הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בחזרה ל AB

• פותח/ת השרשור mojomj
  • פורסם בתאריך

mojomj

משתמש מתחיל
247
2
נק' מוניטין:
2
247
2
אני בתוכנית SS כ-4 חודשים אבל שוקל ברצינות לחזור בחזרה ל AB. הסיבה היא שיש לי חילוף חומרים מהיר. קל לי לרדת במשקל וקשה לי לעלות. הצלחתי ב SS לעלות סך הכל כ 11 קילו עם משהו כמו 2-3 אחוז שומן. הבעיה היא שחילוף החומרים המהיר כבר לא מאפשר לי לעלות 2 קילו בחודש משקל גוף ואני לא מסוגל כבר לאכול בכמויות האלה. אני כבר חודש מתנדנד על משקל של 78 קילו למרות שאני אוכל מינימום של 3000 קלוריות ביום וזה לא מאפשר לי לעלות במשקלי העבודה כל אימון. נתקעתי בבנץ', נתקעתי בדדליפט, נתקעתי בפרס.. בקיצור, בלי לעלות במשקל גוף אני לא אצליח להתקדם בתוכנית, ולעשות SS כשכל אימון אני כל אותו משקל זה לא לעשות את התוכנית.
כרגע אני על משקלים של סקוואט 87.5, בנץ' 85, פרס 52, דדליפט 110, מתח (תוספת משקל של 11 קילו)

לכן חשבתי לחזור ל AB כדי שלא אצטרך בכל אימון לעלות במשקלי העבודה. מה דעתכם?

זה אחד מהתירוצים הגרועים ביותר שאנחנו נוהגים לראות כאן מפעם לפעם. אתה לא הראשון וכנראה לא האחרון. חילוף חומרים מהיר? אתה טוען ברצינות שהנייטרלי שלך זה 3000 קלוריות בול?

אם ב-4 חודשים השגת רק 87.5 קילו בסקוואט עם בנץ' באותו המשקל יש לך בעיות אחרות חוץ מחילוף חומרים מהיר. כמו חוסר רצינות.

שיהיה לך בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
קודם כל הנייטרלי שלי הוא פחות מ 3000 ואמרתי שאני אוכל מינימום 3000. בכלל, על פי התפריטים בפורטל, אני עדיין לא 80 קילו ואמור לאכול רק 3000 אבל אני אוכל יותר מזה ככה שבוודאות אני מעל הנייטרלי.

דבר שני, היו לי בעיות עם הסקוואט קודם כל בהתחלה בגלל מפשעה מפוצצת אז הפסקתי לכמה שבועות את הסקוואט כדי לתת למפשעה לנוח ואז הכאבים חזרו אז שוב הפסקתי וחזרתי. בבנץ' התקדמתי יפה עד לא מזמן וככה גם בדדליפט, אבל מה לעשות שאני לא כל היום יושב בבית רגל על רגל ורק טוחן את המקרר, ובגלל החילוף חומרים שלי קשה לי יותר להעלות במשקל מאנשים אחרים וככה זה היה אצלי כל החיים גם אם תאמינו וגם אם לא. אני נלחם כבר כמה זמן לעלות מעל ה 78 קילו אבל זה לא הולך לשום מקום אז קשה לי להתקדם במשקלים. רצינות יש לי, והרבה, ככה שזה ממש לא העניין אבל זה לא הגיוני שאני אוכל כל יום מעל 3000 קלוריות ולא מצליח להעלות אפילו קילו בחודש. אז אתם תגידו לי סבבה, תאכל יותר, אבל שוב, קשה לי לאכול יותר מזה. אני לא יושב כל היום בבית ומכין ארוחות. יש לי עבודה, לימודים, אז ניסיתי וראיתי שלא ממש הולך אז חשבתי לעבור ל AB.

קודם כל הנייטרלי שלי הוא פחות מ 3000 ואמרתי שאני אוכל מינימום 3000. בכלל, על פי התפריטים בפורטל, אני עדיין לא 80 קילו ואמור לאכול רק 3000 אבל אני אוכל יותר מזה ככה שבוודאות אני מעל הנייטרלי.

דבר שני, היו לי בעיות עם הסקוואט קודם כל בהתחלה בגלל מפשעה מפוצצת אז הפסקתי לכמה שבועות את הסקוואט כדי לתת למפשעה לנוח ואז הכאבים חזרו אז שוב הפסקתי וחזרתי. בבנץ' התקדמתי יפה עד לא מזמן וככה גם בדדליפט, אבל מה לעשות שאני לא כל היום יושב בבית רגל על רגל ורק טוחן את המקרר, ובגלל החילוף חומרים שלי קשה לי יותר להעלות במשקל מאנשים אחרים וככה זה היה אצלי כל החיים גם אם תאמינו וגם אם לא. אני נלחם כבר כמה זמן לעלות מעל ה 78 קילו אבל זה לא הולך לשום מקום אז קשה לי להתקדם במשקלים. רצינות יש לי, והרבה, ככה שזה ממש לא העניין אבל זה לא הגיוני שאני אוכל כל יום מעל 3000 קלוריות ולא מצליח להעלות אפילו קילו בחודש. אז אתם תגידו לי סבבה, תאכל יותר, אבל שוב, קשה לי לאכול יותר מזה. אני לא יושב כל היום בבית ומכין ארוחות. יש לי עבודה, לימודים, אז ניסיתי וראיתי שלא ממש הולך אז חשבתי לעבור ל AB.

איזה חרטוט דפקת. אתה מבין שאם אתה מעל הנייטרלי אתה אמור לעלות במשקל בצורה עקבית ומתמשכת כן? אתה אומר שאתה לא מצליח לעלות במשקל הגוף אז או שהנייטרלי שלך הוא 3000 או שאתה לא אוכל באמת "מינימום 3000". בשני המקרים אתה מחרטט.

דבר שני, ממתי ראית כאן אנשים שעושים SS ויושבים בבית רגל על רגל ורק טוחנים את המקרר? אתה מעליב אנשים שהם סטודנטים או עובדים שהצליחו לנצל את התכנית עד הסוף.

רצינות אין לך. ואתה לא אוכל 3000 או יותר. תמשיך לדמיין שיש לך כוחות על וחילוף חומר לא אנושי ופשוט אין לך מה לעשות בקשר לזה.

נניח שטענתך לחילוף חומרים של חיזר נכונה

אז התשובה בגוף השאלה, 3000 לא מספיק לך

תבדוק טוב טוב שזה באמת 3000, כי כבר היו כאלה שטענו שאוכלים 4000 ואחרי שגילו טעויות בחישוב יצא 2000
(חישבו אורז יבש כמבושל וכו)

• פותח/ת השרשור
אני אוכל בדיוק עפ"י התפריט שבפורטל למשקל של 80 קילו ועוד על התפריט הזה אני מוסיף שומנים ופחמימות. למשל אם כתוב כף אחת של טחינה או שמן זית , אני לוקח 2 או 3. אם רשום 2 כוסות של פחמימה אני מכניס 3-4 ככה שבוודאות אני מכניס יותר מ 3000 קלוריות לגוף. עם כל זה, עדיין חודש שלם לא עליתי אפילו קילו אחד לרפואה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית