הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה|התחלת מסה

האחד

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
Gold's Gym
אז ככה, אחרי הדיאטה הראשונה שעשיתי ירדתי 30 קילו, הגעתי לנתונים הבאים :

משקל : 77-78
גובה : 1.82-83
אחוז שומן בערך 12% ..

עכשיו השאלה שלי היא, מה אני עושה עכשיו? מה אני עושה הלאה? מההרזיה הגעתי לחיטוב הורדתי מעלי את כל העשרות אחוזי שומן עודף שהיה לי ואני מרגיש מוכן לתת בראש מה שנקרא לתת חזק. להשקיע ולהתמיד יותר ממה שעשיתי עד עכשיו.
אבל חשש אחד יש לי, זה כל השומן שלפי מה שקראתי וקצת הבנתי .. לא לחזור למה שהיה.
בכל אופן, יש לכם קצת עצות? טיפים? משהו ככה מתומצת מהראש שלכם מהניסיון שלכם מה לעשות כדי להתחיל להעלות במסה? לעשות ריצות, לחם הכל תדברו מה ניסיון שלכם, ותשתדלו לא להביא לי אתרים וקישרים, כי זה עוד יותר מבלבל ומחרפן.
תודה 😃

• פותח/ת השרשור
טוב אוקי, ועוד שאלה ככה קטנה לפני שאני הולך -

להחליף את המעדני חלב ומה שאני אוכל שזה בדר"כ ב1% ומטה, להחליף ל3-5 ?

למשל ריבה אני אוכל ריבה לייט, גבינה 1% קוטג חצי אחוז וכו' .. להחליף אותם? ומה אם הלחם הקל? להחליף בלחם פרוס רגיל? ולמשל שמנת שזה 15% שומן ובקיצור להחליף את הדברים הרזים בדברים שיתנו פחמימות ?

ואני לא מבין מה הבעיה שלך לעזור תגיד לי מה החוסר רצון לעזור? להביא קישורים גם אני יכול, ותאמין לי שאם היה לי קצת ידע ואתה היתה במקומי הייתי נותן יד ואפילו 2 עד שתבין כל דבר אל תעזור אם אתה מרגיש שמישהו מכריח אותך תעזור כי אתה רוצה לעזור
תודה בכל מיקרה

וואללה זה לא העניין של חוסר רצון אין לי בעיה לעזור לך גם אם 4 ידיים אם הייתי דוקטור אוקטפוס אבל העניין הוא שהכי טוב שתקרא ותבין לבד ואני לא אומר לך את זה סתם גם אני הייתי כמוך עד לא מזמן והבנתי שהעזרה לא תבוא מאחרים אלה רק אם תקרא ותבין לבד בעצמך

• פותח/ת השרשור
אוקי, אני מבין של ילדים אם קצת קשיי למידה לא שמעת .. וחבל ..
בכל אופן תודה על הרצון לעזור 😃
אולי יש פה עוד אנשים שישמחו לעזור או שאני צריך לעוף מפה עוד לפני שבאתי בכלל ? :/

מה שאתה צריך זה ללמוד איפה לפרסם את השאלות שלך (רמז, לא באוף טופיק) ולנסות לקרוא ולמצוא במאמרים באתר שמכסים כמעט את כל הדברים שאתה יכול לשאול עליהם את התשובות לשאלות שלך, ואז לבוא לכאן ולבקש עזרה בדברים ספציפיים.

אוקי, אני מבין של ילדים אם קצת קשיי למידה לא שמעת .. וחבל ..
בכל אופן תודה על הרצון לעזור 😃
אולי יש פה עוד אנשים שישמחו לעזור או שאני צריך לעוף מפה עוד לפני שבאתי בכלל ? :/

אני המצאתי את הדבר הזה קשיי למידה ובכל זאת הצלחתי לקרוא קצת למרות שזה היה קשה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית