הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא מצליח לעלות רק בחזרה הראשונה בלחיצה בשיפוע

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
אני נותן 30 קילו לחיצה עם דמבלים בשיפוע עליון ל6 חזרות והכל סבבה הבעיה היא שמשום מה רק ב30 קילו אני לא מצליח לעלות את החזרה הראשונה מלמטה וחייב שמישהו יתן לי םוד ראשוני מהמרפקים (עם 28 קילו למשל אני עולה בלי בעיה מיוחדת) מה אני יכול לעשות? לא בא לי להתסמך כל סט על מישהו שיעזור לי מה האלטרנטיבה חוץ מזה? חשוב לציין שאני כן עובד על הטווח כזה וכשאני יורד עד למטה אחרי שכבר התחלתי את הסט אני כן מצליח לעלות רק בחזרה הראשונה אני נתקע

אם אתה מתקדם אל תעשה כלום
החזרה הראשונה ממש לא נוחה בכתפיים
אני שם yoga blocks בלחיצת חזה במכונה של פלטות , זה להתחיל את החזרה הראשונה מהאמצע
הכל טוב

"תחשבו על לחיצת כתפיים בדאמבלים. תמיד אתה רואה שם מאחור כל מיני ליצנים שחייבים חייבים שמישהו יעזור להם להתחיל את החזרה הראשונה, אחרי שאיכשהו הם הצליחו להעלות את המשקולות אל הכתפיים. אחרי העזרה בחזרה הראשונה הזו הם יבצעו אולי עוד 7 נוספות, ובלעדי העזרה הזו בחזרה הראשונה, הם לא יבצעו אפילו חזרה אחת. מדוע? כמו שהסברתי כאן לעיל: בלי היתרון המיכני שהשלב האקסצטרני מעניק לך, הרבה יותר קשה להרים את המשקל".
אליהו הנקין, היד שאוחזת בברזל (18 לאוקטובר 2016)
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אני לא יודע אם זה פרקטי אבל התחשק לי לצטט את זה *סמיילי מושך כתפיים*

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין גדול אבל לי עוזר לעשות חימום עם משקל נמוך יותר ותוודא שלא נעזר במומנטום
עושה חימום עם משקלים נמוכים יותר, גם מגיע לזה אחרי בנץ' אז כבר בכלל החזה חם ועדיין לא עוזר
אם אתה מתקדם אל תעשה כלום
החזרה הראשונה ממש לא נוחה בכתפיים
אני שם yoga blocks בלחיצת חזה במכונה של פלטות , זה להתחיל את החזרה הראשונה מהאמצע
הכל טוב
אני מתקדם מתאמן 7 שנים בערך מה הכוונה לא לעשות כלום? זה בעייתי אני לא רוצה להיות תלוי באנשים כל הזמן. מה זה YOGA BLOCKS? פחות אוהב מכונה לחזה מעדיף שיהיה לי תרגיל אחד לפחות של משקולות חופשיים גם לשמור על איזון בין הצדדים
"תחשבו על לחיצת כתפיים בדאמבלים. תמיד אתה רואה שם מאחור כל מיני ליצנים שחייבים חייבים שמישהו יעזור להם להתחיל את החזרה הראשונה, אחרי שאיכשהו הם הצליחו להעלות את המשקולות אל הכתפיים. אחרי העזרה בחזרה הראשונה הזו הם יבצעו אולי עוד 7 נוספות, ובלעדי העזרה הזו בחזרה הראשונה, הם לא יבצעו אפילו חזרה אחת. מדוע? כמו שהסברתי כאן לעיל: בלי היתרון המיכני שהשלב האקסצטרני מעניק לך, הרבה יותר קשה להרים את המשקל".
אליהו הנקין, היד שאוחזת בברזל (18 לאוקטובר 2016)
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אני לא יודע אם זה פרקטי אבל התחשק לי לצטט את זה *סמיילי מושך כתפיים*
זה אכן ההסבר (כנראה?) למדוע אני לא מצליח אבל איך אני פותר את זה חחחחחחחח
הוא נתן שם פתרון לבעיה הזאת? לא הבנתי גם למה הוא קרא להם ליצנים רק זה הגיוני שהם לא יצליחו
מה שמסקרן אותי זה שזה התחיל לקרות רק עם 30, או עם 32.5 כשהייתי על שיפוע פחות תלול. כשהייתי לפני על משקלים יותר נמוכים גם כשהייתי למשל מצליח רק 5 חזרות עם ה28 קילו ולא יותר, כן הייתי מצליח להרים את ה28 לבד בחזרה הראשונה בעוד שפה אני נותן 6 חזרות עם ה30 ולא מצליח לעלות וזה למה זה מוזר לי ממש

לא הבנתי גם למה הוא קרא להם ליצנים רק זה הגיוני שהם לא יצליחו
התשובה פשוטה מאוד- איזה סיבה יש לעשות את התרגיל הזה?
הוא נתן שם פתרון לבעיה הזאת?
לא
זה אכן ההסבר (כנראה?) למדוע אני לא מצליח אבל איך אני פותר את זה חחחחחחחח
עצם ההבנה מה הבעיה יכולה לעזור לך לפתור אותה או לחלופין אתה מבין שאין דרך לפתור אותה ולכן לא מבזבז זמן ומחשבה על איך לפתור אותה ומחפש אפיקים חדשים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית