הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה כדאי להזריק

אני לא מסכים עם החלק של "צריך להזריק לפני הגיל המינימאלי" תחשוב עם יש לו פוטנציאל ויש לו! לא יודע עם הוא יצליח לממש אותו. תחשוב איך הוא יעוף על חומרים כאשר יהיה לו בסיס טוב בסביבות גיל 20. מה שבטוח פוטנציאל מנטאלי אין לו כרגע הוא ילד והוא לא יודע מה הוא רוצה מהחיים שלו ובטח אין מומשג מה נידרש על מנת להגשים את ה"חלום" שלו. ואני אפרט בסוף!!!
יודע מה, אני חוזר בי, ואפרט.
לא השתכנעתי שצריך \ לא צריך להזריק בגיל מוקדם על מנת להגיע לרמות הגבוהות.
אבל אכן אמרתי משהו שלא מבוסס על עובדות ושכנעת אותי שאני באמת לא יודע. אולי במקרה צדקתי, אולי גם לא, אבל אני חוזר בי מדבריי מכיוון שאני מסיק מהמשך הדיון הנ"ל שאני פשוט לא יודע מספיק על מנת לקבוע.
ההיגיון שלי אמר לי שכנראה שהחבר'ה באולימפיה התחילו להזריק לפני גיל 21, אבל תכלס אחרי שקראתי את המשך הדיון הבנתי שיש מצב שאולי לא. וגם, עם כל הכבוד לדוד, שאין ספק שהוא מוכשר ויש לו פוטנציאל אדיר - אפשר להגיד שעל כל אחד שבאמת הגיע לרמות הכי גבוהות בעולם יש איזה 1000 עם פוטנציאל דומה שלא הגיעו לשם, מאלף ואחת סיבות. ככה שכאשר מדובר בבריאות ונזקים לכל החיים, כדאי להיות זהיר ולחקור כל דבר על היסוד.

לדוד - אין לי איך לעזור לך מקצועית, אבל מה שרשמתי בנושא ההבנה של הנושא - תקף. אתה חייב להבין מה אתה עושה, במיוחד בנושא כזה.
בהצלחה

שכח מזה , תתחיל רק אחרי גיל 20 בינתיים תתאמן חזק כמה שאתה יכול תשתמש בתוספי תזונה למיניהם,תפריט במאזן קלוריות חיובי ,הרבה חלבון המון מים ,בקיצור טבעי לחלוטין .
לא מבין את הילדים האלה שרצים להשתמש בחומרים !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית