עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לה חגורה 👏נדיר !
אני מתפלא שההיא בצד בכלל מצליח להרים את ה25
הפורום תמיד ידע לעסוק בעיקר. שכחתם להתייחס לTRX שתלוי שם!
בכל מקרה, לא הבנתי למה אי אפשר בתחרות של הפווארליפטיג בארץ לשים 2 סטנדים ולעשות משם סקוואט ומי שנכשל פשוט זורק אחורה כמוהו...(וגם מי שמצליח אפשר)
למה נראה לך שכל מתחרה ייכשל? אם לא נכשלת אתה מחזיר בעזרת הספוטרים את המוט למקום וכן אם תכשל זה מה שיעשו , זה מה שעושים בתחרויות שלא מוציאים ממונוליפט ומוציאים מסטנד, זה עדיף על תחרות ללא סקוואט שזה לדעתי (ודי בטוח שלדעת רוב הצופים) התרגיל הכי מעניין...
וכן אם מישהו חס וחלילה מישהו נפטר* או ייצא על כסא גלגלים , ביטוח חוק הספורט מה שהבנתי שיש בתחרות הזאת גם מבטח דברים כאלו אמנם לא יכול לתקן אבל אתה מכוסה גם נגד דברים כאלו. בנתיים ממה שידוע לי וויטליפטרים אולימפיים מסקביטים מעמודים רגילים וזורקים את המוט אחורה לא שמעתי בחיים על פציעה רצינית מדבר כזה אבל אני מסכים עם זה שזה מסוכן כי אף אחד לא רגיל להכשל ככה. בלי קשר אף אחד לא ייכנס תחת 300 קילו , רק אופק יכול והוא לא יעשה את זה בארץ.
ואם הוא נפצע באמצע דדליפט וזורק בכוונה? זה לא בסדר?
ואם הוא נפצע באמצע דדליפט וזורק בכוונה? זה לא בסדר?
היא אמרה לזרוק על הרצפה. לא על ספוטרים.בדדליפט הוא לא זורק את המוט על הספוטרים, שעלולים לא להנות כ"כ מפגיעה של מוט כבד...
לא קראתי מילה ממה שדיברתם על ביטוח. אבל אתם בעצם מעודדים פציעה. זה יפה.בדדליפט זריקת מוט = פסילת כניסה.
לא משנה מאיזה סיבה - פציעה, איבוד שווי משקל, טעות, חוסר אחיזה.