נק' מוניטין:
29
- 107
- 0
מגיל 17 מה כדאי להזריק שלא חזק מידי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פרסמתי 3 תמונות תראהאתה 1.80, שוקל 94 קילו עם אחוז שומן נמוך?
יש מצב לראות תמונה?
תודה ושאלתי בביל לדעת מה יש זה לא אורמ שאני אזריק מה שיגידו אני פשוט רוצה לדעת כי אני הולך להזריקחבר'ה דיי לקטול אותו. אני לא יודע מה הנתונים שלו או אם יש לו סיכוי להגיע לרמות הגבוהות בעולם, אבל הוא אומר שכן ולכן אני יוצא מנקודת הנחה כזאת.
אם הוא רוצה להגיע לשם הוא צריך להזריק לפני הגיל ה"מינימלי" שהוא 21.
זה לא פותר אותו מלקרוא מאמרים ולהבין את הנושא לעומק אבל במידה והוא אכן יכול להגיע לרמות הגבוהות - והוא מוכן לתת את ההשקעה הזאת, הוא צריך להזריק.
דוד, יש בנעוצים המון מידע. קרא אותם, תבין על מה מדובר ואם וכאשר יש לך שאלות תשאל אותן בפורום. אבל שאלות כלליות כמו מה כדאי להזריק לא יפיקו לך תשובה, ובטח לא אחת מספקת. הבסיס הוא הבנה. גם אם מישהו מאוד מאוד מבין יגיד לך בדיוק מה לעשות ואתה לא תבין איך הדברים עובדים - תצפה לכישלון בשלב כלשהו. לשנן כמויות ותזמונים של זריקות מבלי להבין את הנושא = נזק כמעט וודאי.
אני רק שאלתי לא התכונתי לעשות אני רוצה לדעת מה יש אופציותרגע ואם בנאדם אקראי באינטרנט יגיד לך מה להזריק? זה שיש לו צבע אדום בכינוי לא אומר שהוא מבין אתה באמת תסמוך על מישהו רק בגלל שהוא מנהל בפורום?
שווה למות אם יש מטרה זה עדיף מאשר להיות בנאדם מסכן שלא עושה כלום בחיים ורק דיבוריםאז אתה בעצם אומר שאם יש מטרה אז שווה לסכן את הבריאות?
תקשיב,אם אתה כל-כך רוצה יש לך את כל המידע זמין ברשת פשוט שב ותקרא ותלמד לבד מה כן ומה לא.
אתה לא יכול לצפות שבפורום יתנו לך גיבוי להשתמש בחומרים האלה בגילך!
תבין שזה לא מתוך חובבנות אלא דווקא מתוך מקצועיות.
ואני בן 16 אז תחשבו מה יהיה גיל 17 אם סטרואידים
אני רוצה להתחרות במר עולם לנוער שם כמעט בטוח אני אוכל להתחרות רק צריך להגיע לרמת חיטוב מסוימת ודחיסות שעד גיל 20 אני אשיגאתה לא יכול לדעת בגיל 16 שיש לך פוטנציאל להתחרות באולימפיה.
וזה רק מראה כמה שהאנשים שאתה מתייעץ איתם לא מבינים מהחיים שלהם אם הם אמרו לך דבר כזה.
אתה תתחיל להזריק ובגיל 22 תגלה שדחפת לעצמך בית מרקחת שלם לגוף ואתה לא ברמה של בכלל להגיע לחו"ל, וכל החלומות שלך יתנפצו. לא חבל?
לא רוצה להשביז אותך אבל 99% אחוז שזה מה שיקרה וקרה להרבה לפניך.
38 זה קטן בשביל הגוף שלי כי הרגליים דורשות היקף 43 והגב לפחות יד 40מה יהיה?
אתה בגיל שגודלים יחסית מהר, לא מיצית את הפוטנציאל הטבעי שלך, חבל להרוס
יד 38 לא אמור לחשוב בכלל על להזריק
יש לך יותר מיד רוח במפרסים, רגליים טובות אבל חלק גוף עליון חסר עובי
אתה מחפש קיצורי דרך ומנסה לדבר כמו אלוף, אלוף לא מחפש קיצורי דרך
ואנבולים זה לא קיצור דרך
יודע מה אתה צודק אין לי כלום אולי עוד שנה יהיה משהו כרגע אני שחיף אבל עוד שנה יהיה משהו מטורףלדעתי אתה טיפה חי בסרט כרגע,
חוץ מקצת רגלים אין לך כמעט כלום...
תחזור עוד שנה, בכל מקרה אתה לא מתכוון להזריק כרגע, אז על מה הדיבור פה...
בכל מקרה בהצלחה...
אז מה אני לא מבין כלום?! איזה בעסה חשבתי שאני מבין קצת. תודה שהבהרת את העיניין.רגע ואם בנאדם אקראי באינטרנט יגיד לך מה להזריק? זה שיש לו צבע אדום בכינוי לא אומר שהוא מבין אתה באמת תסמוך על מישהו רק בגלל שהוא מנהל בפורום?
אני לא מסכים עם החלק של "צריך להזריק לפני הגיל המינימאלי" תחשוב עם יש לו פוטנציאל ויש לו! לא יודע עם הוא יצליח לממש אותו. תחשוב איך הוא יעוף על חומרים כאשר יהיה לו בסיס טוב בסביבות גיל 20. מה שבטוח פוטנציאל מנטאלי אין לו כרגע הוא ילד והוא לא יודע מה הוא רוצה מהחיים שלו ובטח אין מומשג מה נידרש על מנת להגשים את ה"חלום" שלו. ואני אפרט בסוף!!!חבר'ה דיי לקטול אותו. אני לא יודע מה הנתונים שלו או אם יש לו סיכוי להגיע לרמות הגבוהות בעולם, אבל הוא אומר שכן ולכן אני יוצא מנקודת הנחה כזאת.
אם הוא רוצה להגיע לשם הוא צריך להזריק לפני הגיל ה"מינימלי" שהוא 21.
זה לא פותר אותו מלקרוא מאמרים ולהבין את הנושא לעומק אבל במידה והוא אכן יכול להגיע לרמות הגבוהות - והוא מוכן לתת את ההשקעה הזאת, הוא צריך להזריק.
דוד, יש בנעוצים המון מידע. קרא אותם, תבין על מה מדובר ואם וכאשר יש לך שאלות תשאל אותן בפורום. אבל שאלות כלליות כמו מה כדאי להזריק לא יפיקו לך תשובה, ובטח לא אחת מספקת. הבסיס הוא הבנה. גם אם מישהו מאוד מאוד מבין יגיד לך בדיוק מה לעשות ואתה לא תבין איך הדברים עובדים - תצפה לכישלון בשלב כלשהו. לשנן כמויות ותזמונים של זריקות מבלי להבין את הנושא = נזק כמעט וודאי.
פרסמתי 3 תמונות תראה
---------- התגובה התווספה ב 16:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:43 ----------
תודה ושאלתי בביל לדעת מה יש זה לא אורמ שאני אזריק מה שיגידו אני פשוט רוצה לדעת כי אני הולך להזריק
---------- התגובה התווספה ב 16:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:44 ----------
אני רק שאלתי לא התכונתי לעשות אני רוצה לדעת מה יש אופציות
---------- התגובה התווספה ב 16:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:45 ----------
שווה למות אם יש מטרה זה עדיף מאשר להיות בנאדם מסכן שלא עושה כלום בחיים ורק דיבורים
ואני בן 16 אז תחשבו מה יהיה גיל 17 אם סטרואידים
אחי. אתה צריך להרגע אתה לא מוכן לזה עדיין. למרות שאין לי ספק שלא משנה מה יגידו לך אתה תעשה את זה בכל זאת!יש לי הכל חוץ מידיים וזה לא עדכני
---------- התגובה התווספה ב 18:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:53 ----------
שנה שעברה הייתי שחיף אבל עכשיו יש לי גב כמו של מבוגרים שמפתחי גוף בתחרויות
---------- התגובה התווספה ב 19:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:54 ----------
יודע מה אתה צודק אין לי כלום אולי עוד שנה יהיה משהו כרגע אני שחיף אבל עוד שנה יהיה משהו מטורף
---------- התגובה התווספה ב 19:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:04 ----------
ותודה
אין שכל אין דאגות הא?!כמו שתיארתי לעצמי יותר גדול פה מחצי מהפורום ולפני זה רק יירו עליו!
יש לך רגליים מטורפות וגוף עם המון פוטנציאל!
אם תתן בראש אני רואה אותך מגיע רחוק!!
בכל מקרה כמו שאמרתי לך עם המאמן המקצוען שיסביר לך ויראה לך הכל סתם בזבוז זמן פה.
כל אחד שומע תשני זורק בדיחה ומצטרף גן ילדים..
שיהיה בהצלחה גבר ותעדכן עם תמונות