הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בחיטוב

• פותח/ת השרשור plock88
  • פורסם בתאריך

plock88

משתמש פעיל
681
2
נק' מוניטין:
181
681
2
גרייט שייפ
כמה ימים לא נשקלתי והחלטתי להישקל,לראות אם אני עדיין בכיוון טוב.
נשקלתי לפני יומיים היה - 81.0 ק"ג
אתמול גם 81.0 ק"ג, בסוף שבוע שעבר היה 80.5 ק"ג ולא שיניתי כלום בדיאטה,מלבד זה שהיה לי יום העמסה בשבת. עליתי בנוזלים,אבל הגיוני ש4 ימים ולא ירדו נוזלים ??
בכל מקרה,אני נשקל היום בבוקר וראיתי 80.3 ק"ג ,הסבר?

-אני יודע שלא טוב להישקל כל יום,אלא חד שבועי +/- ,אבל רק רציתי להיות "עם היד על הדופק" כי ראיתי שאין ירידה. אז זה כנראה נוזלים ? אם לא,הסבר הגיוני אחר?
תודה

לא רואה שום הסבר חוץ מנוזלים אחי .. איך אתה עושה את ההעמסות שלך ? אולי אתה מתפזר ובגלל זה העלייה

• פותח/ת השרשור
לא נווה..עושה כמו שצריך העמסות,אין שטויות
500 קל' מעל תחזוקה, שומן מינימום,פחמימה כמה שנכנס(יצא לי באזור 470 ג' פחמ') וחלבון באזור 140-150 ג'.
אבל היום ראיתי ירידה אז אני מבסוט חח,כנראה נוזלים..קראתי לא מזמן שאחרי יום העמסה בין 1-4 ימים שיכול לקחת ירידה בנוזלים.

• פותח/ת השרשור
כרגע אני צורך בכל יום 2050 קלוריות..כל יום אימון (אנאירובי/אירובי) ושורף 300 קלוריות +/-
RMR יוצא משהו כמו 2250 ,יוצא כ500 קלוריות ליום
ובהעמסה האחרון צרכתי בלי אימון ביום שבת משהו כמו 2800 קלוריות

קשה להסביר למה 4 ימים אחרי העמסה נשארת אותו משקל
יתכן ואכלת יותר בהעמסה או באימונים/בימים אלו שרפת פחות ממה שמחושב לך ו/או בצירוף שאכלת יותר ממה שמחושב לך אחרי ההעמסה

הגיוניי יומיים להיות על אותו משקל או יותר אחרי העמסה
אם אתה יורד מאז אז אין לך מה לדאוג לדעתי

• פותח/ת השרשור
אוקי סבבה.היום ראיתי ירידה של 700 ג' מלפני יומיים. נחכה נראה מה יהיה עוד יומיים שלושה אני אבדוק שוב.

אני אישית אחרי העמסה שבועית, רק אחרי 4-5 ימים הייתי חוזר למשקל שלפני העמסה ואז ב2-3 ימים שאחרי הייתי מגיע לעוד קילו +\- פחות...

• פותח/ת השרשור
גם אני ככה..
היום נשקלתי גם , 79.8/9 , פחות 300-400 ג' מאתמול, בהתחשב בעובדה שאני שבוע אחרי העמסה- במשך 5 ימים אני על משקל פחות או יותר זהה ואז ירדתי ביומיים האחרונים 1 ק"ג.

כיף לכם שאתם מצליחים לשלוט בהעמסה אני אישית זה הדבר הכי קשה בחיטוב בשבילי ...
שבוע שעבר ויתרתי על העמסה כי התאיישתי ממנה השבוע הגעתי להעמסה עם תפריט מסודר שיהיה מבוקר אבל אין לא עובד אני לא שולט באוכל עליתי 9 קילו מאתמול עד היום וזה רק בינתיים ;maeq

• פותח/ת השרשור
חחח:sarcastic:
תמיד אני מוסיף איזה עוגייה,איזה כף-שתיים של גלידה בקטנה,משהו קטן בשביל הצ'יט..כשיום העמסה מגיע,כבר באמת יש לי צורך בלתי נדחף להכניס רק ספגטי ואורז ותפוחי אדמה וכאלה,אין חשק אפילו לגעת בשוקולד וכו'..
ביום יום כן,אתמול הייתי במסעדה והזמנתי כמובן אפונה וגזר וחזה עוף,ובקינוח המשפחה התענגה על סופלה שוקולד..וואו,פשוט רציתי לרצוח את המלצרית שהביאהה את זה;azban

• פותח/ת השרשור
אני יודע שדיברת לשיקגו^,
אבל אתה מדבר על העמסות של כמה שעות ? , הכוונה..לא לפרוס את הארוחות לאורך כל היום?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית