אני לא מתכוון לטחון ולהשמין כמו פעם קודמת, וגם אני הול לעשות קרוספיט במקביל (לא בעצימות מלאה, אלה למשל אם יש WOD אז אולי חצי ממנו... אבל בכל זאת הולך לעשות אירובי כלשהו)
2 דברים- - SS זו התכנית שקידמה אותי הכי הרבה,ואני ממש הייתי מרוצה. - באיזה שלב,למרות שישנתי טוב והטכניקה הייתה טובה,הייתי צריך להוסיף עוד ועוד קלוריות מאימון לאימון כשראיתי שאני נתקע . לא בטוח שזה יתאים ל"מסה הנקייה"אם זאת הכוונה שלך.
**אתה יכול לבנות לך תכנית אימון שמבוססת על המורכבים ולפי הנפח המתאים לך וכל השאר. כי אצלי למשל התכנית SS מבחינת סקוואט הרגשתי שהתכנית תובענית מידי , ולכן נפצעתי כזה מהר. הסקוואט אצלי עלה תוך חודש בעשרות ק"ג.אבל מהר מאוד עשיתי תכנית "נוסח SS" והתקדמתי באותו קצב במשקלי עבודה. וד"א-אני אישית לא הצלחתי לשלב עוד אירובי וכו'..הגוף היה מותש
התחלתי SS, בשלב מסויים נתקעתי, מה שלא עשתי הייתי תקוע חודש באותם משקלים
עברתי לילינארית ועכשיו חציתי בהרבה את המשקלים שנתקעתי בהם בSS
ממש לא מאמין שחודש הייתי תקוע במשקלים שעכשיו אני מעיף יותר מהם
פעם יכולתי להסכים עם זה... אבל עכשיו, אחרי שעשיתי מסה כמו מפגר והגעתי ליותר מ 20 א.ש, ובזבזתי כמעט חצי שנה על חיטוב שגם בוא לא הגעתי למטרה שרציתי (נשארתי על איזה 12-13 א.ש)
אז זאת סיבה מעולה למה לא לעשות את זה שוב.
אם למשל אני אעשה ליניארית, מבחינת קלוריות היא דורשת פחות ? בכל זאת אין שם סקוואט כל יום...
ומה זה תוכנית נוסח SS, יכול לתת דוגמא ?
מילניום - באיזה משקלים נתקעת ב SS לפני שעברת לליניארית ?
אולי לעשות SS למשך 2-4 שבועות (אם תיהיה התקדמות מאימון לאימון בחודש של SS אפשר להתקדם הרבה) ואז לעבור לליניארית ?
דוגמא- A סקוואט 3X5-8 מתח (כל אחיזה שתרצה) 3X6-8 כולל משקל דדליפט 1X3-5 בייספס 2X8 B בנץ' 3X5-8 מקבילים 3X8-10 כולל משקל פרס 3X6-8
3-4 תעבוד בשבוע,תרים כמה שאתה יכול ותנסה להתקדם לפי גבול היכולת.תתחיל עם מאזן קלורי חיובי של 200-300 קלוריות ומשבוע לשבוע תוסיף עוד קצת קלוריות,תנסה להגיע למצב של לא יותר מ450-500 מעל הנייטרלי. ככה דעתי.עליי פעל יופי בSS ,רק כשבשלבים המאוחרים ממש,לקראת הסיום וזה היה שבועיים-שלוש לקראת החיטוב אני אכלתי ממש מכל הבא ליד כדי לשבור עוד ועוד שיאים לקראת החיטוב . חח
אם זה AB אז זה לא קצת מדי נפח ?
וכל הטווחים (סקוואט 5-8 למשל) זה ייענו לעלות משקל רק כאשר אני סוגר 3 סטים של 8 ?
מה לגבי דבר כזה: AB שלוש פעמים בשבוע כמו ב SS.
A
סקוואט 3X5
בנץ 3X5
משהו ליד אחורית
B
דדליפט 1X5
פרס 3X5
מתח/חתירה 3X5
משהו ליד קידמית
ניראה לי זה יהיה פחות טובעני מבחינת קלוריות לאומת SS רגיל, גם אין סקוואט כל יום, גם אין יום של סקוואט ודדליפט ביחד.
ואם זה בסדר אז האם כדאי, להוסיף לחזה גב וכתפיים עוד איזה 2 סטים באותו התרגיל או תרגיל אחר עם משהו כמו 10 חזרות ?
או שפשוט לעשות בבנץ פרס וחתירה במקום 5 חזרות תווך יותר גדול ?
כי מצד אחד בא לי לעלות משקלים בדדליפט וסקוואט ולהרים כבד, מצד שני בא לי לתת יותר דגש על חזה גב וכתפיים עם יותר נפח...
או אולי לעשות חודש אחד כמו שרשמתי בהתחלה (3X5 הכל) ואז חודש 3X10 ואז חודש 3X15... יכול להיות טוב גם לגוון...
ד"א - אני לא מחפש לגדול הרבה, זה יותר כזה כמה חודשים של הפסקה מחיטוב, אם אני אצבור עוד כמה קילו שריר בתקופה הזאת אז זה מעולה... אז מהבחינה הזאת אולי עדיף לי תוכנית פשוטה עם התקדמות סבירה...?
1.בשביל AB זה נפח כמו שצריך.נסה להעלות משקלים בסקוואט למשל מאימון לאימון ותראה איך האימון שלך מתארך בכל פעם. זה כמו שצריך. 2.כן,זה כמו 6-8. נגיד סגרת 80 ק"ג בנץ' לשמינייה,אימון הבא 82 ק"ג סגרת לשישייה,ברגע שתגיע ל82X8 אז תעלה משקל.
---------- התגובה התווספה ב 20:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:10 ----------
A
בנץ' 3X5
לחיצת חזה דאמבלים עליון 2X8
מקבילים 2X10 משקל גוף
סקוואט 3X5
B
דדליפט 1X5
פרס 3X5
הרחקה לצדדים דאמבלים 2X10
מתח 3X6-10 עם משקל / בנט אובר 3X6
*זה נראה פחות תובעני מSS,אתה יכול להתקדם בקצב שלך ויש גם טיפה תרגילי עזר שאפילו יעזרו לך לשפר את הלחיצות יותר.