הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע דעתי לגבי אבקת חלבון InterActive בטעם קרם עוגיות

• פותח/ת השרשור Yulz
  • פורסם בתאריך

Yulz

משתמש מתחיל
78
0
נק' מוניטין:
5
78
0
רציתי לשתף אתכם בדעתי לאחר שימוש באבקת החלבון הנ"ל.

בגדול אני יכול לסכם ולומר כי מאוד התאכזבתי מהאבקה הזו מכיוון שיכולת ההמסה שלה ממש גרועה.
בדרך כלל נשארים גושים שלא נמסים וזה פשוט ביזבוז כי נאצלתי לשפוך את הגושים האלה בסופו של דבר.
במידה ומשקשקים את האבקה בעוצמה חזקה מאוד על מנת לנסות ולהמיס את הגושים הללו בכל זאת, נוצרת כמות קצף ענקית ולא נעימה שמסרבלת את השתייה.

מעבר לכך, הטעם של האבקה היה נחמד בשילוב עם חלב אך הטעם הטוב מתגמד לעומת איכות העירבוב הנמוכה של האבקה.

אני אישית הסקתי את המסקנה כי לא אקנה יותר את אבקת החלבון הזו, אף על פי שהוא זול יחסית.
אבל כמו שרבים מכם בוודאי יודעים שעל איכות צריך לשלם.
אז לטעמי עדיף לשלם קצת יותר ולהנות מאבקה שהעירבוב שלה הוא כיפי ולא מהווה סיוט בכל פעם מחדש.
למען הסר ספק, אציין כי אני מכיר כמה וכמה סוגי אבקות וזו אינה האבקה הראשונה בה אני משתמש לכן הדברים כאן נכתבו מתוך השוואה לאבקות אחרות בהן השתמשתי.

נערך לאחרונה:
היום קניתי אבקת חלבון גם של אינטראקטיב בטעם קוקוס. דווקא אהבתי נורא. טעם מתוק ולטעמי, מתערבב כמו שצריך , לא היו גושים למטה..ועירבבתי בבקבוק באופן זמני עד שאני יקבל את השייקר חח בסה"כ אחלה שייק בשביל החיטוב שאני נמצא בו , נותן טעם מתוק ליום הנטול מאכלים שלי חח

חרא של אבקה חרא של חברה לפני שנתיים כולם כולל משה מנהל הפורום אמרו זאת ששאלתי חוות דעת עליה
והיום?...בגלל שהאבקה מפורסמת באתר הם סוגדים לה ומייחצנים אותה....מציעה לכם להתרחק ממנה

חרא של אבקה חרא של חברה לפני שנתיים כולם כולל משה מנהל הפורום אמרו זאת ששאלתי חוות דעת עליה
והיום?...בגלל שהאבקה מפורסמת באתר הם סוגדים לה ומייחצנים אותה....מציעה לכם להתרחק ממנה
צאו מהסרט של חברה טובה יותר או פחות. 99% מהאבקות זהות, זה הכל עניין של יחצון.

• פותח/ת השרשור
אני ממש לא מסכים עם זה.

האבקות נבדלות זו מזו באיכות העירבוב, הטעמים ולפעמים גם באיכות החלבון שלהן.
מי שיגיד לי שאין הבדל בין חברה מוכרת כמו Optimum Nutriton לבין חברה כמו Interactive מוכיח שהוא פשוט מונע מאינטרסים שיווקים נטו.

אינטרקטיב זה זבל של טעם,התעכזבתי ממנה,עברתי לדימנטיז ואחרי 2 דליים,אני מחליף גם אותה יש לה טעם לוואי מר ,(בקפה מוקה וביוחד בשוקולד),אין אף אבקה בטח שלא בארץ, שמתחרה עם הטעם של צמפיון,למי שהטעם חשוב אין על צמפיון.

אינטרקטיב זה זבל של טעם,התעכזבתי ממנה,עברתי לדימנטיז ואחרי 2 דליים,אני מחליף גם אותה יש לה טעם לוואי מר ,(בקפה מוקה וביוחד בשוקולד),אין אף אבקה בטח שלא בארץ, שמתחרה עם הטעם של צמפיון,למי שהטעם חשוב אין על צמפיון.

היה לי דיימטייז קפה מוקה ושוקולד וואלה פצצה של טעם. מה גם שאל תשווה צ'מפיון לאינטראקטיב, האינטראקטיב עדיפה עליה בהרבה, צ'מפיון זאת אבקה גימיק שרק החנות המדוברת שלא אוהבים אותה משווקים אותה כאילו מדובר במשהו איכותי אבל זה ממש לא נכון. צ'מפיון זה דלי סוכר אז ברור שיהיה יותר מתוק.

היה לי דיימטייז קפה מוקה ושוקולד וואלה פצצה של טעם. מה גם שאל תשווה צ'מפיון לאינטראקטיב, האינטראקטיב עדיפה עליה בהרבה, צ'מפיון זאת אבקה גימיק שרק החנות המדוברת שלא אוהבים אותה משווקים אותה כאילו מדובר במשהו איכותי אבל זה ממש לא נכון. צ'מפיון זה דלי סוכר אז ברור שיהיה יותר מתוק.
כן מצחיק,איזה גימיק? במה אינטרקטיב עדיפה על צמפיון? אחוז חלבון ? טעם?,חברה קנדית שאפשר למצוא מוצרים שלה רק בחניות /אתרים סוג ז. אני קונה באופן אישי אבקות בחו"ל לא יודע על מה אתה מדבר אבל זאת אבקה פופולרית מאוד בחו"ל ואופן אישי אני מעדיף מוצרים שמייוצרים USA,וכן באינטקטיב יש גרם סוכר אחד פחות וואוו,עד כמה שאני זוכר לא תמצא בחניות כמו ויטה קוסט בודיבילדינג קום ונוטרישון קום מוצר נחות של אינטרקטיב.מה גם יש לך טעם רע באבקות 😃.

אגב שאלה..עדיין בארץ מוכרים את האינטרקטיב בקופסה לא מקורית?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית