הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 0 to 600 lbs squat in 30 seconds

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
הפורום תמיד ידע לעסוק בעיקר. שכחתם להתייחס לTRX שתלוי שם!

הפורום תמיד ידע לעסוק בעיקר. שכחתם להתייחס לTRX שתלוי שם!

זה הסקשן של hadash הוא מתאמן שם מאחורה.

בכל מקרה, לא הבנתי למה אי אפשר בתחרות של הפווארליפטיג בארץ לשים 2 סטנדים ולעשות משם סקוואט ומי שנכשל פשוט זורק אחורה כמוהו...(וגם מי שמצליח אפשר)

איזה בור? ולמה אי אפשר לזרוק בלואובר?
שהייתי ליצן מתאמן בלי כלוב, עדיין הייתי עושה סקוואט וזורק אחורה אם הייתי נכשל (עד שנמאס לאנשים שם והם החליטו לצעוק עליי)

פה אני לא נכשל אבל אפילו הייתי לוקח מהבנץ, לא היה לי כלוב...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
דוגרי זאת כנראה טכניקה שצריך לעבוד עליה אבל בעיקרון זה לא כזה קשה טכנית כי המוט מחלק אחורה והגוף קדימה...

בכל מקרה, לא הבנתי למה אי אפשר בתחרות של הפווארליפטיג בארץ לשים 2 סטנדים ולעשות משם סקוואט ומי שנכשל פשוט זורק אחורה כמוהו...(וגם מי שמצליח אפשר)

גאוני......
אחרי כל מתחרה יקח כ-5 דקות לפרק את המוט, להעלות אותו על עמודים ולהרכיב מחדש.
וגם להביא סט ספוטרים חדשים, כי הקודמים נפצעו כשעף אליהם מוט 200 (או 300) ק"ג.

אבל זה בקטנה, יש ביטוח - הוא יכסה את הכל ויתקן לכולם וגם אם מישהו חס וחלילה נפתר או יצא על כיסא גלגלים - גם את זה הביטוח יתקן.

;azban
יהרוג במו ידי את מי שיעיז לזרוק מוט לאחור בתחרות, במידה ותתקיים כזאת בארץ.
לא יכול לקום? תצעק ויעזרו לך.

למה נראה לך שכל מתחרה ייכשל? אם לא נכשלת אתה מחזיר בעזרת הספוטרים את המוט למקום וכן אם תכשל זה מה שיעשו , זה מה שעושים בתחרויות שלא מוציאים ממונוליפט ומוציאים מסטנד, זה עדיף על תחרות ללא סקוואט שזה לדעתי (ודי בטוח שלדעת רוב הצופים) התרגיל הכי מעניין...
וכן אם מישהו חס וחלילה מישהו נפטר* או ייצא על כסא גלגלים , ביטוח חוק הספורט מה שהבנתי שיש בתחרות הזאת גם מבטח דברים כאלו אמנם לא יכול לתקן אבל אתה מכוסה גם נגד דברים כאלו. בנתיים ממה שידוע לי וויטליפטרים אולימפיים מסקביטים מעמודים רגילים וזורקים את המוט אחורה לא שמעתי בחיים על פציעה רצינית מדבר כזה אבל אני מסכים עם זה שזה מסוכן כי אף אחד לא רגיל להכשל ככה. בלי קשר אף אחד לא ייכנס תחת 300 קילו , רק אופק יכול והוא לא יעשה את זה בארץ.

למה נראה לך שכל מתחרה ייכשל? אם לא נכשלת אתה מחזיר בעזרת הספוטרים את המוט למקום וכן אם תכשל זה מה שיעשו , זה מה שעושים בתחרויות שלא מוציאים ממונוליפט ומוציאים מסטנד, זה עדיף על תחרות ללא סקוואט שזה לדעתי (ודי בטוח שלדעת רוב הצופים) התרגיל הכי מעניין...
וכן אם מישהו חס וחלילה מישהו נפטר* או ייצא על כסא גלגלים , ביטוח חוק הספורט מה שהבנתי שיש בתחרות הזאת גם מבטח דברים כאלו אמנם לא יכול לתקן אבל אתה מכוסה גם נגד דברים כאלו. בנתיים ממה שידוע לי וויטליפטרים אולימפיים מסקביטים מעמודים רגילים וזורקים את המוט אחורה לא שמעתי בחיים על פציעה רצינית מדבר כזה אבל אני מסכים עם זה שזה מסוכן כי אף אחד לא רגיל להכשל ככה. בלי קשר אף אחד לא ייכנס תחת 300 קילו , רק אופק יכול והוא לא יעשה את זה בארץ.

באף ארגון לא זורקים את המוטות על הרצפה בסקוואט.
יתרה מזאת, בחוקים של IPF, WPC, GPC יש סעיף ענישה (עד לפסילה) למי שזרק את המוט בכוונה.
;azban

בוייטליפטינג אין שומרים מאחורה!

שני המתחרים נפצעו.....

נ.ב. אין מילה "מסקביטים" בשפה העברית.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
ואם הוא נפצע באמצע דדליפט וזורק בכוונה? זה לא בסדר?

• פותח/ת השרשור
בדדליפט הוא לא זורק את המוט על הספוטרים, שעלולים לא להנות כ"כ מפגיעה של מוט כבד...
היא אמרה לזרוק על הרצפה. לא על ספוטרים.
בדדליפט זריקת מוט = פסילת כניסה.
לא משנה מאיזה סיבה - פציעה, איבוד שווי משקל, טעות, חוסר אחיזה.
לא קראתי מילה ממה שדיברתם על ביטוח. אבל אתם בעצם מעודדים פציעה. זה יפה.

ish
בגלל שתיקנתי אותך בשגיאת כתיב אחת החלטת להגיב לי שאין מילה "מסקביטים" בשפה העברית. וואו ממש הכנסת לי איזו שנינות.
בכל מקרה את טוענת מצד אחד שהספוטרים לא מספיק מנוסים כדי לשמור על אדם בסקוואט מצד שני גם אי אפשר לזרוק את המוט אחורה ואין מונוליפט להביא לתחרות זה אומר שאתם לא מנסים לקדם את הספורט בארץ אלא להשאיר אותו בגדר הנוחות , אני מתערב שאם יש 2 ספוטרים חזקים מהצד (לא צריך מאחורה) הם יוכלו להתמודד עם זה מקסימום להחזיק את המשקל עד שמי שנכשל יתרחק ואז הם יניחו אותו על הרצפה. בכל מקרה לא הבנתי מה הבעיה להביא ציוד כזה :

לתחרות לכמה שעות ולהחזיר, זה ציוד שפשוט להרכיב ולפרק ולא בעיה לסחוב בטנדר או משהו, אם כבר עושים תחרות ורוצים לקדם את הספורט למה לא ללכת צעד אחד קדימה ולהכניס את התרגיל הכי מעניין בספורט הזה כי זה "יקח" יותר מידי זמן? אז פשוט תתנו משקל מינימום של התחלה לכל קטגוריה ומשם אנשים יעלו למשל מי ששוקל 90 קילו מתחיל "להסקביט" מ160 ומעלה, מי שאין לו סבבה ומי שרוצה לנסות גם סבבה כי אין בעיה להכשל תחת ציוד כזה...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אז יאלה צורצור שנה הבאה אתה מארגן את התחרות במקום דק' אדטו ובתחרות שלך יהיה סקוואט!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית