הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

עם סגולה

אני מקווה שזה שאת מחוברת למציאות לא גורם לך לעלוז כשילדים ערבים נשרפים למוות באוטובוס.

הו המגבניק השכונתי התעורר.
זה בכלל לא מפתיע. זה מפתיע רק אנשים שחושבים שישראלים הם לא בהמות בדיוק כמו הבני דודים שלהם.

אני שמח שאתה שמח שאני מגיב, תעשה לי גם לייק בפייסבוק...

אני מקווה שזה שאת מחוברת למציאות לא גורם לך לעלוז כשילדים ערבים נשרפים למוות באוטובוס.
לא. מצד שני, אני גם לא רואה צורך לנפנף בנאורות שלי כדי להדגיש את צדקתי בעניין זה או אחר.
בכלל, מה שאמרתי על ה"נאורות" בא לידי ביטוי לא רק בסוגיות שבין יהודים וערבים. לדוגמא - כל עניין מהגרי העבודה והמסתננים מאריתריאה וסודן שקוראים לעצמם פליטים, והזוועה שמתרחשת עכשיו במקומות כמו התחנה המרכזית בתל אביב.

הם לא כותבים את זה בגלל שטיפת מוח ולא בגלל בורות, הם כותבים את זה בשביל הלייקים
ברצינות

חח זה באמת מפתיע אותכם? כמו שאמרתי רק פה בפורום זה יכול להחשב מפתיע
כל פיגוע שהיה, כל חטיפה, אסון כמו בכרמל, הערבים חגגו כאילו אין מחר (ילדים, מבוגרים ונערים)
אז להיות יפה נפש ולא להגיב לזה?! הילדים האלה מחונכים לשנוא ולהרוג אותך עוד מהילדות
זה כמו שהתהפך אוטובוס של נאו נאצים....

רגע, אז אתה כמוהם אם שאתה יותר טוב מהם? אני פשוט לא מצליח להבין אם אתה חלק מעם סגולה או לא.

הדבר הכי מכוער שהרוב בכלל לא מסתכלים עליו, זה שבמקום להתמקד במיעוט קטן מאוד של אנשים ששמחו לאיד בגלל שנהרגו ילדים ובוגרים פלשטינאיים, היו צריכים לחשוב רגע איפה רוב הילדים האלה מאושפזים היום.

אני רוצה לראות מדינה שתאשפז אצלה אזרחי אויב בזמן עימות צבאי-מדיני וגם תשלח אמבולנסים לעזור במקרים כאלה.
אז ממש יופי שיש כמה מפלצות לא מחונכות אצלנו עם חסרון מוחי מובהק ויכולת הבנה כמו של פינגווין מהפורום. זה מיעוט בחברה שלנו אפילו בקרב הימין. לעומת זאת , אי אפשר יהיה לאמר שזה המיעוט בחברה הפלשטינאית במידה והמצב היה הפוך. אני מאמין שאפילו להיפך, היו מהללים ומשבחים את עבודת ה'אל' בקרב מתים מאצלנו והרוב היה מצטרך לחגיגת הדם על חשבוננו.
מיותר לדון מי צודק יותר או מי טועה יותר. זאת המציאות, גם אצלנו יש אנשים ששונאים אותם ומגיעים למצבי קיצון עגומים, רק שזאת לא הנורמה והרוב מוקיעים את התופעה.

חח זה באמת מפתיע אותכם? כמו שאמרתי רק פה בפורום זה יכול להחשב מפתיע
כל פיגוע שהיה, כל חטיפה, אסון כמו בכרמל, הערבים חגגו כאילו אין מחר (ילדים, מבוגרים ונערים)
אז להיות יפה נפש ולא להגיב לזה?! הילדים האלה מחונכים לשנוא ולהרוג אותך עוד מהילדות
זה כמו שהתהפך אוטובוס של נאו נאצים....

אני לא יכול לתת לך יותר מוניטין שלילי. :(

לא שאני בעד, אני ממש אבל ממש לא! אבל הערבושים האלה מעצבנים אותי. הם אוהבים להרגיש לא רצויים, להראות לכל העולם שאנחנו נאצים.. אוקי? אבל ממה התגובות האלה נובעות? אז אולי הראשון שהגיב איבד את אח שלו במבצע עופרת יצוקה? ואולי השנייה שהגיבה איבדה את סבתא מתוצאה שלא יכלה להתגוננן מפני הקאסמים והטילים שנשלחים מדי יום לישראל? ואולי האחרון שהגיב שירת בהצ"ל ואישה בהריון מהשטחים התפוצצה עליו בעת מילוי תפקידו והוא 50% נכה? ואולי ואולי. מדי יום אנחנו החברה הישראלית שומעים סיפורים מבחילים, דרך תקשרות, סיפורים, מציאות קשה בדרום. הרי השנאה הזאת לא צמחה לה סתם.
חוץ מזה, איזה חגיגות וקרנבלים הנבלות האלה חגגו כאשר התפרסם בתקשרות
שתינוק, ילדים, אמא ואבא נטבחו למוות בדם קר ע"י פלסטינים? אה?
ואיזה חגיגות עשו כשאסירים, רוצחים, מחבלים, השתחרורו בעסקת שליט? אה?

לא שאני בעד, אני ממש אבל ממש לא! אבל הערבושים האלה מעצבנים אותי. הם אוהבים להרגיש לא רצויים, להראות לכל העולם שאנחנו נאצים.. אוקי? אבל ממה התגובות האלה נובעות? אז אולי הראשון שהגיב איבד את אח שלו במבצע עופרת יצוקה? ואולי השנייה שהגיבה איבדה את סבתא מתוצאה שלא יכלה להתגוננן מפני הקאסמים והטילים שנשלחים מדי יום לישראל? ואולי האחרון שהגיב שירת בהצ"ל ואישה בהריון מהשטחים התפוצצה עליו בעת מילוי תפקידו והוא 50% נכה? ואולי ואולי. מדי יום אנחנו החברה הישראלית שומעים סיפורים מבחילים, דרך תקשרות, סיפורים, מציאות קשה בדרום. הרי השנאה הזאת לא צמחה לה סתם.
חוץ מזה, איזה חגיגות וקרנבלים הנבלות האלה חגגו כאשר התפרסם בתקשרות
שתינוק, ילדים, אמא ואבא נטבחו למוות בדם קר ע"י פלסטינים? אה?
ואיזה חגיגות עשו כשאסירים, רוצחים, מחבלים, השתחרורו בעסקת שליט? אה?

אתה מנסה להצדיק משהו על ידי כשל לוגי ידוע כך שבעצם מה שכתבת בחצי השני של ההודעה שלך לא מצליח לעבוד. תחשוב על תגובה יותר חכמה.

הדבר הכי מכוער שהרוב בכלל לא מסתכלים עליו, זה שבמקום להתמקד במיעוט קטן מאוד של אנשים ששמחו לאיד בגלל שנהרגו ילדים ובוגרים פלשטינאיים, היו צריכים לחשוב רגע איפה רוב הילדים האלה מאושפזים היום.

אני רוצה לראות מדינה שתאשפז אצלה אזרחי אויב בזמן עימות צבאי-מדיני וגם תשלח אמבולנסים לעזור במקרים כאלה.
אז ממש יופי שיש כמה מפלצות לא מחונכות אצלנו עם חסרון מוחי מובהק ויכולת הבנה כמו של פינגווין מהפורום. זה מיעוט בחברה שלנו אפילו בקרב הימין. לעומת זאת , אי אפשר יהיה לאמר שזה המיעוט בחברה הפלשטינאית במידה והמצב היה הפוך. אני מאמין שאפילו להיפך, היו מהללים ומשבחים את עבודת ה'אל' בקרב מתים מאצלנו והרוב היה מצטרך לחגיגת הדם על חשבוננו.
מיותר לדון מי צודק יותר או מי טועה יותר. זאת המציאות, גם אצלנו יש אנשים ששונאים אותם ומגיעים למצבי קיצון עגומים, רק שזאת לא הנורמה והרוב מוקיעים את התופעה.

חחח זה מיעוט?? צא מהבועה/בית טיפש, אני לא יודע איפה אתה גר שאנשים כמוני נחשבים מיעוט
זה רחוק מלהיות מיעוט וכנראה שעוד לא ראית קיצוניים כי אני רחוק מלהיות קיצוני
מה אתה מאושר מהעובדה שהמדינה מטפלת באויב בזמן עימות?
המדינה שלך גם נותנת זכויות ביטוחים רפואיים ועבודה למסתננים והופכת חצי מתל אביב לאיזור שנשים ואנשים חלשים מפחדים לעבור בוא...אנשים כמוך זה מיעוט ואני שמח מזה.

אני לא יכול לתת לך יותר מוניטין שלילי. :(

הנה עוד גיי חושב שלתת מוניטין שלילי זה מגניב
כנראה היית ילד כאפות בילדות אני לא מאשים אותך...

אתה מנסה להצדיק משהו על ידי כשל לוגי ידוע כך שבעצם מה שכתבת בחצי השני של ההודעה שלך לא מצליח לעבוד. תחשוב על תגובה יותר חכמה.
שמת לב שאתה חוזר על אותם ביטויים שלמדת עוד פעם ועוד פעם?
זה לא עוזר לך להיות יותר משכנע אתה מבין נכון?

אני לא מאמין שיש פה בכלל ויכוח.
זה פשוט עלוב.
אנחנו מדינה עלובה.
אנחנו עם עלוב.
אני מתבייש להיות חלק משניהם.

אני לא מאמין שיש פה בכלל ויכוח.
זה פשוט עלוב.
אנחנו מדינה עלובה.
אנחנו עם עלוב.
אני מתבייש להיות חלק משניהם.

אתה מתבייש להיות פה ? אפשר לסדר לך משהו נראה איך יקבלו אותך בצד השני 😵

מה שגורם לאנשים לעבור מ"אני שונא את כל המחבלים!" שזה לגיטימי ל"אני שונא את כל הערבים!" זה בדרך כלל הדת. לא מכיר עוד מקום שעושה הכללות כאלה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה מתבייש להיות פה ? אפשר לסדר לך משהו נראה איך יקבלו אותך בצד השני 😵
נו תסדר. אבל אתה בטח גם מאלה שכל מה שהם עושים זה לדבר ולדבר ולדבר ולדבר ולדבר ולדבר...

אמרת שאתה מסדר. תגיד לי מתי מאיפה ואני שם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית