתה באמת תסמוך על מישהו רק בגלל שהוא מנהל בפורום?
אני רק שאלתי לא התכונתי לעשות אני רוצה לדעת מה יש אופציות

---------- התגובה התווספה ב 16:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:45 ----------

אז אתה בעצם אומר שאם יש מטרה אז שווה לסכן את הבריאות?

תקשיב,אם אתה כל-כך רוצה יש לך את כל המידע זמין ברשת פשוט שב ותקרא ותלמד לבד מה כן ומה לא.
אתה לא יכול לצפות שבפורום יתנו לך גיבוי להשתמש בחומרים האלה בגילך!

תבין שזה לא מתוך חובבנות אלא דווקא מתוך מקצועיות.
שווה למות אם יש מטרה זה עדיף מאשר להיות בנאדם מסכן שלא עושה כלום בחיים ורק דיבורים

• פותח/ת השרשור
הנה כמה תמונות שתראו שאני לא שמן

קבצים מצורפים

• Photo1124.jpg
    Photo1124.jpg
    KB 19.6 · צפיות: 248
  • Photo1171.jpg
    Photo1171.jpg
    KB 18.2 · צפיות: 290
  • Photo1250.jpg
    Photo1250.jpg
    KB 23.9 · צפיות: 286
  • Photo1222.jpg
    Photo1222.jpg
    KB 21.5 · צפיות: 267
  • Photo1252.jpg
    Photo1252.jpg
    KB 23.1 · צפיות: 304
דוד שמע מה אני יגיד לך אם אתה רוצה להגיע רחוק אתה צריך להזריק והרבה
ולהתחיל כמה שיותר מוקדם כמובן להיות אם בסיס טוב ולפי התמונות לפי דעתי שנה בהחלט מספיקה כדי להגיע לבסיס הזה, אם יש לך מישהו שמדריך אותך אז תשאל אותו מה אתה צריך להזריק אף אחד לא יקח עלייך אחריות המאמן שלך בטוח יודע יותר טוב מכולנו פה כי הוא יודע מה אתה עושה ואיך אתה מתאמן

ואני בן 16 אז תחשבו מה יהיה גיל 17 אם סטרואידים

מה יהיה?

אתה בגיל שגודלים יחסית מהר, לא מיצית את הפוטנציאל הטבעי שלך, חבל להרוס

יד 38 לא אמור לחשוב בכלל על להזריק
יש לך יותר מידי רוח במפרסים, רגליים טובות אבל חלק גוף עליון חסר עובי
אתה מחפש קיצורי דרך ומנסה לדבר כמו אלוף, אלוף לא מחפש קיצורי דרך
ואנבולים זה לא קיצור דרך

נערך לאחרונה:
אתה לא יכול לדעת בגיל 16 שיש לך פוטנציאל להתחרות באולימפיה.

וזה רק מראה כמה שהאנשים שאתה מתייעץ איתם לא מבינים מהחיים שלהם אם הם אמרו לך דבר כזה.

אתה תתחיל להזריק ובגיל 22 תגלה שדחפת לעצמך בית מרקחת שלם לגוף ואתה לא ברמה של בכלל להגיע לחו"ל, וכל החלומות שלך יתנפצו. לא חבל?

לא רוצה להשביז אותך אבל 99% אחוז שזה מה שיקרה וקרה להרבה לפניך.

• פותח/ת השרשור
אתה לא יכול לדעת בגיל 16 שיש לך פוטנציאל להתחרות באולימפיה.

וזה רק מראה כמה שהאנשים שאתה מתייעץ איתם לא מבינים מהחיים שלהם אם הם אמרו לך דבר כזה.

אתה תתחיל להזריק ובגיל 22 תגלה שדחפת לעצמך בית מרקחת שלם לגוף ואתה לא ברמה של בכלל להגיע לחו"ל, וכל החלומות שלך יתנפצו. לא חבל?

לא רוצה להשביז אותך אבל 99% אחוז שזה מה שיקרה וקרה להרבה לפניך.
אני רוצה להתחרות במר עולם לנוער שם כמעט בטוח אני אוכל להתחרות רק צריך להגיע לרמת חיטוב מסוימת ודחיסות שעד גיל 20 אני אשיג

---------- התגובה התווספה ב 18:43 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:36 ----------

מה יהיה?

אתה בגיל שגודלים יחסית מהר, לא מיצית את הפוטנציאל הטבעי שלך, חבל להרוס

יד 38 לא אמור לחשוב בכלל על להזריק
יש לך יותר מיד רוח במפרסים, רגליים טובות אבל חלק גוף עליון חסר עובי
אתה מחפש קיצורי דרך ומנסה לדבר כמו אלוף, אלוף לא מחפש קיצורי דרך
ואנבולים זה לא קיצור דרך
38 זה קטן בשביל הגוף שלי כי הרגליים דורשות היקף 43 והגב לפחות יד 40

---------- התגובה התווספה ב 18:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:43 ----------

וזה לא נראה טוב שאין פרופורציה

לדעתי אתה טיפה חי בסרט כרגע,
חוץ מקצת רגלים אין לך כמעט כלום...

תחזור עוד שנה, בכל מקרה אתה לא מתכוון להזריק כרגע, אז על מה הדיבור פה...
בכל מקרה בהצלחה...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יש לי הכל חוץ מידיים וזה לא עדכני

---------- התגובה התווספה ב 18:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:53 ----------

שנה שעברה הייתי שחיף אבל עכשיו יש לי גב כמו של מבוגרים שמפתחי גוף בתחרויות

---------- התגובה התווספה ב 19:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:54 ----------

לדעתי אתה טיפה חי בסרט כרגע,
חוץ מקצת רגלים אין לך כמעט כלום...

תחזור עוד שנה, בכל מקרה אתה לא מתכוון להזריק כרגע, אז על מה הדיבור פה...
בכל מקרה בהצלחה...
יודע מה אתה צודק אין לי כלום אולי עוד שנה יהיה משהו כרגע אני שחיף אבל עוד שנה יהיה משהו מטורף

---------- התגובה התווספה ב 19:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:04 ----------

ותודה

אז מה אתה רוצה?
אם אתה כזה סוס ומטורף סבבה.
אף אחד לא ימליץ לך כשאתה בן 16.
חפש מישהו אחר שמוכן לקחת אחריות.

אני לא מבין מה אתה רוצה שיגידו לך בדיוק?
יש לך בנעוצים ובפורום מלא דוגמאות לסייקלים טובים שאפשר לעשות. אתה לא הראשון שמעוניין לעשות אחד ולא האחרון, אך הנושא הזה כבר מוכר טוב.
אולי אתה מחפש שמישהו יגיד לך שזה בסדר לעשות סייקל ולך על זה? לא נראה לי שזה יקרה.
אני זוכר את עצמי בגיל 17, חשבתי שאני הכי מבין בעולם וגם רציתי לעשות סייקל, מזל שלא עשיתי את זה. בו נהיה מציאותיים, בגיל 17,18,19 רוב האנשים לא יודעים כלום מהחיים שלהם. עוד 5 שנים תבין שאני צודק.

כמה שנים אתה מתאמן? סה"כ אתה נראה לא רע בכלל, אתה בטוח שלא לקחת כלום עד עכשיו? קלן, אפדרין, פרו-הורמון?

• פותח/ת השרשור
מתאמן שנה לא לקחתי כלום ויש מצב שתשלח לי קישור עם הנעוצים האלה כי אני לא מוצא זזה כל מה שביקשתי תודה

---------- התגובה התווספה ב 21:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:51 ----------

לא משנה הסתדרתי

אם אתה חושב על סטרואידים בגיל הזה ומה שיגידו לך לא ישנה את דעתך אז תיקנה אנאבר זה בלי טסט ככה שהוא חלש יותר

להזריק

כמו שתיארתי לעצמי יותר גדול פה מחצי מהפורום ולפני זה רק יירו עליו!
יש לך רגליים מטורפות וגוף עם המון פוטנציאל!
אם תתן בראש אני רואה אותך מגיע רחוק!!
בכל מקרה כמו שאמרתי לך עם המאמן המקצוען שיסביר לך ויראה לך הכל סתם בזבוז זמן פה.
כל אחד שומע תשני זורק בדיחה ומצטרף גן ילדים..
שיהיה בהצלחה גבר ותעדכן עם תמונות

רגע ואם בנאדם אקראי באינטרנט יגיד לך מה להזריק? זה שיש לו צבע אדום בכינוי לא אומר שהוא מבין אתה באמת תסמוך על מישהו רק בגלל שהוא מנהל בפורום?
אז מה אני לא מבין כלום?! איזה בעסה חשבתי שאני מבין קצת. תודה שהבהרת את העיניין.

אני לא מסכים עם החלק של "צריך להזריק לפני הגיל המינימאלי" תחשוב עם יש לו פוטנציאל ויש לו! לא יודע עם הוא יצליח לממש אותו. תחשוב איך הוא יעוף על חומרים כאשר יהיה לו בסיס טוב בסביבות גיל 20. מה שבטוח פוטנציאל מנטאלי אין לו כרגע הוא ילד והוא לא יודע מה הוא רוצה מהחיים שלו ובטח אין מומשג מה נידרש על מנת להגשים את ה"חלום" שלו. ואני אפרט בסוף!!!
פרסמתי 3 תמונות תראה

---------- התגובה התווספה ב 16:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:43 ----------

תודה ושאלתי בביל לדעת מה יש זה לא אורמ שאני אזריק מה שיגידו אני פשוט רוצה לדעת כי אני הולך להזריק

---------- התגובה התווספה ב 16:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:44 ----------

אני רק שאלתי לא התכונתי לעשות אני רוצה לדעת מה יש אופציות

---------- התגובה התווספה ב 16:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:45 ----------

שווה למות אם יש מטרה זה עדיף מאשר להיות בנאדם מסכן שלא עושה כלום בחיים ורק דיבורים

ואני בן 16 אז תחשבו מה יהיה גיל 17 אם סטרואידים

יש לי הכל חוץ מידיים וזה לא עדכני

---------- התגובה התווספה ב 18:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:53 ----------

שנה שעברה הייתי שחיף אבל עכשיו יש לי גב כמו של מבוגרים שמפתחי גוף בתחרויות

---------- התגובה התווספה ב 19:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:54 ----------

יודע מה אתה צודק אין לי כלום אולי עוד שנה יהיה משהו כרגע אני שחיף אבל עוד שנה יהיה משהו מטורף

---------- התגובה התווספה ב 19:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:04 ----------

ותודה
אחי. אתה צריך להרגע אתה לא מוכן לזה עדיין. למרות שאין לי ספק שלא משנה מה יגידו לך אתה תעשה את זה בכל זאת!
כמו שתיארתי לעצמי יותר גדול פה מחצי מהפורום ולפני זה רק יירו עליו!
יש לך רגליים מטורפות וגוף עם המון פוטנציאל!
אם תתן בראש אני רואה אותך מגיע רחוק!!
בכל מקרה כמו שאמרתי לך עם המאמן המקצוען שיסביר לך ויראה לך הכל סתם בזבוז זמן פה.
כל אחד שומע תשני זורק בדיחה ומצטרף גן ילדים..
שיהיה בהצלחה גבר ותעדכן עם תמונות
אין שכל אין דאגות הא?!

טוב פותח הפוסט. אתה רוצה להתחיל להזריק כדי להגשים את החלום שלך ולהיות אלוף! אני מבין את הרצון. אבל אני יכול להגיד לך בוודאות אם תתחיל להזריק עכשיו לא רק שזה לא יקדם אותך להגשמת החלום זה רק יעכב אותך מהגשמת החלום. עם תתחיל לקחת חומרים עכשיו כאשר עדיין אין לך מסת בסיס מספקת אתה תכנס לסייקל תעלה במשקל תראה מצויין ואז שתפסיק את הסייקל אתה תחזור לגול הטבעי שלך ורוב הסיכויים שפחות מכך ולמה. אתה בגיל כזה שהמערכת ההורמונלית שלך עדיין לא בשלה.ואתה תגרום לה לנזק בלתי הפיך. כאשר אתה לוקח חומרים אתה גורם לגוף שלך להפסיק לייצר טסט באופן טבעי. כאשר זה קורה שהמערכת ההורמונלית שלך עדיין לא סיימה להתפתח אתה יכול לגרום לה לנזקים בלתי הפיכים שיכולים לפגוע בך בריאותית בצורה משמעותית. בקטע התחרותי זה יפגע בך כי לא תצליח להחזיק את המסה לאחר הסייקלים מפני שיהיו לך בעיות הורמונליות "לתחזק את המסה הזאת". שנית תשאל כל מתחרה חובבן ברמה גבוה. או כל מפתח גוף מקצועי. הם יגידו לך שמגיע הנקודה שבה אתה כבר לא יכול לרדת מחומרים מבלי לאבד מסה משמעותית ואז מה שנאלצים לשות זה cruse&blast כלומר תקופות של סייקל ותקופה של גשר רצוף בלי הפסקות. אתה רוצה שזה יקרה לך כבר בגיל 20-21? אתה רוצה ילדים? אתה רוצה לגדל משפחה בעתיד? זה לא יקרה עם כבר בגיל אתה תאלץ לצרוך חומרים בצורה הזאת מפני שלא יהיה לך זרע לעבר את אשתך לעתיד. אז נכון אתה עכשיו בן 17 מי חושב על הדברים האלה בכלל עכשיו. אתה רוצה להיות אלוף!!!! אני יודע שעכשיו זה נראה רחוק ולא חושב אבל אני יכול לומר שלך שממרום שנותי (בהשוואה אליך) מה שנראה ורוד עכשיו יכול להיות שחור אחרכך. והשקפות ומטרות בחיים משתנות. יש לך פוטנציאל זה נכון אבל זה לא אומר שלא תוכל לממש אותו בלי לקחת חומרים עכשיו. ואף אחד לא מבטיח לך שכן תממש אותו עם כן תתחיל לקחת חומרים עכשיו. אני יכול להגיד לך לדוגמא שרוני קולמן הגדול לא התחיל ען חומרים עד שהוא היה בשנות העשרים המאוחרות שלו. אז נכון אתה לא רוני קולמן אבל זה לא אומר שלא תהיה מפתח גוף מוצלח בלי להכנס לחומרים כלכך מוקדם. בוא תפעיל קצת שיקול דעת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית