חחח זה מיעוט?? צא מהבועה/בית טיפש, אני לא יודע איפה אתה גר שאנשים כמוני נחשבים מיעוט
זה רחוק מלהיות מיעוט וכנראה שעוד לא ראית קיצוניים כי אני רחוק מלהיות קיצוני
אתה רחוק מלהיות קיצוני? יש לך את הסמל של כהנא בחתימה!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחח זה מיעוט?? צא מהבועה/בית טיפש, אני לא יודע איפה אתה גר שאנשים כמוני נחשבים מיעוט
זה רחוק מלהיות מיעוט וכנראה שעוד לא ראית קיצוניים כי אני רחוק מלהיות קיצוני
קנדה. מוכן לעזוב עוד שעה מצידי.יש לי בית במונטריאול שזה בקנדה ובית ברומניה מה בא לך ?
אתה רחוק מלהיות קיצוני? יש לך את הסמל של כהנא בחתימה!
אז אתה מעדיף לחכות שיגדל וילך בדרכו של אביו דרך השהיד ויתפוצץ ויהרוג עוד 50 אנשים?אז אתה מסוגל לשרוף תינוק חי בן שנה של מחבל שרצח 50 יהודים בפיגוע?
תקרא קצת על מאיר כהנא ועל מה הוא דיבר,
קיצוני זה אחד שרוצה שכל הערבים ימותו ולא משנה מה
לי לא אכפת שיחיו אבל לא בשטחי מדינת ישראל, כולל איו"ש/עזה, וכל שאר השטחים שהם חושבים שהם שלהם
רוצים מדינה פלסטינית סבבה לכו לסוריה לבנון מצריים איראן ושיזיינו חמורים בכיף
אבל כל עוד הם יחיו בשטחי מדינת ישראל וינסו לפגע כל פעם בצורה כזו או אחרת במדינת ישראל
יחנכו את ילדיהם מגיל 0 לשנוא את ישראל והיהודים יגדלו ילדים ששוחטים משפחה שלמה בסכין ללא טיפת חרטה
שיישרפו חיים, שימותו בכל הגילאים והצורות...אנחנו נילחם בהם עד הסוף ולא מעניין אותי באיזה מחיר.
הקם להורגך השכם להורגו .
אז אתה מעדיף לחכות שיגדל וילך בדרכו של אביו דרך השהיד ויתפוצץ ויהרוג עוד 50 אנשים?
ביניהם יכולה להיות המשפחה שלך או חברים קרובים...אה אבל שכחתי אתה כנראה כבר תיהיה בקנדה.
אז אתה מעדיף לחכות שיגדל וילך בדרכו של אביו דרך השהיד ויתפוצץ ויהרוג עוד 50 אנשים?
ביניהם יכולה להיות המשפחה שלך או חברים קרובים...אה אבל שכחתי אתה כנראה כבר תיהיה בקנדה.
נו ו? אז אנשים שמחים שהם מתים, אני היחיד שלא רואה עם זה שום בעיה? זה לא שכל ה"חוגגים לאידם" חיבלו באוטובוס וגרמו במזיד לתאונה, אז מה פסול כאן?
נו ו? אז אנשים שמחים שהם מתים, אני היחיד שלא רואה עם זה שום בעיה? זה לא שכל ה"חוגגים לאידם" חיבלו באוטובוס וגרמו במזיד לתאונה, אז מה פסול כאן?
כן בעיה קטנה, מדינת ישראל היא מדינה על פי כל החוקים והחוקותמאיר כהנא הרים ארגון טרור שהיה שם בכיס הקטן את כל הפלסטינאים ביקום. אתה לא שונה מהפלסטינים הקיצוניים שצועקים שלא אכפת להם שהיהודים יחיו, רק לא במדינת פלסטין כי היא שלהם. אתה הבן אדם שיקח ילדים בישראל ויחנך אותם מגיל קטן נגד ערבים.
אתה לא שונה מגדולי הטרוריסטים, חוץ מזה שלהם היה ביצים לקום לעשות מעשה ואתה ילד פחדן שלא יכול לעשות כלום חוץ מלזבל תמוח באינטרנט.
את מי זה מעניין מה אתה קובע, חחח אתה יכול לבוא לנסות אני מאוד אשמח...אז אני קובע שאתה יהודי, וסופך יהיה לממש את החמדנות היהודית שלך, לגנוב ולשלוט על העולם.
בגלל זה אתה רוצה להרוג ערבים, כי אתה רוצה בסופו של דבר לשלוט על העולם, ולקחת את הרכוש ואת האדמות שלהם.
זה חייב להיות ככה! אין הסבר אחר.
זהו זה, צריך להשמיד אותך ואת כל המשפחה שלך. עדיף לחכות שהם ילכו בדרכך?!
לפחות אני מזיין...אני מקווה שאתה תמיד מזיין עם קונדום. חבל שתתרבה.![]()