הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון קראתי ספר stronglift של mehdi . הדרך היחידה לגדול זה כוח ?

מצב
השרשור נעול

Apostute

משתמש פעיל
420
7
נק' מוניטין:
84
420
7
בחנייה כרגע
הוא מסביר שאנשים בחדר כושר מבזבזים את הזמן שלהם עם תוכניות מפוצלות שמבודדות שרירים ושרק מעטים עם גנים יוצאי דופן או כאלה שמשתמשים בסטרואידים יכולים באמת לגדול מהם.

הוא נותן כל מיניי קטעים מהביאוגרפיה של שוורצנגר ועוד כמה רציניים, שבעצם בה להגיד שגם הם עשו כוח ולא תוכנית מפוצלות.

הדרך שהוא אומר זה 5X5 עם אותם תרגילים בדיוק כמו ב SS רק במקום PC הוא ממליץ על הברבל ראו .

אתם מתחילים עם 5X5 אחרי שתי RELOADING בתרגיל מסויים אתם עוברים ל 3X5 (שלוש סטים) ואז שוב אחרי 2 RELOADING אתם עוברים ל 1X5 (סט אחד ) .

אחרי שמיציתם את התוכנית (בהנחה שעלייתם במשקלי העבודה ) אתם עוברים לתוכנית לינארית עם התקדמות שבועית .ואחרי התוכנית הזאת תוכנית למקדמים שהיא בלשבים . ( לא פירט על זה )

זאת באמת הדרך לגדול אם אתה מתאמן טבעי ?

דיון מהנה 😃

נערך לאחרונה:
כמתאמן מתחיל אז כן, תוכנית כוח כנראה תיתן יותר גדילה מאשר תוכנית רגילה.
למרות שאם לא עושים כוח, זה לא אומר שצריך לעשות פיצולים, אפשר לעשות FBW ולפי דעתי זה יכול לתת כמעט את אותה הגדילה כמו תוכנית כוח.
פשוט צריך לדעת מתי להעלות נפח (ולעלות נפח זה אומר גם לפצל)

זאת ממש לא הדרך היחידה , אבל בשביל מתאמן מתחיל היא מוכחת כהכי אפקטיבית ולדעתי גם מומלצת למתאמנים מתקדמים למרות שהמטרה שלי זה בעיקר הכוח תלוי מה המטרות שלך

כל אחד והגוף שלו , לדעתי הדבר שהכי משפיע על גדילה כזאת או אחרת זה התפריט ... אם זה אימון כוח ואם זה אימון מפוצל זה פחות משנה

מהדי (??) אידיוט שלא העלה רעיון מקורי אחד במשך כל חייו. סוף דיון.

מהדי (??) אידיוט שלא העלה רעיון מקורי אחד במשך כל חייו. סוף דיון.

לא חייבים לעלות רעיונות מקוריים כדי להיות מאמן טוב.

אבל הבאסה עם מהדי שהוא מילא תאימייל שלי בספאם מזיין את המוח ומנסה למכור ספרים שלא שווים הרבה.

מי אמר לך שהוא מאמן טוב? ומה הקשר למה שכתב פותח האשכול?

מהדי הוא איש מכירות טוב וזה הכל. הזיוני שכל שלו על ה"דרך היחידה לגדול/להתאמן" לא מעניינים.

• פותח/ת השרשור
מי אמר לך שהוא מאמן טוב? ומה הקשר למה שכתב פותח האשכול?

מהדי הוא איש מכירות טוב וזה הכל. הזיוני שכל שלו על ה"דרך היחידה לגדול/להתאמן" לא מעניינים.

חחח כן אבל זה התגובות שרציתי מימכם . ולא האם האדי הוא מאמן טוב או לא

לא הייתי אומר שזאת הדרך היחידה.. אפשר להגיד שהרוב של המתאמנים בחדר כושר הממוצע לא מתעסקים ולא התעסקו בעבר עם אימוני כוח והם גדלו יפה מכל הפיצולים למיניהם. אני חושב שזאת פשוט עוד דרך, להתחיל עם אימוני כוח ובהמשך לשלב יותר פיצולים, והדרך הזאת עובדת גם. לגבי מתאמן מתחיל הדעות(ממה שאני קראתי ושמעתי מאנשים שמבינים עניין) חלוקות לגבי האם כדי לו להתחיל עם כוח או להתחיל להתאמן AB/FBW מהתחלה עם לא פחות מ6 חזרות. בשורה התחתונה שתי הדרכים מובילות לתוצאות אם אתה אוכל נכון ונח מספיק ומבצע תרגילים מורכבים בטכניקה נכונה ומעלה משקלים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית